Jump to content



Tt aquarius III !


Braveheart1980

Recommended Posts

Απ'οτι πολλοι ισως ξερετε ειχα προσπαθησει να στησω custom water cooling με πολλες αναποδιες κτλ κτλ και το πουλησα κομματι-κομματι τελικα

Ειδα το Tt aquarius III , το οποιο μου φαινεται πολυ καλο (και μουρατο :025: )

Απο αποδοση πως παει?

Θα αντεξει τους επερχομενους διπυρηνους AMD ?

ΥΓ Ξαναλεω οτι ΔΕΝ ενδιαφερομαι για DIY υδροψυξη.Κατι καλο και ετοιμο.

Link to comment
Share on other sites

Απ'οτι εχω ακουσει το συστημα αυτο δεν αποδιδει τα αναμενομενα για τα λεφτα του αποτελεσματα. Παρ'οτι ειναι απο τα πιο ομορφα συστηματα υδροψυξης δεν μπορεις να επεμβεις αργοτερα ωστε να εχεις αποτελεσματικοτερη ψυξη αν χρειαστεις να το μονταρεις. Πιστευω οτι τα home-made ειναι απειρως καλητερα. Κακος πουλησες την υδροψυξη σου. Το μονο σηγουρο ειναι η μουρη που πουλαει....!

Link to comment
Share on other sites

Από έτοιμες λύσεις θεωρώ ότι η zalman πρέπει να είναι η καλύτερη.

Σε όλα τα review τα πάει πολύ καλά, υστερώντας μόνο από πιό βαρβάτες λύσεις που κοστίζουν μέχρι και τα διπλάσια. Στο Πλαίσιο της Καλλιθέας είχαν ένα PC στημένο με την zalman σε επίδειξη, και την είχα τσεκάρει και από κοντά. Μηδέν θόρυβος, και στο PC που την είχαν στημένο, ένας P4 στα 3,0 (Northwood) ίσα που ήταν χλιαρό το block που κάλυπτε την cpu. Είχαν τοποθετημένο και το εξτρά block για κάρτα γραφικών (δυστυχώς άλλα 50 ευρώ) και 2x12" ανεμιστήρια σε ένα κουτί και όλα δούλευαν άψογα, και το κυριότερο αθόρυβα.

Αν δεν είσαι οπαδός του overclocking for cannibals, θα μείνεις ικανοποιημένος και με το παραπάνω.

Link to comment
Share on other sites

Γιατί θέλεις έτοιμο?

Νομίζεις ότι θα στο δώσουν συνδεδεμένο και με νερό μέσα?

Το ίδιο πράγμα είναι...απλά θα το πληρώσεις πιο ακριβά και θα έχεις χειρότερες επιδόσεις από το να φτιάξεις ένα μόνος σου.

Link to comment
Share on other sites

Ο Χ Ι!!!

Πανακριβο και το οτι περναει τη voicano δεν μου λεει απολυτως μα απολυτως τιποτα. Η vlocano ειναι ιδια με την polo που ητανε στο αρθρο. για ξαναριξε μια ματια να δεις διαφορες και με τις αλλες.

Αν θες ετοιμο νερο η μονη αξιοπρεπης λυση για μενα ειναι το entry της ασετεκ. Πραγματικα ακομα αναρωτιεμαι γιατι πουλησες τα κοματια. θα στο πω αλλη μια φορα και πες με οπως θες, αλλα εκανες μεγαλη χαζομαρα΄.

Link to comment
Share on other sites

spresv προσωπικές απόψεις και επιλογές είναι αυτά.

braveheart ΔΕΝ υπάρχει έτοιμο βαρβάτο σύστημα W/C. Αφού όμως δεν θα κερδίσεις σε επιδόσεις, γιατί να μην μείνεις σε αερόψυξη? Εκτός και αν το κάνεις για το θόρυβο

Link to comment
Share on other sites

Τι λες για το Coolermaster Aquagate?? Ειναι μια απλη και ομορφη λυση χωρις να πιανει χωρο πανω απο το case αλλα σε δυο κενα φατνια 5,25". Δες ενα review εδω .

Xμμμ

Δε φαινεται και ασχημο.............

Link to comment
Share on other sites

Δηλαδη δεν υπαρχει ενα βαρβατο ΕΤΟΙΜΟ water cooling?

Βαρβατο στο Ελλαντα δεν παιζει! Στο εξωτεροκο ισως βρεις κατι της προκοπης... αλλα και παλι θα τα σκασεις + βαλε και μεταφορικα οποτε στο τελος φτιαχνεις ενα custom και τελειωσες!

Link to comment
Share on other sites

Xμμμ

Δε φαινεται και ασχημο.............

Το ειχα παρει εγω το aquagate για τον p4 που χρησιμοποιω σαν κατεβαστηρι.Δεν ελεγε και τιποτα το ιδιαιτερο.Καλυτερα ημουν με την αεροψυξη.Τελικα το πουλησα και πηρα το zalman.Βασικος μου στοχος ηταν ο θορυβος.Επειδη το pc ειναι συνεχεια ανοιχτο,ηθελα το βραδυ να μην ακουγεται τιποτα.Βεβαια σαν εμφανιση το aquagate ελεγε ποιο πολλα,τοποθετημενο σε 2 5.25.

Link to comment
Share on other sites

@ kerneld Sry αλλα το zalman, αν μιλαμε για το resserator εγω οταν ειχα παει στο πλαισιο ειχα παει απογευμα και οι σωληνες τσουρουφλιζαν! Τοτε εκανα τα πρωτα βηματα στην υδροψυξη και οταν τους επιασα για μια στιγμη διστασα. Εσυ μπορει να πηγες πολυ πρωι οταν ειχε πρωτοανοιξει το pc και δεν ειχε προλαβει...

Link to comment
Share on other sites

Στο site της tt υπαρχει και το rocket αλλα αφου λες οτι το θες για τους διπυρηνους...δεν νομιζω...δεν μπορω να βρω καποιο review δυστηχως, αλλα αποτι βλεπω κατι παρομοιο με το res θαναι...

http://www.thermaltake.com/watercooling/cl-w0011rocket/cl-w0011.htm Οποτε...μια ψηφος για custom απο εμενα...!

off topic: Τωρα ειδα οτι εκεινη η τεραστια αεροψυκτρα ηταν της thermaltake...lol!!:)...τελικα δεν ειναι και τοσο τερατωδης...http://www.thermaltake.com/coolers/4in1heatpipe/cl-p0071SonicTower/cl-p0071.htm. Σαν τις υπολοιπες ειναι...μου φαινεται!

Link to comment
Share on other sites

Πιστευω πως καλα εκανες και εβαλες αυτο το μου φαινεται γιατι κατα την αποψη μου

στη φωτο που ειναι πανω στηνmobo δειχνει huge και με το παραπανω...Πιστευω επισης οτι αμα την βαλεισ μεσα σε κουτι θα βγαινει αποξω...

Link to comment
Share on other sites

το reserator το έστησα εχθές σε έναν φίλο ..ΑΘΟΡΥΒΟ τελείως και έριξε την θερμοκασία 10C κάτω σε prescott οπότε κάνει δουλειά είναι αθόρυβο αλλά για ένα σύστημα που δεν θα το πειράξεις πολύ.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.