Jump to content



Υπολειτουργει???


Necro

Recommended Posts

με βάση τα attachments υπάρχει περίπτωση η 6800 μου να υπολειτουργεί σε χαμηλότερες συχνότητες?Αυτό λόγω του την έχω ένα χαλια case με θερμοκρασίες vga 80 σε full load και ένα no-name 350watt psu...τι λέτε?

post-1741-1442174050,7618_thumb.jpg

post-1741-1442174050,8585_thumb.gif

Link to comment
Share on other sites

εξαρτάται....για ποίες μιλάς?αυτές του settings του rivatuner όντως για default μου φαίνονται και μένα αλλα στο πρώτο attachment για κοίτα έχω πιάσει 2 core clock ,memory clock

(324-351 και 200-400)οι δευτερες είναι στο vga βίος information οποτε μήπως αυτές είναι όντως οι σωστές?Βασικά δε ξέρω έτσι!"γιαυτο" ρωτάω αν μπορείς να μου πεις πάντως είμαι υπόχρεος γιατί με το nemesis case και το "φορτρον" 500 θα τη κάνω gt(12x1,5vp) και θέλω και oc!

Link to comment
Share on other sites

καποιες 3d εφαρμογες δεν τρεχουν σε full screen αρα λεμε οτι τρεχου ν se window.

ψα;ξε να βρεις το ndivia treemark demo

κατεβασε το αρχειο και τρεξτο.

θα τρεξει σε παραθυρο και ετσι εσυ θα μπορεσεις να δεις που παιζουν τα ρολογια.

Link to comment
Share on other sites

Αφου το λεει καθαρα το RivaTuner 325/700 ειναι οι συχνοτητες και συγκεκριμενα ειναι σε 3D. Αμα ανεβασει κι αλλο την συχνοτητα δεν θα κανει ουτε post με το τροφοδοτικο που εχει.

Link to comment
Share on other sites

Αν δεν δοκιμασεις δεν μπορεις να ξερεις... Αυτες ειναι οι default συχνοτητες παντως για την καρτουλα που εχεις κι επισης μπορεις να δοκιμασεις αν σου δουλευει το soft mod για 16pipes και 1,6 vertex! Θα κερδισεις αρκετα με λιγα κλικ :)! (Αν δουλεψει εννοειται γιατι δεν δουλευει σε ολες τις καρτεε...)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

ναι ναι όλα εντάξει παιδιά η κάρτα είναι μια χαρά και τα pipes ανοίγουν αλλα ο pixel shader έχει πρόβλημα:( έχει artifacts!O vertex είναι ok αλλα τον κλείνω και κάνω oc:)αυτή τη στιγμή δουλευει στα 370/780 μπορώ να το πουσαρω ανετα και στα 400/800 αλλα το cs source μου εμφανίζει κάποια ΕΛAΧΙΣΤΑ artifacts τα οποια ωστόσο μου τη σπάνε!Όμως στο 3d mark 05 κέρδισα 300marks :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.