Jump to content



Πριν αποφασίσετε αλλαγή ψύξης ,ξεσκονίστε.


schumifer1442169067

Recommended Posts

Με το που ζέστανε ο καιρός να σου και τα πρώτα παράπονα.

"Αφεντικό εγώ ζεσταίνομαι και τόσο ρεύμα που τρώω δε θα το αντέξω για πολύ.Κανόνισε..."

Δεν του δίνουμε και πολύ σημασία ,στην αρχή μας απαντάει με αύξηση θερμοκρασίας -το speedfan ξεκινάει εδώ και μήνες minimized και τα δείχνει όλα.

Δε βαριέσαι από 38 πήγαμε 40 σε πλήρες φορτίο σιγάαα...

Την επόμενη μέρα ο καιρός έχει κέφια, το speedfan αποκτά νέο χόμπι, την ορειβασία.41, 42 43 βαθμοί κελσίου.Όπα λέμε τα πράγματα γίνονται σοβαρά.Αέρας +1.9 βολτ και >40~42 βαθμούς = Big NO NO.

Μετά από λίγες μέρες ,προσευχές στους ημίθεους του κρύου και δουλειές, έρχεται η ώρα να ανοίξουμε το τέρας και να ρίξουμε μια ματιά κάτω από το καπώ μπας και δούμε κάτι που να μας βοηθήσει.

Και βλεπουμε τα ακόλουθα....

attachment.php?attachmentid=6023&stc=1

attachment.php?attachmentid=6024&stc=1

post-112-1442174062,3383_thumb.jpg

post-112-1442174062,4954_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Με μπάνιο απιονισμένου νερού όπως φαίνεται στην τελευταία φωτογραφία και πολύ φύσημα εγώ πλέον είμαι στους 33 βαθμούς full load και απολαμβάνω.Τώρα που έχει και λίγη δροσιά είμαι 31 σε πλήρες φορτίο με 1.9 βολτ και μαμά ψύκτρα.Καλό ε?

Δοκιμάστε το ,ιδιαίτερα οι αερόψυκτοι με υψηλές ροές και αρκετές ώρες λειτουργίας

Link to comment
Share on other sites

καλά, που τον έχεις τον υπολογιστή και έχει πιάσει τόση μάκα? σε εργοτάξιο???

εγώ δεν θα έπαιρνα το ρίσκο να βουτήξω τον ανεμιστήρα σε νερό... αλλά είμαι και εγώ μεγάλος υπέρμαχος του ξεσκονίσματος στο κουτί και τα ανεμιστήρια

φαντάζομαι από την ψύκτρα του επεξεργαστή έβγαλες το ανεμιστήρι και καθάρισες και τη σκόνη ανάμεσα στα φινς, έτσι? γιατί αν δεν το έκανες πρέπει να το κάνεις (μάλλον το έχεις κάνει βέβαια, αν έφτασες στο σημείο να κάνεις μπάνιο τα φουρφούρια σου....)

Link to comment
Share on other sites

Προσωπικα εχω μια makita και καθε τοσο το καθαριζω με αυτη! Ειναι 600watt αερα πως να το κανουμε... Βεβαια εχω ανοιχτο το πατζουρι γιατι δεν παλευεται θα παθεις ασφηξια αλλιως!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.