Jump to content



ATI RADEON 9250 8X??????????


Hallowed be thy name

Recommended Posts

λοιπον ακουστε το προβλημα μου θελω να παρω μια καινουρια κ οχι πολυ ακριβη καρτα γραφικων κατεληξα σε μια πολυ ωραια ATI RADEON 9250 το θεμα ειναι οτι αυτη η καρτα χρειαζεται agp 8x το θεμα ειναι οτι το motherboard μου υποστηριζει agp 2x

και το ερωτημα μου ειναι θα δουλευει η καρτα γραφικων η τσαμπα θα σκασω τα λεφτα?

:074:

Link to comment
Share on other sites

Αν κατάλαβα καλά για να έχεις AGP 2X σε Celeron μάλλον μιλάμε για μητρική με το απλό Apollo 133. Νομίζω δεν θα σου δουλέψει στα 2Χ και δεν ξέρω μήπως υπάρξει και κανένα πρόβλημα ( μην καεί τίποτα δηλαδή - καμιά κάρτα ή η μητρική ).

Πάντως δεν νομίζω να δεις τρομερή διαφορά. Μάλλον καμιά διαφορά ανάμεσα σε GF2MX και 9250 με τέτοιο σύστημα.

Καλύτερα υπομονή, αναβάθμιση σε νέο σύστημα και κάρτα γραφικών κάποια της προκοπής και όχι 9250....

Link to comment
Share on other sites

Χαλαρά θα δεις. Όπως θα δεις αν βρεις καμιά πεταμένη μητρική με 440BX ή με 815. Αν έχεις το απλό Apollo 133 ( 693A ) οι διαφορές στον mem controller και στο AGP είναι τεράστιες. Η διαφορά αν θυμάμαι καλά είναι ένα +20% με μετάβαση σε Intel chipset στις επιδώσεις του συστήματος σε games και εφαρμογές σε σχέση με το απλό VIA Apollo133.

Link to comment
Share on other sites

E ναι ειναι λιγο ακομα και τα 512 στις μερες μας... Δε νομιζω να σου φτανει η ram που εχεις τωρα οτι και να κανεις! Βεβαια το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι να περιμενεις λιγακι για μαζικη αναβαθμιση πιστευω ειναι η καλυτερη κινηση που μπορεις να κανεις...!

Link to comment
Share on other sites

μπα αναβαθμιση μετα το καλοκαιρι κατσε να βγει και ο cell να δουμε τι θα κανει.... μου εφαγε ολα τα λεφτα το rockwave οποτε ψαχνω γρηγορες φτηνες λυσεις ... οποτε παραγγελνω μνημη απο το e-shop.... :118:

Link to comment
Share on other sites

Ένα 256άρι πάρε. Μην σπαταλάς περισσότερα λεφτά. Δεν χρειάζεται σε τέτοιο σύστημα και μην ακούς τον Γιάννη (varelasj) που λέει 512ΜΒ ότι είναι λίγα. 6800 έχει το παιδί λογικό είναι να του φαίνονται λίγα με αυτά τα games που τρέχει στις αναλύσεις που τα τρέχει.....

Link to comment
Share on other sites

Ρε παιδια στο 2ο μου pc εχω 512 και το εχω μονο για internet και δε με φτανει εμενα... Τις μερες μας το stadar (ή τουλαχιστον) ειναι 512MB! Αλλα το 1GB θα σου κανει τη διαφορα... Επισης συντομα θα μπει πανω απο 1GB στο 2ο pc αλλα μουφα ram ddr266 δεν παιζω ετσι κι αλλιως σε αυτο δεν εχει και νοημα :p!

Link to comment
Share on other sites

1gb ram??? ημαρτον μονο εμενα μου φαινεται αρκετη η 512 ???

τεσπα ετσι κ αλλιως δεν θελω να πεταξω αλλα λεφτα στην ακροπολη (το pc μου εννοω) ρε παιδια celeron ειναι...σιγα μην του δωσω κ λεφτα αντι να μου δωσει το pc μου λεφτα που τοσο καιρο το κραταω.. κ το λυπαμαι.....

απο οτι φαινεται ομως αφου με την καρτα δεν γινεται τπτ ... θα καταληξουμε σε ram...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.