Jump to content


CPU usage overload.


ASOTOS

Recommended Posts

Ενα παράξενο που μου συμβαίνει. Οταν μεταφέρω μεγάλα αρχεία απο τον ένα δίσκο (SATA 150gb) στον άλλο <60-70mb έχω ένδειξη στον Task mngr , CPU usage 50-60% χωρίς να τρεχουν άλλες εφαρμογές και για οσο διαστημα διαρκει η μεταφορά. Υποθέτω ότι κάποια γριππη πρέπει να έχει ο controller της promise(FAST TRAK 376) του MOBO μου A7V8, γιατί μου είχε βγάλει την ψυχή να σετάρω τον πρώτο σκληρό.Καμμιά ιδέα΄;

Α7V8-WD150-SEAGADE150-RAM768MB-BARTON2500+

----------------------------------------------------

Link to comment
Share on other sites

Επί εποχής 7njs που φορούσε τον ίδιο sata controller, είχα διαβάσει τις άπειρες κατάρες από χρήστες γι αυτό το ρημάδι και όλοι για τον ίδιο λόγο. Παρ όλο που δεν είχα sata τότε, είχα βάλει έναν ide στο μοναδικό κανάλι που έδινε για ide δίσκους και είχα φάει ήττα στα bench και είχα γυρίσει τροχάδην στον controller του NF2.

Link to comment
Share on other sites

Ναι μάλλον κατι φταιει με την ολη σχεδιαση του ΜΟΒΟ γιατι σε ξενα φορουμ που εχω κοιταξει το συγκεκριμενο Α7V8 παρουσιάζει πολλες δυσλειτουργιες και οσον αφορά τον Controller αλλα και σε επιδοσεις. Μαλλον σουπα το καρπουζι αλλα κατα τα άλλα τσουλάει ικανοποιητικά και λυπαμαι ξανα-μαναμ στησιμο.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.