Jump to content



Παρακαλώ τη βοήθεια σας – Μου έχει πάρει τα αυτιά


navigator

Recommended Posts

Καλησπέρα.

Έχω έναν P4 στα 3GHz socket476 εδώ και καμπόσο καιρό και δυστυχώς μου έχει πάρει τα αυτιά από τον πολύ θόρυβο. :086:

Με άλλα λόγια δεν αντέχετε η φασαρία που κάνει.

Θα σας ήμουν υπόχρεος αν μπορείτε να μου προτείνετε μια όσο ποιο αθόρυβη ψήκτρα γίνετε ανεξάρτητου κόστους είτε από εδώ είτε από το εξωτερικό ώστε να βρω επιτέλους την ησυχία μου.

Ευχαριστώ εκ των πρότερων. :002:

Link to comment
Share on other sites

Cooler Master Hyper6 πολυ καλυτερη σε απόδοση απο τη default της intel, και πολυ υσυχη, περιλαμβανει και panel ελεγχου στροφων.

Το downside ειναι οτι πρεπει να αφαιρεσεις τη μητρικη για να την τοποθετησεις.

Link to comment
Share on other sites

Ελου μπορεί να είσαι μέσα στη κα@λα αυτόν τον καιρό αλλά θα δείς ότι το "βγάλε βάλε τη μητρική που περιλαμβάνει και βγάλε ξαναβάλε όλα τα μικροπράγματα και τυχόν μετατροπές που έχεις κάνει " θα γίνεται όλο και λιγότερο ελκυστικό ως ιδέα

Link to comment
Share on other sites

Ναι ειμαι λιγο πολυ...φαινεται ε? :):):):): Μην ανησυχεις ομως...τοχω κανει αρκετες φορες και στο παρελθον που δεν αχολουμουν με το ocing...η μαλλον δεν ηξερα καν τι ηταν...οτι υπολογιστη ειχα απο 13 και μετα τον εβαζα εβγαζα συνεχεια για τους πιο απιθανους λογους!!! Με καμια φορα "περιεργα" αποτελεσματα καμια φορα οχι... :083: :083: Ακομα και τα κυκλωματα απο super nintendo και nintendo64, τα εχω βγαλει...αλλα...χαλασε το super, χιχι! το 64 αντεξε!

Link to comment
Share on other sites

Παιδια οντως το να βγαλεις την motherboard δεν ειναι μονο 4 βιδες

Μονο τα καλωδια να πρεπει να ξεμονταρεις που τα εχεις μαζεμενα τελειωσες !!

Ετσι εχουμε την zalman η μπορει να παω και σε τιποτα καλυτερο και ακριβοτερο ?

Link to comment
Share on other sites

ασχετο με το ολο θεμα αλλά αν δεν εχεις προβλημα με τις θερμοκρασιες και το θες για ησυχια οταν πχ ακους λιγο μουσικουλα η οταν βλεπεις καμια ταινιουλα γιατι δεν δοκιμαζεις το

speedfan

http://www.almico.com/speedfan423.exe

μπορες να ελεγχεις τις στροφες απο τα ανεμηστηρια και ταυτοχρονα να βλεπεις και την θερμοκρασια

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστω παιδια. τελικα θα παρω την zalman και θα δοκιμασω το προγραμματακι.

Γιανα μην βγω εκτος θεματος θα βαλω αντισοιχο θεμα για αθορυβο τροφοδοτικο μπας και βρω την υγεια μου.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Για να μην ανοίγω καινούριο θέμα, αφού αυτό μου ταιριάζει γάντι...

Λοιπόν... Έχω και γω τον P4 3GHz Northwood socket 478. Βαρέθηκα να μου παίρνει τα αυτιά το όλο σύστημα και λέω να ξεκινήσω την μείωση του θορύβου. Διάβασα αρκετά post εδώ μέσα, αλλά δεν έχω καταλήξει. Από τις ψύκτρες που είναι διαθέσιμες στην Ελληνική αγορά αυτή την στιγμή, έχω ξεχωρίσει τις:

CoolerMaster Hyper 48 50,00€

CoolerMaster Hyper 6 42,30€

Thermaltake Big Typhoon 50,00€

Thermalright XP 90 Retail 48,00€

Δεν κάνω o/c. Με ενδιαφέρει μόνο να είναι όσο πιο αθόρυβη γίνεται. Αν έχετε να προτείνετε κάτι άλλο, δεκτό. Αλλά να μην ξεφύγουμε πολύ από τα 50€.

Link to comment
Share on other sites

Στελλα αν δεν ενδιαφερεσαι για overclock που δεν ενδιαφερεσαι...οποιαδηπωτε αθορυβη ψυκτρα θα σου κανει. Μια ψηφος στην hyper6. Δεν ξερω αν υπαρχει κατι ποιο φθηνο και ταυτοχρονα αθορυβο οποτε...

Link to comment
Share on other sites

Στέλλα, δεν ξέρω αν σε πρόλαβα πριν την αγορά αλλά σαν παθών (4,5 ώρες παίδεμα για να μπει η Thermaltake Bigtyphoon και άλλη μισή ώρα μέσα σε συνεχόμενα μπιπ-μπιπ μέχρι να στροφάρει το μυαλό μου για να απενεργοποιήσω το eq-fan control της AMD από το bios μιας και η ψύκτρα δεν δέχεται σαν την μαμίσια αυξομείωση στροφών ανάλογα με τον φόρτο και την θερμοκρασία της cpu) να σου προτείνω να αγοράσεις όποια δεν απαιτεί το ξήλωμα της μητρικής για να μπει μεταλλικό στήριγμα από πίσω.

Πάντως πέρα από το γαμή....sorry το παίδεμα της εγκατάστασης η ψύκτρα είναι απίστευτη. Εντελώς (μα εντελώς επαναλαμβάνω) αθόρυβη και -6 κελσίου κάτω από την original της AMD.

Τώρα αν είσαι ψιλομαζόχα και δεν σου φτάνει το πακέτο δουλειά, σπίτι, παιδιά κτλ και έχεις όρεξη και για βάζε-βγάζε, να σου προτείνω ανεπιφύλακτα την Bigtyphoon.

ΒΤW, τιμή 45ευρώ από e-shop

Γενικά μιλώντας πάντα, αυτές οι aftermarket ψύκτρες θα πρέπει να προτείνονται μόνο για όταν πρωτοσυναρμολογείς το σύστημα.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.