Jump to content



5900PCX και Χ800ΧΤ????


Χάρης

Recommended Posts

Ρε παιδιά ένας φίλος θέλει να πάρει PC.Τέλος πάντων επειδή δεν έχει πιστωτική κάρτα και θέλει να πληρώσει σε δώσεις του πα να πάει στα Oneway που πληρώνεις σε γραμματεια. ΟΜΩΣ

Η ποικιλία του Oneway δεν παίζεται.

Οι μητρικές που έχει για ATHLON δεν έχουν PCI-E

και οι κάρτες AGP είναι Radeon 7000SE(ναι την πουλάνε ακόμα),Radeon 9200SE,G.F 5700LE και G.F 5200.Μην εκφραστώ!

Πάμε σε Pentium

εκεί έχει για PCI-E με τις εξής κάρτες

Χ300,Χ600Pro,X600XT (που κατα την άποψή μου δεν λένε τίποτα)

ΚΑΙ

GeForce 5900PCX (200 ήμαρτον) και

X800XT (499!!!!!!!!!)

Τώρα η 5900PCX αξίζει(?) γιατί θέλει να παίξει και παιχνίδια σε αξιοπρεπή επίπεδα και να του κρατήσει 1 με 2 χρόνια? 500 δεν πάει πολύ για την X800XT???????

Link to comment
Share on other sites

499 ευρω με το φπα δεν ειναι και ασκημη τιμη για χ800χτ.Τωρα η σχεση 5900 με την χ800χτ ειναι σαν συγκρινεις την γεωργια βασιλειαδου με την μονικα μπελουτσι.

Αν του βασταει το πορτοφολι αναμφισβητα να παει για χ800χτ.Τωρα αν αξιζει τα λεφτα πες μου ενα πραμα που περνεις για pc και δεν πεφτει η τιμη του μετα απο κανα 8-9 μηνες(εκτος τροφοδοτικο-κουτι)

Link to comment
Share on other sites

Καλά σίγουρα δεν τίθεται θέμα σύγκρισης!

Απλά με την 5900PCX με ανάλυση 1024*768 όλα high ή medium χωρίς AA/AF θα κρατήσει για 1, 1μιση χρόνο??

Γιατί εντάξει το παιδί δεν ξέρει και τρελά πράγματα από pc, φοιτητής είναι να κάνει τις εργασίες του θέλει και να παίζει κανα παιχνίδι αξιοπρεπώς όπως είπα και πρίν και ας μην είναι τέρμα τα γραφικά!!

Link to comment
Share on other sites

Κοιτα το θέμα γραφικά είναι εντελώς υποκειμενικο και κάθε χρήστης το βλέπει διαφορετικά .Υπάρχουν άτομα που παιζουν Doom 3 με Ti 4200 σε medium details και νομίζουν ότι πάει σφαίρα το παιχνίδι ενω στην ουσία βγάζει 15-20 fps!

Αν όπως λες δεν έχει τρελες απαιτήσεις τότε μπορεί να την κρατήσει και 4 χρονια χωρίς να καταλάβει διαφορα!Αν βεβαια δε του μπει το μικρόβιο του βλέπω το frame rate κι έρχομαι σε οργασμό....:banging: :banging:

Πέραν τουτου φυσικα και δεν υπάρχει συγκριση αναμεσα σε X800XT και 5900....Το μόνο που θα έλεγα είναι ότι η 5900 αρμόζει περισσότερο σε ένα απλό pc για όλες τις δουλειες ενω με την X800XΤ πάμε σε πιο hi end συστημα με πολύ δυνατο cpu μνημες e.t.c

Link to comment
Share on other sites

Χα Χα Χα!

Γελάω γιατί είμαι κάτοχος GeForce Ti 4200!

Έχω παίξει το Doom 3 σε medium γραφικά

Αλλά γνωρίζω ότι δεν πάει σφαίρα!!!!!

ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ (Το doom3 δεν μου άρεσε καθόλου παρόλο που το έπαιξα και σε pc με 6800GT, ........ Μακράν Καλύτερο το Riddick, αν και λίγο μικρό σε διάρκεια)

Τέλος πάντων 5900PCX παρήγγειλε ο φίλος μου στο σύστημά του, και καλά έκανε αφού ναι μεν γουστάρει παιχνίδια αλλά δεν είναι ο τύπος που δεν θα βγεί έξω για να παίξει + δουλεύει 4ωρο, οπότε 500 κάρτα πάει πολύ όταν δεν διαθέτεις και πολύ χρόνο για gaming.

Στην τελική του εξήγησα πως έχει η κατάσταση και μου είπε 5900!

Link to comment
Share on other sites

Απο οτι ξερω και το πλαισιο κανει γραμματια αν φτιαξεις συνθεση! Τουλαχιστον περσυ ετσι ειχε παρει ενας φιλος. Πληρωνε τις δοσεις στο πλαισιο.

Και θα προτεινα μακρια απο oneway λογω αθλιου support και rma...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.