Jump to content



ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙ ΜΕ ΤΗΝ 6600GT


ZAKKARI BILL

Recommended Posts

εχω ενα προβλημα και θα ηθελα αποψεις.η καρτα ειναι του κουτιου την εβαλα περασα και τουσ οδηγους αλλα σε οσα παιχνιδια εχω βαλει μου παρουσιαζει καποιο προβλημα.για παραδειγμα στο far cry κανει artifact και στο doom3 ενω εχω στην τσιτα τα γραφικα μου παιζει σε χαμηλη ποιοτητα.τι μπορει να φταιει?

Link to comment
Share on other sites

δοκιμασε να ξαναπερασεις τους οδηγους της μητρικης, επισης μετα απο λιγο παιχνιδι και χωρις να βγεις αγγιξε την χυψτρα της καρτας να δεις αν καιει.

Link to comment
Share on other sites

Κατσε γιατι δεν μας είπε το παιδι αν οι 54 είναι σε full load ή είναι idle.Όπως και να έχει κατι δεν πάει κάλα,εγώ amd64 με 54 C δεν έχω δει...Ασχετο έχεις κανει o/c ?

Εγω παντως εχω δει τον δικο μου Newcastle @ 55,5 C 2615 mhz 1,525 Vcore

Oσο για το προβλημα νομιζω ειναι οι οδηγοι.Κατεβασε τους πιο καινουργιους κανε Driver Cleanup ξαναεγκαταστησε τους οδηγους της μητρικης και στην εσχατη κανε φορματ.Παρομοιο δικο μου προβλημα ειχε ληθει με φορματ.

post-1491-1442174061,0159_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

παιδια το φιξαρα το προβλημα.δεν ειχα κανει καποιες ρυθμισεις στο n view τωρα για τισ θερμοκρασιες του επεξεργαστη μπορει να φταιει το οτι εχω την μαμισια ψυκτρα.οι θιερμοκρασιεσ ειναι σε full load.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.