Jump to content



THERMALTAKE SONIC TOWER 4000+


@ngel

Recommended Posts

Δώσε λινκ. Πάντως από τη στιγμή που θα βάλεις πύργο ,αν διαβάσεις το συγκριτικό του δικού μας spresv θα καταλάβεις ότι για τα χρήματά του ο καλύτερος είναι αυτή τη στιγμή ο Silent Tower

Link to comment
Share on other sites

Ούτως ή άλλως έχω ανοιχτό μονίμως το κουτί για να ψύχεται...

Ο θόρυβος με ενοχλεί και γι αυτό ψάχνω για fanless...

Το πιθανότερο είναι ότι θα τη πάρω...

Θα σας πώ εντυπώσεις...

Σας ευχαριστώ!

Link to comment
Share on other sites

Εισαι σιγουρος οτι θες να "κρεμασεις" 700 γραμμαρια με τετοιο υψος απο το σοκετ της μητρικης σου?Εγω παντως θα διαλεγα μια thermalright με 9αρη ανεμιστηρα για να χω το κεφαλι μου ησυχο.Θεωρω υπερβολικη αυτη την κατασκευη, χωρια που θες πολυ καλο εξαερισμο στο κουτι για να δουλεψει 100%.Παντως αν την παρεις φροντισε ιδιαιτερα τη στηριξη της μητρικης σου, θα το χρειαστει.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
Guest pancon

Χαιρετώ τους πάντες στο αξιολογότατο forum. Κι εγω τελευταία σκεφτόμουν πολύ σοβαρά να καταφύγω σε υλοποίηση παθητικής ψύξης αλλά όπως προαναφέρατε υπάρχουν κάποια προβλήματα με το μέγεθος/βάρος αυτών των heatsinks.

Που καταλήγουμε? Ότι μαλλόν προς το παρόν η καλύτερη λύση (για κάποιον που ενδιαφέρεται για μείωση θορύβου περισσότερο και λιγότερο για extreme overclocking επιδόσεις) είναι ένας Thermalright XP120 με ένα καλό (αθόρυβο) 12αρη ανεμιστήρα?

Ξέρει κανείς τίποτα για το Big Typhoon της Thermal Take? Στα χαρτιά φαίνεται καλό, 16 dBA μόνο τάχα... (όχι ότι ειναι ιδιαίτερα μικρό κι αυτό!)

Link to comment
Share on other sites

Guest pancon

Ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση!

Παρέλειψα να γράψω ότι μιλάω για Α64 επεξεργαστή...

Πάντως αν δεν υπήρχαν προβλήματα θα προτιμούσα να ξεφορτωνόμουν οσους περισσότερους ανεμιστήρες γίνεται!

Στο πολύ ενδιαφέρον συγκριτικό που με παρέπεμψες ο Big Typhoon φαίνεται να συνδυάζει πολύ καλά αθόρυβη λειτουργία και ψύξη.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.