Jump to content

Πρόβλημα???

Recommended Posts

Posted

Έχω μια ASUS 9600XT και έχω εγκαταστήσει το ASUS smartdoctor. Όταν το τρέχω μου παρουσιάζει ότι έχω πρόβλημα και συγκεκριμένα μου γράφει ότι το motherboard δεν παρέχει 3.3V voltage στην AGP!!!! και μου ανάβει κόκκινο!!!! Το mobo είναι ένα ASUS P4PE. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα? Τί μπορεί να φταίει???

Posted

η mobo δίνει 1.5V και το ίδιο μου λέει και στο bios. Πάντως εδώ και ένα χρόνο δουλεύει κανονικα....:nothing:

Posted

Με 3.3v δούλευαν οι πρώτες AGP κάρτες οι οποίες δεν μπορούν να παίξουν στα καινούρια motherboard. Προφανώς το Smart Doctor κάτι άλλο εννοεί.. ένα screenshot;

Posted

Εχει παρατηρηθεί ότι το smart doctor μάλλον προβλήματα δημιουργεί.Σ'εμένα έδειχνε οτι σταμάταγε το cooler της vga.Σε άλλους διάφορα άλλα "καλά".Καλύτερα να το βγάλεις για να μπορείς να δουλεύεις ήρεμα με το pc σου.

Posted

Βγάλτο.Κι εμένα μου έδειχνε χίλιες δυο βλακίες κατι θερμοκρασίες που είχα 300 βαθμούς.:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.