Jump to content



WINFAST TV2000 XP DELUXE


giaretos

Recommended Posts

Ρε παιδια εχω προβλημα με καθετες γραμμες που κανει το TV TUNER (παρασιτα δηλ). Μαλλον ειναι επειδη βραχυκυκλωνει το σημα με το περιβλημα για τα παρασιτα. Δε μπορω να βρω που βραχυκυκλωνουν. Δηλαδη δοκιμαζω με το πολυμετρο εκει που καταληγει η εισοδος απο τη κεραια πανω στη πλακετα (μεσα στο δεκτη) και βραχυκυκλωνει με το περιβλημα, εκει που καταληγει δηλ και το περιβλημα για τα παρασιτα απο το φισακι της κεραιας. Αν καποιος ξερει κατι θα βοηθησει πολυ γιατι μου εχει σπασει τα νευρα. Tο καλωδιο ειναι 75Ω ομοαξονικο. Μαλλον της πλακας δηλ. Μπορει να φταει αυτο? Σε ΜEGA ALPHA δεν φαινονται αυτες οι γραμμες ενω στον ΑΝΤ1 εχω το μεγαλυτερο προβλημα.

post-2367-1442174115,4607_thumb.jpg

post-2367-1442174115,597_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Το πρόβλημα πρέπει να είναι της κάρτας. Το έχω και εγώ και δυστυχώς όταν την είχα πάρει την είχα ανάγκη και δεν είχα χρόνο να την πάω πίσω.

Γράψε 2-3 screenshots σε μια δισκέτα και πήγαινέ την πίσω για αλλαγή.

Υ.Γ Σε μένα η ένταση των γραμμών αλλάζει κουνόντας το καλώδιο της κεραίας πάνω στο βίσμα της κάρτας. Ίσως κάποια κόλληση εκεί να μην έχει γίνει σωστά στο εργοστάσιο.

Link to comment
Share on other sites

Δεν νομίζω να φταιει η καρτα. Ολες οι TV κάρτες θέλουν αρκετα καλό σημα.

Αλλαξε καλωδιο κεραιας και βαλε καινουργια φισακια.

Οταν κανεις capture απο βιντεοκαμερα ή VHS κάνει το ιδιο????

Αν οχι τοτε δεν φταιει η κάρτα

Link to comment
Share on other sites

Παιδια καινουριο καλωδιο και καινουρια φισακια και βελτιωση 90%. Μονο στον ΑΝΤ1 και σε κατι αλλα καναλια μικρης εμβελειας τα κανει πια. Πηρα καλωδιο με 0.90 ευρω το μετρο ομως. Αλλα παιζει καλα. Παντως οταν κουνας το βυσμα απο πισω παιζει παλι. Κατι δε παει εκει πισω αλλα ετσι που την εχω κανει τη καρτα αφου παιζει τοσο καλα ακομα!!!! Βασικα το σημα ερχεται και απο 8 μετρα μακρυα οποτε μαλλον ειχα πολλες απωλειες με το αλλο συρμα που ηταν απο τα φθηνα! Ολα καλα τωρα! Ευχαριστω παιδια.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.