Jump to content



Pegasus 350W ?


opaque

Recommended Posts

Ποια η γνώμη σας για το παραπάνω; Είναι όντως αθόρυβο όπως διάβασα σε άλλο ποστ; Kάτι άλλο σε αυτην την τίμη (ως 40ε) ; Το 8έλω για παλιό σύστημα μόνο φασαρία να μη κάνει.

Link to comment
Share on other sites

Φασον heroichi ειναι.Παρε το 400αρι καλυτερα τιμια προσφορα για τα λεφτα που ζηταει.Βεβαια εξαρταται κι απο το συστημα που θα βαλεις.Α64 3000+/6600GT τα σηκωνει μια χαρα με δυο δισκους raid και τα λοιπα περιφερειακα (εχω στησει τετοιο γιαυτο το λεω).

Link to comment
Share on other sites

Δε πιστεύω να χω πρόβλημα με τα 350w αφού θα μπει σε Athlonxp 1.4gh, Ati 9550. To 300αρι heroichi μου κάνει καποια σβησίματα οθόνης τωρα τελευταία με τοσα που εχω βάλει - σκυλάκι άλλα αρκετα θορυβώδες. Θα ακούσω διαφόρα προς το καλύτερο ή να πάω σε Tagan 330, που έχει όμως και καμια 20€ παραπάνω? θέλω κάτι όσο το δύνατον ήσυχο, δε με νοιάζει πλέον για αναβάθμιση.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Φτου, έχει εξαντληθεί και στα 2 online shops που το παρήγγειλα. Ξέρετε αν υπάρχει κάπου? Τώρα είμαι μεταξύ HEC Windmill και Fortron 60pn(pf) ή Aurora, στα 350 πάντα. Η γνώμη σας? (Χαζή ερώτηση: Το windmill εχει λέει sata connector, θα δουλεύει με τους απλούς δίσκους μου ,ε?).

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.