Jump to content



Βοηθεια για αγορα οθονης.


chaos

Recommended Posts

Θα ηθελα να αγορασω μια επιπλεον οθονη καθως εχω πλεον εναν υπολογιστη διχως οθονη μετα την αγορα του καινουριου συστηματος μου.Δεν θα ηθελα να παω σε καθοδικου σωληνα παρολο που οι τιμες αυτων πλεον ειναι εξευτελιστικες αφου εχω ηδη δυο αλλα αντιθετα θα προτιμουσα μια οθονη TFT ή LCD.

Επειδη η αγνοια μου ειναι παντελης περι των μοντελων κτλ θα ηθελα να με βοηθησετε.

Παντως οσον αφορα τα χαρακτηριστικα της θα ηθελα να ειναι 15 ή 17 ιντσων και η τιμη της να κινειται στην περιοχη των 150-250 ευρω.Επειδη δε θα τη χρησιμοποιω συχνα αλλα ουτε θα ειναι η κυρια οθονη μου δεν θα ηθελα να ξοδεψω παρα πολλα λεφτα.

Link to comment
Share on other sites

Κοιτωντας τα δυο μοντελα που προτεινατε παρατηρησα οτι εχουν διαφορα στο χρονο αποκρισης.Το ενα εχει 12ms ενω το αλλο 25ms.Αυτο πως θα επηρεασει την ποιοτητα απεικονισης και τι αλλες επιπτωσεις εχει στη ποιοτητα της οθονης?

Παντως βλεποντας και τις δυο οθονες μαλλον κλινω προς τη μερια της Lg 1750s παρολη τη διαφορα τιμης καθως μου φαινεται καλυτερη ενω ειναι και 17 ιντσων.Παντως εαν δεν εχουν και καποια τεραστια διαφορα στην αποδοση δεν εχει νοημα να παρω την πιο ακριβη.Εξαλλου δεν θα την χρησιμοποιω και πολυ συχνα ενω ειναι πιθανο να καταληξει μαζι με τον υπολογιστη μου στο εξοχικο και να την χρησιμοποιω μονο το καλοκαιρι.

Link to comment
Share on other sites

Μια λεπτομερια μονο. Η lg εχει την γνωστη και μη εξαιρεταια εγγυηση των 0 pixel on site. Δηλαδη στο πρωτο πιξελ που θα καει ερχονται σπιτι σου και την παιρνουν. Κατα τα αλλα και οι δυο οθονες σε καλυπτουν και με το παραπανω.

Α!Γιατι δεν κοιτας lg 15 ιντσων.

Link to comment
Share on other sites

Ενταξει τοτε τζαμπα προβληματιζομαι.Θα κοιταξω την lg και τις υπολοιπες και θα αποφασισω.Παντως ειχα την εντυπωση οτι ισως υπαρχουν διαφορες οι οποιες ειναι εντονες απο οθονη σε οθονη αλλα αφου τα πραγματα εχουν ετσι δεν υπαρχει λογος να ψαχνω λεπτομερειες.

Ευχαριστω για την βοηθεια.

Link to comment
Share on other sites

Πρίν λίγο καιρό αγόρα την LG 1750S από το ΠΛΑΙΣΙΟ 249€ κι έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος μέχρι στιγμής.

Τα αξίζει τα χρήματά της και με το παραπάνω.

Πολύ σημαντικός ο παράγοντας εγγύηση 0 pixel που προαναφέρθηκε.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.