Jump to content



23" TFT


Nikos1442169067

Recommended Posts

Επηρεασμένος από τις εμφανίσεις TFT τεράτων (βλέπε DELL) έχω κολλήσει με μια 23άρα LG την L2320 και ψήνομαι να την αγοράσω. Την είδα σε λειτουργία αλλά θαμπώθηκα με τον όγκο της απεικόνισης και δεν πρόσεξα τα βασικά χαρακτηριστικά. Αξίζει τελικά ή είναι μόνο μέγεθος;

http://www.lge.com/catalog/prodmodeldetail?catModel=49&actType=&modelName=&globalCode=L2320AL&modelPrefix=40IL23&globalSuffix=000000&currentPage=&categoryId=CTG1000496&parentId=CTG1000439&modelCategoryId=CTG1000499&page=

Link to comment
Share on other sites

H Dell κοστίζει περίπου 300 ευρώ παραπάνω και σου προσφέρει τα εξής παραπάνω εκ πρώτης όψεως:

1) Responce Time 16 αντί για 25

2) 1'' παραπάνω

3) Card Reader ενσωματωμένο

4) 4 Usb

Ζυγίζεις αν αξίζουν για εσένα αυτά και αποφασίζεις.

Από την άλλη για την LG δεν το έχω ψάξει, για την Dell ξέρω οτι έχει άψογη απεικόνηση του μαύρου, κανενα προβλημα με το backlighting και το ghosting είναι μηδαμινό έως ανεπαίσθητο. Ένα ακόμα + είναι ότι την έχει αγοράσει υπερβολικά μεγάλος αριθμός χρηστών στο εξωτερικό και τα σχόλια που ακούγονται είναι τα καλύτερα.

Ένα - της Dell είναι οτι μάλλον θα πρέπει να περιμένεις γιατί η Dell Ευρώπηςδυσκολεύται να ανταποκριθεί στην μεγάλη ζήτηση.

Τέλος αν δεν έχεις κάρτα γραφικών επιπέδου 6800GT ή X800XT και πάνω και θες να παίξεις games καλύτερα να τις αφήσεις και τις 2. Ακόμα για video playback σε τέτοιες αναλύσεις θα χρειαστείς αρκετά δυνατό επεξεργαστή.

Αν δεν βιάζεσαι πολύ αρκετά σύντομα θα μπορώ να εκφράσω προσωπική γνώμη για την Dell.

Link to comment
Share on other sites

Αν μπορείς να διαθέσεις τα παραπάνω χρήματα και εφόσον μιλάμε για την Dell 2405FPW τότε πάρε την DELL

Εγώ για αυτή μιλάω πάντως.

ΟΧΙ Τιμή! ανάλυση!Για την τιμή είναι σίγουρο οτι είναι άνω των 700E! Ξαναλέω ! Τι ανάλυση έχει η Dell!

1920Χ1200

Link to comment
Share on other sites

Παντως θα προτιμουσα DELL απο LG σε wide οθονη τετοιου μεγεθους λογω της καλης φημης που εχουν.(Αν και τα specs που παρουσιαζουν ειναι και εκει ψιλοψεμμα ειδικα με τα response time αποτι εχω διαβασει-αλλα και ποιος δε λεει ψεμματα σαυτο εδω που τα λεμε...).

Link to comment
Share on other sites

Μπα για να υχαριστηθεις παιχνιδι σε καλη αναλυση με αυτη την οθονη θες SLI λυση...

Πέρα από κάποια FPS στα οποία βγάζοντας τα ΑΑ AF θα είναι μια χαρά, για τα υπόλοιπα αρκεί μια high end κάρτα.

Link to comment
Share on other sites

Είχα την δυνατότητα να δοκιμάσω την L2320 σήμερα για μερικές ώρες με ηρεμία. Πρόβλημα με ghosting δεν παρατήρησα, το μαύρο μου φάνηκε σχετικά γκρι (χωρίς να έχω εμπειρία από tft), γενικότερα μου άφησε την εντύπωση ότι έχει μια πολύ ελαφριά θολότητα σαν ένα layer γενικά πάνω στην εικόνα και επίσης ότι σε DVI σύνδεση δεν δίνει wide αναλύσεις ?!?!? πράγμα που οδηγεί αναγκαστικά σε παραμόρφωση. Το D-SUB πάντως δεν με χάλασε καθώς δεν είδα διαφορά σαν ποιότητα στην εικόνα. Από την άλλη πλευρά τα παιχνίδια απόκτησαν νέο νόημα σαν να μην είχα παίξει τπτ μέχρι τώρα. Καμία σχέση ακόμα και με 19άρα. Απίστευτος χώρος στην επιφάνεια εργασίας και τα DVD απόλαυση. Η αίσθηση του όγκου εικόνας είναι το κάτι άλλο και δεν γυρνάς σε 19άρα με τπτ.

http://www.jmgmbh.de/bilder/LG/L2320A.jpg

Link to comment
Share on other sites

σε DVI σύνδεση δεν δίνει wide αναλύσεις ?!?!? πράγμα που οδηγεί αναγκαστικά σε παραμόρφωση.

το dvi εχει οριο αναλυσης τα 1600*1200 (ή καπου εκει απ'οσο θυμαμαι)

η αληθεια ειναι οτι δεν φανταζομουν οτι θα ρχοταν (και μαλιστα τοσο γρηγορα) η εποχη που αυτο θα ηταν προβλημα στην πραξη! :101:

ΥΓ. δε δινει ουτε μικροτερες απο 1600 αναλυσεις σε wide ?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.