Jump to content

SotosLg

Premium Members
  • Posts

    917
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by SotosLg

  1. SotosLg

    (Sponsored) Project: Our Future {fused case mod}

    Ήρθαν και τα τροφοδοτικά! Σιγά σιγά ξεκινάμε! Αυτό που μένει τώρα, είναι να αγοράσω φελιζόλ και να ξεκινήσω να σκαλίζω για να φτιάξω το καλούπι που θα γίνει όλη η πολυεστερική κατασκευή! Σύντομα επί της οθόνης!
  2. SotosLg

    (Sponsored) Project: Our Future {fused case mod}

    Το πρώτο βήμα ολοκληρώθηκε! Να γίνει ινβέρτ το 2ο κουτί! Κάπως έτσι θα φαίνονται!
  3. SotosLg

    (Sponsored) Project: Our Future {fused case mod}

    Πάμε να ξεκινήσουμε σιγά σιγά!
  4. Καλησπέρα φίλοι μου! Μετά απο το τελευταίο case mod του προηγούμενου καλοκαιριού (Maze Runner), αποφάσισα να κάνω άλλο με την πολύτιμη βοήθεια της be quiet! Το συγκεκριμένο αφορά το μέλλον μου σαν άνθρωπο, σαν άντρα και σαν επαγγελματία! Επειδή πρόκειται να γίνω πατέρας, το θέμα θα αφορά μια κύηση! Πως θα γίνει; Με πολύ υπομονή, επιμονή και γερό στομάχι! Εσείς που είστε ήδη πατεράδες ξέρετε πως είναι! Ας περάσουμε τώρα στο δια ταύτα! Όλα τα υλικα που έχουν επιλεγεί είναι *2 2x Dark Base Pro 900 rev. 2 Black 2x Dark Rock Pro 4 12x Pure Wings 2 120mm PWM Αυτό είναι το 1ο πακέτο που ζήτησα απο την εταιρία για να ξεκινήσω να δουλεύω μέχρι να έρθουν και τα τροφοδοτικά. Λοιπόν, ας περάσουμε στα προσχέδια! Ο ρόλος των 2 ανθρώπων είναι και ο ανάλογος που επιβάλλει τα κουτιά να είναι και να φαίνονται ενωμένα σαν ένα! 2 γονείς (κουτιά) ενωμένα σαν ένα (μωρό)! Όλα αυτά θα γίνουν στην πρόσοψη και στο πάνω μέρος των κουτιών. Η κατασκευή θα είναι εξ ολοκλήρου πολυεστερική και το καλούπι απο φελιζόλ. Έχει να πέσει πολύ κόψιμο/τρίψιμο/λείανση για να γίνει το καλούπι όπως πρέπει. Από εκεί και πέρα, η τοποθέτηση και το κόλλυμα της κατασκευής πάνω στα κουτιά θα γίνει πάλι με πολυεστέρα για τον λόγο οτι θα φαίνονται σαν να ήταν εργοστασιακά, ή τουλάχιστον θα το προσπαθήσω όσο καλύτερα μπορώ! Το καλό με αυτά τα κουτιά, είναι ότι μπορείς να τα κάνεις ινβέρτ και να μήν σταματήσεις να βλέπεις τα εσωτερικά μέρη του υπολογιστή! Οπότε, το ένα κουτί θα είναι ATX και το άλλο inerted ATX ενωμένα σαν ένα! Αυτά για την ώρα, ότι ερωτήσεις/απορίες έχετε, γράψτε απο κάτω στα σχόλια!
  5. SotosLg

    Πείτε Ό,τι Θέλετε v6.0

    Ένα λόγο βρείτε μου που το brainstorming γίνεται την πιο ακατάλληλη στιγμη....πφφφφφφφφφφ :S
  6. SotosLg

    Θερμοζεύγος σε ψύκτρα

    Δεν χρειάζεται να ρυθμίζεις και ανεμιστήρες, ΑΝ ΘΕΣ το κάνεις αυτό....το πακέτο έχει και τα δύο! Τώρα για να απαντήσω στο ερώτημά σου, το καλύτερο θα ήταν, πριν βάλεις την ψύκτρα, να κόλλαγες με αλλουμινοταινία τον σένσορα όσο πιο κοντά γίνεται στο heatspreader του επεξεργαστή, γιατί με το να τον κολλήσεις σε heatpipe, να σαι σίγουρος οτι θα έχεις καμιά 10ριά βαθμούς απόκλιση. Πάστα πάει ΠΆΝΤΑ μόνη της, δεν την αναμιγνύεις με τίποτα άλλο....και για να ξέρεις....ΑΛΟΥΜΙΝΟΤΑΙΝΊΑ > KAPTON TAPE (όσον αφορά την αντοχή της κόλλας σε υψηλές θερμοκρασίες, ΣΎΝ οτι μπορείς να την φέρεις και στα μέτρα σου)....αλλά ποτέ μην βάλεις τέτοιο thermal probe κοντά σε ολοκληρωμένο....κάποια στραβή θα γίνει! Ελπίζω να σου απάντησα!
  7. SotosLg

    Θερμοζεύγος σε ψύκτρα

    Αυτό το θερμοζεύγος έχει περισσότερη ακρίβεια η αλήθεια είναι, αλλά, ιδανικότερα, θα μπορούσες να πάρεις ένα fan controller σαν αυτό που έχουν κατάλληλα thermal sensors για χρήση σε υπολογιστή. Η δική σου επιλογή είναι πιο "εργαστηριακή" αλλά και πάλι θα δουλέψει, αλλά δεν συμφαίρει να έχεις ένα dedicated θερμόμετρο μόνο για αυτή την δουλειά! Πάρε ένα fan controller σαν αυτό που σου έδειξα να κάνεις καλύτερα την δουλειά σου!
  8. SotosLg

    [Sponsored] Maze Runner [case mod]

    Εδώ είναι μερικά βίντεο που έκανα στην διαδικασία, οπότε πείτε μου την γνώμη σας! https://www.youtube.com/watch?v=1GeggjzBd1U https://www.youtube.com/watch?v=uKjVazdVc7k
  9. SotosLg

    [Sponsored] Maze Runner [case mod]

    Γειά σας και πάλι! Τελικά βήματα, και εδώ, έφτιαξα ένα στένσιλ με το W|C|K|D| SITE A και έκοψα το περίγραμμά του με σκοπό να βάψω το δεξί πλαϊνό άσπρο με αυτό. Επίσης, έβαλα εφέ σκουριάς στο αριστερό πλαϊνό κάλλυμα όπως μπορείτε να δείτε στις τελικέ φωτογραφίες. Οπότε, σας παρουσιάζω τις τελικές φωτογραφίες! Θα ποστάρω σύντομα και μερικά βίντεο απο την διαδικασία οπότε αναμείνατε! Αυτό ήταν κυρίες και κύριοι, ένα case mod της παλιάς σχολής με θέμα το Maze Runner! Θα ήθελα ννα ευχαριστήσω την Be Quiet! που μου παρείχε αυτό το εξαίρετο κουτί! Τώρα θα ήθελα να ακούσω απο εσάς, τα σχόλιά σας και οτιδήποτε θέλετε να πείτε! Οπότε, μέχρι το επόμενο πρότζεκτ, μόνταρέ το μέχρι να ματώσει, μετά μόνταρέ το ξανά!
  10. SotosLg

    [Sponsored] Maze Runner [case mod]

    Γειά σας και πάλι! Μεγάλο update σήμερα! Δεν μπορούσα να κοιμηθώ το βράδυ και έτσι ξεκίνησα νωρίς δουλειά. Πήρα την πάστα πολυεστέρα και έκανα 2 εφαρμογές. Μετά την ακόλουθη εικόνα, έκανα και μια 3η και προχώρησα στο αστάρωμα του κουτιού. Εδώ είναι το κουτί ασταρωμένο. Τότε, πήρα το μαλλί που αγόρασα, και έφτιαξα τις φλέβες. Έβαλα κόλλα στιγμής σε τυχαία σημεία έτσι ώστε το μαλλί να κολλήσει στην επιφάνεια. Μετά απο αυτό το βήμα, έβαλα μαλλί πολυεστέρα και υγρό πολυεστέρα για να δημιουργήσω ένα λούκ με φλέβες κάτω από το δέρμα. Μετά, ήταν ώρα για βάψιμο. Οπότε, πήρα το χρώμα δέρματος που μου έφτιαξαν μαζί με ένα πινέλο και έβαψα την επιφάνεια. Δεν έβαψα με σπρέι, γιατί ήθελα να δώσω μια πιό "παλαιωμένη" εντίπωση συν οτι ήθελα να βάλω στοιχεία και αντικείμενα απο τις 3 ταινίες. Οπότε, όσο ήταν συναρμολογημένο, έβαψα το αριστερό κάλλυμα με ένα S μοτίβο. Που σημαίνει, οτι ξεκινάει από την κάτω-αριστερά γωνία και πάει στην πάνω αριστερά γωνία με ένα S πάττερν διαμέσου των ορθογώνιων παραθύρων. Όταν το χρώμα στέγνωσε, έβαψα με σκούρο μαύρο/κόκκινο μεταλικό χρώμα την πληγή στο πλαϊνό κάλλυμα και το τριγύρω λιωμένο εφέ της σύριγγας. Άφησα ένα άνοιγμα στην μέση έτσι ώστε να το βάψω μπλέ μεταλικό (το κοντινότερο χρώμα που έχω μαζί μου που να ταιριάζει στο υγρό της σύριγγας) Μαζί με την πληγή και την σύριγγα, έβαψα και τις φλέβες με σκούρο μαύρο/κόκκινο μεταλικό χρώμα. Μετά, έκανα μερικά σταξίματα επίτηδες για να δείχνει σαν το αίμα που βγαίνει απο το στόμα των cranks Εδώ έβαψα το άλλο μέρος του κουτιού με πράσινο/μπλέ μεταλικό χρώμα χρησιμοποιώντας πινέλο. Οπότε, για να ενωθούν καλύτερα τα δυο χρώματα, πήρα μια πλαστική σακούλα, την έβαλα στο χρώμα του δέρματος, και απαλά ακούμπησα τα σημεία ένψσης των χρωμάτων απο την αρχή ως το τέλος. Όσο έβαφα τις φλέβες, την πληγή και την λιωμένη σύριγγα, το μικρότερο πινέλο μου είχε απομηνλαρια, οπότε για να βάλω κάτι έξτρα, ακούμπησα την μύτη του πινέλου και έκανα το δάχτυλό μου πίσω. Με αυτόν τον τρόπο εξαναγκάζετε το χρώμα απο το πινέλο να τιναχτεί εκεί που στοχεύετε με αποτέλεσμα να δημιουργήσετε ένα ωραίο εφέ που λέγεται paint splatter. Μετά απο λίγο, ήταν ώρα να βάλω τα γράμματα που έχει η πόρτα της εξόδου. Έκοψα περιμετρικά και ήμουν έτοιμος να το βάψω κόκκινο! Εδώ είναι το αποτέλεσμα. Λίγα βήματα έμειναν για την ολοκλήρωσή του, οπότε θα συνεχίσω αύριο! Μέχρι τότε, μόνταρέ το μέχρι να ματώσει, μετά μόνταρέ το ξανά!
  11. SotosLg

    [Sponsored] Maze Runner [case mod]

    Γειά σας παίδες! Σήμερα ασχολήθηκα με την δημιουργία της πληγής και το εφέ της σύριγγας. Οπότε, κατ αρχήν, έβαλα μιά μίξη πάστας πολυεστέρα και έκανα μια εφαρμογή. Όσο περίμενα να στεγνώσει, ασχολήθηκα με την πρόσοψη. Μέτρησα την διάμετρο της βάσης και ζωγράφισα ένα διάγραμα. Μετά, το έκοψα με γωνιακό τροχό σε χαμηλές στροφές. Έπειτα, το έβαλα μέσα σχεδόν μέχρι την μέση. Έβαλα ταινία συσκευασίας στο μπροστά μέρος, έτσι ώστε η πίσω μερία να πάρει πολυεστέρα για να κολλήσει. Όσο περίμενα να στεγνώσει ο πολυεστέρας, έκανα μια δεύτερη εφαρμογή με πάστα πολυεστέρα στο εφέ της πληγής. Έκανα ένα διάλλειμα, και όσο τα δύο αντικείμενα στέγνωναν, έβαλα πολυεστέρα στην εξωτερική μεριά της πρόσοψης.... ....τότε, όσο στέγνωνε, έκανα μια 3η εφαρμογή με πάστα πολυεστέρα στην πληγή Εδώ είναι μια οπτική δοκιμή απο το πλαϊνό βαλμένο στο σασί Φαίνεται καλύτερο βαλμένο στο σασί, αλλά για την ώρα, είναι απλά κενό χωρίς χρώμα. Ο όλος σκοπός είναι να κρατήσω το κόστος όσο χαμηλό γίνεται! Οπότε για την ώρα, σας χαιρετώ και.... ....μέχρι αύριο, μόνταρέ το μέχρι να ματώσει, μετά μόνταρέ το ξανά!
  12. SotosLg

    [Sponsored] Maze Runner [case mod]

    Γειά σας και πάλι! Όσο περίμενα ο ήλιος να πέσει, έπιασα την ευκαιρία να τεστάρω οπτικά το εφέ της σύρριγα και ότι είχα να βάλω. Πρώτα απο όλα, το κουτί απο το ούζο ήταν αρκετά μεγάλο.... ....οπότε έκοψα το 1/3 απο αυτό. (Συγνώμη για την θολή εικόνα, τρέμουν τα χέρια μου! :S ) ....και τότε, αφού δεν είχα σωστή χαρτοταινία, χρησιμοποίησα ταινία συσκευασίας και μέτρησα 3 ορθογώνια, για να μπούν "Θολά" παράθυρα. Δεν έβγαλα φωτογραφίες κόβοντας τα ορθογώνια, οπότε θα σας περιγράψω την διαδικασία. Πρώτα απο όλα χρησιμοποίησα Dremel να κόψω το 1ο. Τότε, η άκρη τυ Dremel χαλάρωσε και δεν μπορούσα να βιδώσω τον δίσκο κοπής σωστά, οπότε έπρεπε να σκεφτώ γρήγορα και να αυτοσχεδιάσω. Κοίταξα στην αποθήκα για οτιδήποτε εργαλεία κοπής, και μετά απο λίγο, βρήκα έναν φορητό γωνιακό τροχό. Αμέσως τον έβγαλα έξω και τον χρησιμοποίησα. Επειδή είναι γωνιακός τροχός, δεν μπορούσα να κόψω με πολύ λεπτομέρεια, αλλά μετά απο μερικές κοπές, αυτό δεν αποτελούσε πρόβλημα γιατί το όλε θέμα είναι post-apocalyptic. Τέλος πάντων, έκανα τις κοπές με ατέλειες (ΝΑΙ!) και έδειχνε πολύ καλύτερο από οτι θα κοβώντουσα ίσια. Η έκπληξη που φύλαγα για αυτό το πόστ, ήταν να δημιουργήσω την πληγή του Winston στο πλαϊνό κάλλυμα και για αυτή την κοπή επίσης, χρησιμοποίησα τον γωνιακό τροχό και για να το κάνω πιο ρεαλιστικό, πήρα μια πένσα και τράβηξα το μέταλλο προς τα έξω. Πρώτη προσπάθεια είναι αυτή. Εδώ μπορείτε να δείτε τις κοπές των παραθύρων και το τραβηγμένο μέταλλο προς τα έξω που προορίζεται για την πληγή. Αργότερα, σκέφτηκα, "Γιατί να μην προσπαθήσω να βάλω πολυεστέρα στην εσωτερική μεριά του καλλύματος για να το προετοιμάσω για το εφέ της πληγής;΄" και έτσι έκανα! Για να κάνω την εφαρμογή σταθερή, σφήνωσα 2 κομμάτια αλουμινόχαρτο! Μετά έβαλα πολυεστέρα για να προετοιμάσω την πίσω επιφάνεια για να κολλήσει καλύτερα το εφέ της πληγής! Για την ώρα, θα το αφήσω να σκληρίνει την νύχτα και αύριο θα ασχοληθώ με το εφέ της πληγής, το εφέ των φλεβών και το εφέ της σύρριγας! Μέχρι αύριο, μόνταρέ το μέχρι να ματώσει, μετά μόνταρέ το ξανά!
  13. SotosLg

    [Sponsored] Maze Runner [case mod]

    Γειά σας και πάλι! Σήμερα πήγα για λίγα ψώνια! Οπότε, αγόρασα 3 είδη χρωμάτων για το κυρίως θέμα, λίγη πάστα πολυεστέρα με ίνες γυαλλιού, λίγο υγρο πολυεστέρα μαζί με μαλλί και μερικά πινέλα για το κυρίως χρωματικό θέμα και για τα χρώματα των φλεβών. Μερικά πράματα τα είχα ήδη όπως, το κιτ σκουριάς από την metal masters, μερικά σπρέι, ένα ζευγάρι κόλλα στιγμής και πιστό μου Dremel. Αγόρασα επίσης και μαλλί πλεξίματος....τι θα κάνω με το μαλλί πλεξίματος....αυτό θα το δείτε στο επόμενο πόστ! Για την ώρα, θα αφήσω την κάμερά μου να φορτίσει όσο περιμένω να πέσει ο ήλιος. Για το εφέ της σύριγγας θα χρησιμοποιήσω ένα δοχείο ,που είχε Ούζο, φτιαγμένο από πεπιεσμένο χαρτόνι Μέχρι το επόμενο πόστ, μόνταρέ το μέχρι να ματώσει, μετά μόνταρέ το ξανά!
  14. Γειά σας παίδες! Το όνομά μου είναι Σωτήρης, κοινώς γνωστός σαν SotosLg. ....και αφού είμαι φαν της τριλογίας Maze Runner, αποφάσισα να κάνω ένα case mod γύρω απο αυτή την τριλογία. Θα προσπαθήσω να βάλω μερικά στοιχεία απο τις τρείς ταινίες όσο καλύτερα μπορώ....οπότε, απολαύστε την διαδρομή, πάρτε το αγαπημένο σας ποτό, καθήστε πίσω και ελάτε παρέα μαζί μου! Φυσικά, αυτό το case mod δεν θα ήταν δυνατό χωρίς την be quiet! που μου παρείχε αυτό το εξαιρετικό κουτί, το οποίο είναι το Pure bAse 600. Ας προχωρήσουμε εις βάθος, έτσι δεν είναι; Εκ πρώτησ όψεως, το κουτί μοιάζει με ένα απλό κουτί, αλλά πλανάστε πλάνην οικτράν! Ας δούμε τα υπόλοιπα σε λεπτομέρεια. Όταν ανοίξετε το πλαϊνό κάλλυμα, θα δείτε μια ωραία ηχομόνωση βαλμένη στην εσωτερική πλευρά. Λέω ξανά, μην ξεγελιέστε απο την εμφάνισή του! Ένας 120mm ανεμιστήρας.... Μπορεί εύκολα να πάρει μια ATX μητρική πλακέτα Εδώ μπορείτε να δείτε μερικά στοπ που χρησιμοποιούνται για να ξεκουμπώσετε το κάλλυμα των ανεμιστήρων Στην be quiet! τροποιήσανε τα στοπ έτσι ώστε να βάλετε το κάλλυμα των ανεμιστήρων σε 2 επίπεδα ανάλογα το επιθυμητό airflow και ένα ΣΥΝ χοντρή ηχομόνωση! Η σκέψη μου είναι, ότι το πάνω μέρος μπορεί να πάρει 3*120mm ψυγείο ή 3*120mm ανεμιστήρες ή ακόμη και 2*140mm ανεμιστήρες! Εδώ μπορείτε να δείτε το ηχομονωτικό κάλλυμα καλύτερα! ....και ένας 140mm ανεμιστήρας μπροστά! Τέλεια! Στην πρόσοψη, μπορείτε να βάλετε το μέγιστο 1*140mm ανεμιστήρα ή 2*120mm ανεμιστήρες ή ακόμη ένα διπλό ψυγείο. Ηχομονωτικό κάλλυμα στην εσωτερική πλευρά της πρόσοψης! Εξαιρετική κίνηση be quiet! 2 USB 3 θύρες, ένα κουμπί εκκίνησης, ένα ρισέτ, ένας controller ανεμιστήρων 3 επιπέδων και είσοδος/έξοδος ήχου! Εδώ είναι τα στόπ του πάνω καλλύματος που έλεγα πριν. Σύμφωνα με το επίπεδο προτίμησης, μπορείτε να ρυθμίσετε τη ροή αέρα των πάνω ανεμιστήρων. Λοιπόν, τώρα, θα σας δείξω τα σχέδια/πλάνα μου! Αυτή είναι η πρόσοψη, όπου θα τοποθετήσω φλέβες παρμένες απο τον crank Newt στο Death Cure. Επίσης, θα πάρω ένα μεσαίο ρεζερβουάρ και θα το βάλω με μπλέ υγρό να μοιάζει σαν την σύριγγα του WCKD. Γύρω απο αυτό, θα μπεί μαλλί πολυεστέρα με υγρό πολυεστέρα και ένα μικρό παραθυράκι στον πολυεστέρα σαν την σύριγγα να είναι κάπως σαν αυτό, ή τουλάχιστον θα το προσπαθήσω! Πάνω απο αυτό θα μπεί εφέ καμμένης γης η λιωμένου πλαστικού για να γίνει όλο το μέρος πιό post-apocalyptic. Πάνω και κάτω μέρος αυτού του μέρους θα είναι κάπως τριγωνικό. Επόμενη στάση το αριστερό πάνελ. Το όλο μου σχέδιο είναι να βάλω φλέβες όπου μπορώ, όχι σε τυχαίο πάτερν αλλά με συνέχεια, όπως για παράδειγμα, το ξεκίνημα απο το πάνω μέρος, πηγαίνει στο αριστερό πλάι/δεξί πλάι και πρόσοψη. Σε αυτό το πάνελ, θα συμβεί ένα "κολπάκι"....αυτής της πλευράς ο συνδιασμός χρωμάτων θα είναι δειξιά απο την διακεκομμένη γραμμη ( εκεί που πάει πάνω-αριστερά) στο χρώμα του δέρματός μου (κοντήτερα στου Newt όταν είναι crank....μην γελάτε, δεν είμαι crank....ακόμη! ) και αριστερά απο την διακεκομμένη γραμμή θα είναι ένας συνδιασμός μπλέ και πράσσινου και ο διαχωρισμός των δύο χρωμάτων θα είναι ένα κόλπο που έμαθα απο έναν φανοποιό χρησιμποιώντας πλαστική σακούλα για να δημιουργήσω ένα εφέ μεταξύ των δύο χρωμάτων. Επίσης, θα μπεί σκουριά....κάπου....όχι στο χρώμα του δέρματος και τα γράμματα που έχει η πόρτα....θυμάστε ποια πόρτα; Την πόρτα που χρησιμοποιύν τα παιδιά για να βγούν από τον λαβύρινθο Πάμε όλοι στο δεξί πάλ=νελ! Φλέβες πάλι, και ένας λαβύρινθος φτιαγμένος απο πλέξι γκλάς στο κέντρο. Χρώμα δέρματος το χρώμα πάλι....και ένα W|C|K|D| SITE A με άσπρα γράμματα στο κέντροπάνω μέρος και ένα W.C.K.D. is good στο κέντροκάτω μέρος με πάλι άσπρα γράμματα. Οι φλέβες θα είναι συνέχεια απο το πάνω μέρος. Πάμε στο τελευταίο μέρος, την πάνω πλευρά. Εδώ θα κάνω ένα κόλπο, το χρωματικό θέμα απο το αριστερό κάλλυμα θα συνεχίσει λίγο στο πάνω μέρος όσο η διακεκομμένη γραμμή προχωράει πάνω. Ένα μικρό μέρος αυτού! Φλέβες πάλι, ένας λαβύρινθος φτιαγμένος απο πλέξι γκλάς στο κέντρο. Και τέλος, κάτι εικόνες δείγματα απο το θέμα που θέλω να φτιάξω! Μπορείτε να μαντέψετε τί θα κάνω με την πληγή του Winston Όπως λένε στα σόου της τηλεόρασης,....στο επόμενο επεισόδιο! Έκπληξη επίσης και εδώ! Περισσότερα θα έρθουν σύντομα! Σε ευχαριστώ και πάλι be quiet! Μέχρι τότε, μόνταρέ το μέχρι να ματώσει, μετά μόνταρέ το ξανά!
  15. SotosLg

    Project: Mad max: war rig

    Γειά σας και πάλι! Δεν έγιναν πολλά απο το μεγάλο απντέιτ. Σκέφτηκα όμως, να ενισχύσω λίγο την παλαίωση προσθέτοντας λίγη στάχτη στο πάνω μέρος και στο άλλο side panel. Χρησιμοποίησα στάχτη απο το τασάκι, ναι καπνίζω! Αυτό που θέλω να κάνω, είναι να μαζέψω λίγη άμμο και να την κολλήσω με κόλλα όπου η σκουριά δεν είναι πολλή, οπότε αυτό θα γίνει στο πάνω πάνελ και στο δεξί side panel.
  16. SotosLg

    Project: Mad max: war rig

    Καλησπέρα σε όλους Έμεινα ξύπνιος όλο το βράδυ για να δουλέψω....νυχτοπύλι βλέπετε....χιχιχιχι Ας ξεκινήσουμε! Η πρόσοψη τώρα είναι τρία μέρη, οπότε τα αφαίρεσα και τα έτριψα για να τα ετοιμάσω για βαφή. Όσο στέγνωνε το χρώμα, προετοίμασα τις λεπίδες για σκούριασμα βάφοντάς τες. Χρησιμοποίησα το κιτ της Metal masters για την σκουριά. Εδώ είναι μερικές φωτογραφίες απο την διαδικασία. Ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Μετά σκούριασα και το πρώτο πλαϊνό κάλυμα και έκανα μια τεστ συναρμολόγηση για να δω πως θα φαίνεται. Όπως έβγαινα απο το δωμάτιο, σκέφτηκα να ρίξω λίγες κόκκινες πιτσιλιές! Όσο η πρόσοψη ήταν χωρίς σκουριά, κάτι με χαλούσε, και έτσι αποφάσισα να μην την αφήσω και αυτήν! Σκέφτηκα οτι θα ήταν καλό αποτέλεσμα να έβαζα καρφιά στο πάνω μέρος και έτσι έκανα. Μετά απο λίγη ώρα όμως, τα έβγαλα γιατί τελικά δεν μου άρεσαν και έκανα κάτι άλλο σε αυτή την θέση! Το επόμενο βήμα είναι να βαφτούν τα εσωτερικά μέρη! Μέχρι τότε, εις υγείαν!
  17. SotosLg

    Project: Mad max: war rig

    Κάπως έτσι....θυμίζει πιο πολύ Ravenholm, αλλά δεν θα μείνει έτσι....θα βαφτούν μαύρες και θα σκουριάσουν!
  18. SotosLg

    Project: Mad max: war rig

    Γειά και πάλι! Αρκετά πράματα συνέβησαν μετά το τελευταίο ποστ. Έφτιαξα την πρώτη λεπίδα απο παχύ πλέξιγκλάς και όπως το περίμενα, δεν βγήκε καλά κομμένη. Αμέσως μετά, έπρεπε να τρίψω τις ατέλειες. Οπότε μετά, ήταν το τελειωτικό λιμάρισμα. Με λίγη παρέα, πέτυχα ένα καλό αποτέλεσμα όπως απο πάνω. Επόμενο βήμα, ήταν να θολώσω λίγο την επιφάνεια του πλέξι για να την ετοιμάσω για βάψιμο. Εδώ είναι δοκιμαστικά βαμμένο. Μετά, χρησιμοποίησα γωνιακό τροχό να κόψω την πρόσοψη διαγώνια για να χωρέσω την λεπίδα. Λίγο πλαϊνό θυσιάστηκε για να το κάνω πιο ρεαλιστικό. Επόμενη μέρα, έφτιαξα μια δεύτερη λεπίδα απο τεπτότερο πλέξι. Βγήκε καλύτερη και δεν χρειάστηκε να την τελειώσω με τρία βήματα. Για να την τελειωσω, χρησιμοποιήσα μύτη απο ρούτερ για το ντρέμελ. Αμέσως μετά απο αυτό, χρησιμοποίησα την ίδια διαδικασία για να χωρέσω την δεύτερη λεπίδα στο κουτί, και εδώ είναι το αποτέλεσμα! Περισσότερο απο ικανοποιητικό για εμένα! Επόμενο βήμα είναι να βγάλω το χρώμα και να βάλω μερικά καρφιά στο πάνω μέρος. Μπάρες απο πλέξιγκλάς θα μπούν και θα βαφτούν ανάλογα! Μέχρι τότε, εις υγείαν!
  19. Γειά σας και πάλι! Μετα απο κάποια αποτυχημένα case mods και αφού σε κάποια στιγμή αποφάσισα να κρεμάσω τα εργαλεία μου, είπα να ξανα δημιουργήσω! Οπότε τώρα, προχώρησα, νέα όλα! Ας ξεκινήσουμε! Ήθελα να κάνω ένα carmageddon case mod αλλα μετά, βγήκε Mad Max! Οπότε μετά αποφάσισα να δω την ταινία! Το πρότζεκτ λέγεται war rig Το κουτί είναι ένα παλιό heroichi που πήρα απο έναν φίλο, το οποίο είχα βάψει λίγα χρόνια πριν. Τα σχέδια μου είναι, να δημιουργήσω μερικές λεπίδες που είναι κολλημένες πάνω στο war rig και να το κάνω σαν να κατέστρεψε την γύρω περιοχή και να είναι πιό ρεαλιστικό! Οπότε έκανα μερικά templates, ένα απο χαρτί.... ....και ένα απο χαρτόκουτο για περισσότερη σταθερότητα για όταν αποφασίσω να φτιάξω την λεπίδα. Βγήκε καλό μπορώ να πω σαν πρώτο βήμα. Οπότε, το επόμενο, είναι να φτιάξω την λεπίδα απο πλέξι γκλάς και να την βάλω στο κουτί με τα προαναφερθέντα βήματα! See you in a jiffy - Alyx Vance
  20. SotosLg

    Βοήθεια για συνδεσμολογία ροοστατη?

    Καλημερα φιλε μου! Με μια γρηγορη ματια, καταλαβαινω οτι πρεπει να συνδεσεις το κοκκινο του μολεξ στο 6-12 και την γειωση στο 0!
  21. SotosLg

    [Case mod] Avengers: Endgame

    Εδω βαζω λιγο εφε στο περιγραμμα....λεω να το κατοχυρωσω....χιχιχιχι
  22. SotosLg

    [Case mod] Avengers: Endgame

    Εδω ειναι το timelapse video! Ανεβασμενο και ετοιμο!
  23. SotosLg

    [Case mod] Avengers: Endgame

    Μέχρι να ανέβει το timelapse video, έκανα λίγο εφέ καμμένης γης να εξομοιωσω το έδαφος της μάχης στον τιτάνα. Λίγα σπασμένα κομμάτια επίσης μπήκαν για να ταιριάξει με το λογότυπο. Εφέ του infinity war και του endgame είναι πάνω σε αυτό το mod! Τώρα για το βάψιμο, το εφέ καμένης γης σκέφτομαι να το κάνω άσπρο για να ταιριάζει σε μια χαλασμένη και λιωμένη quantum realm στολή. Το ίδιο εφέ θα μπει και μπροστά.
  24. Γεια σας φιλοι μου! Αυτο ειναι το πρωτο κουτι που φτιαχνω που θα ειναι συνεργατικο με εναν καλλιτεχνη φιλο μου και θα ειναι βασισμενο στην καινουρια ταινια της Marvel το Avengers: Endgame. Ξερω, αναφερομαι σε δυσκολο κοινο, αλλα θα προσπαθησουμε να κανουμε το καλυτερο μας απο αυτην την ταινια. Οποτε ας ξεκινησουμε με το κουτι. Ειναι ενα σκονισμενο μαρκα με εκαψες οπου θα βαλουμε στοιχεια και χαρακτηριστικα απο την ταινια. Εδω ειναι λιγο κονσεπτ αρτ και θα προσπαθησω να σας εξηγησω τις σκεψεις μας και το προγραμμα. Ολα τα μαρκαρισμενα κομματια θα γινουν απο πλεξι γκλας. Αποφασισαμε να κανουμε μερικα μερη της στολης μικροτερα και να τα τοποθετησουμε στο πανελ, οπως και στο πανω πανελ. Η κυρια χρωματικη παλετα μας προκειται να ειναι ασπρο, σκουρο κοκκινο (που να ταιριαζει με το χρωματικο θεμα της στολης), μωβ, μαυρο (για τις ρωγμες) και λιγο σκουρο μπλε (ισως). Οπου το σχεδιο ειναι σκουρο με μολυβι, θα μπει πετρινο εφε η μπορει και ρωγμων για να μοιαζει οσο γινεται περισσοτερο στο "σπασμενο" θεμα του λογοτυπου. Στο πανω μερος, στην πισω μερια, θα κοπει πλεξι γκλας για να ταιριαζει στο σχεδιο της στολης και μερικα εξτραδακια που θα βαφτουν αναλογα. Στο μπροστα πανελ ομως, θα μπουν αναλογες τεχνικες οπως και στο πλαϊνο πανελ. Τωρα, αυτο που απομενει ειναι το κονσεπτ αρτ του δευτερου πανελ και και να μαρκαριστουν τα κομματια που πρεπει να κοπουν.
  25. SotosLg

    Τεχνική των ρωγμών

    Πανω σε ξυλο δεν ειναι; Εβαλες κολλα πανω σε αυτο;
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.