Jump to content



NEC ND3520-3520Α . Υπαρχει διαφορα;


Avatar

Recommended Posts

Moλις μας αφησε χρονους το TEAC DV-W50D (και το ειχα παρει απο την αρχη που ειχαν βγει dvd-rw, πανε σχεδον 2 χρονια ~200 ευρω- τα κλαιω τωρα :044: ) και προσανατολιζομαι προς το NEC. Το πλαισιο το λεει ως 3520σκετο και το eshop 3520A. Yπαρχει διαφορα σε αυτα τα 2 ή απλα είναι το ιδιο drive; :075:

Link to comment
Share on other sites

Χμ... Ωραια, δεν το ειχα παρατηρησει, οποτε κοιταμε και απο εκει. Παντως η απορια μου εχει μεινει. Το μοντελο 3520 (και 3520Α αντιστοιχα) που δινουν τα 2 καταστηματα ειναι το ιδιο;

Link to comment
Share on other sites

Τα ίδια πρέπει να είναι, στο site της NEC όλα τα μοντέλα αναφέρονται ως 35xxΑ, το 3520 μάλλον γράφεται έτσι για ευκολία :) Πάντως κι εγώ συμφωνώ για το 3540Α (ή 3540 σκέτο, όπως προτιμάς :110: ) καθώς υποστηρίζει επίσημα το DVD-R DL format.

Edit: Τώρα κατάλαβα τι παίζει με το Α. Τα μοντέλα με κατάληξη Α είναι αυτά με την άσπρη πρόσοψη, ενώ υπάρχουν και με κατάληξη Β που είναι με μαύρη. Κατά τα άλλα δε διαφέρουν σε τίποτα μεταξύ τους!

Link to comment
Share on other sites

Nec 3540 από το Σάββατο και είμαι ευχαριστημένος μπορώ να πω. Έχω και ορισμένα scans αλλά ήταν μεγάλα και δεν μπορούσα να τα ποστάρω. Αν θέλει κάποιος να του τα στείλω.

http://www.imageshack.ws/

Αφού την κάνεις εκεί upload.

Παίρνεις το πρώτο thunbail for forums και το κάνεις copy paste εδω και είσαι οκ:)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Και το 3520Α δεν το υποστηρίζει?? Έτσι είχα διαβάσει στην επίσημη σελίδα της NEC...

Όχι, λάθος κάνεις. Κοίταξε ΕΔΩ

δε λέει τίποτα για DVD-R DL.

Αντίθετα ΕΔΩ λέει πως η υποστήριξη αρχίζει από το 3540. Επίσημα πάντα μιλάμε, ανεπίσημα είναι άλλη ιστορία!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.