Jump to content



temp for celeron 2.1@2.8


pc freak79

Recommended Posts

hi guys!!εχω ριξει το θεμα και αλλου...το pc που εχω ειναι της υπογραφης...εχω εκκινηση bios κρυος 40 c. τρεχοντας το prime φτανω τους 63 maximum και οταν κλεινω και μπαινω ζεστος στο bios εχω 44 c.με τετοια ψυκτρα ειδικα ειναι λογικο να φτανω 63 gull load αλλα με μαμα voltage???οποιος μπορει να βοηθησει..να μην λυνω τα παντα τσαμπα,βγαζω παστες κλπ...αυτα,thanks!!

Link to comment
Share on other sites

κοιταξα στο ιντερνετ και οι μεγιστες επιτρεπομενες θερμοκρασιες για celeron 1,7 ghz και πανω ειναι 67-77 c.οποτε προβλημα δεν εχω...ισως φταιει η παστα της coolermaster που εχω βαλει,ισως να ειναι και φυσιολογικη temp στα 62 c full load.περιμενω μπας και φερει arctic silver η checkmate γιατι απο αλλου δεν εχω βρει...

Link to comment
Share on other sites

arctic silver 5 απο το πλαισιο τελικα...εδεσα παλι τη cpu...μεχρι στιγμης 2 βαθμους διαφορα και η εταιρια υποσχεται μεγαλυτερη πτωση οσο περνανε οι ωρες που δουλευει το pc...να δουμε!!αν δεν αλλαξει τιποτα και παλι,τοτε μαλλον αυτες οι θερμοκρασιες ειναι οι φυσιολογικες μου...

Link to comment
Share on other sites

Mην το ψαχνεις δεν ειναι φυσιολογικο. Εδω εγω με στοκ ψυκτρα και ο 2,2 celeron @ 3ghz και ηταν σε full 40-42 αποτι θυμαμαι...αν και εχει κανα 6μηνο τωρα πια...αλλα προσεξε! Με στοκ ψυκτρα!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.