Jump to content


ΠΟΙΑ ΨΥΚΤΡΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ?


ioadia1442169087

Recommended Posts

μάγκες θα ήθελα την βοηθειά σας σχετικά με το ποιά ψύκτρα να προμηθευτώ για έναν P4 socket 775?

Η ZALMAN 7700-CU είναι καλή?

θέλει τίποτα το ιδιαίτερο για να τοποθετηθεί?

Link to comment
Share on other sites

αν θες την συμβουλή μου, πάρε μια απλή ψήκτρα από 15 έως 30 ευρώ. εγώ πήρα την Silent Tower τις thermaltake και είμαι ευχαριστημένος. Εσύ απλός ψάξε μια που νάνε συμβατή με LGA 775 ελενξε και τα decibels για να μην σου σπάσει τα νεύρα ο θόρυβος και είσαι έτοιμος

Link to comment
Share on other sites

Εξαρτάται τι θα πάρεις: αν θες πχ να κάνεις o/c πάρε Thermalright XP-120 ή Thermaltake Tower 112 αν και αυτή που είπες είναι πολύ καλή. Αν την θες απλά για καλύτερη ψύξη και όχι κάτι x-treme πάρε μια με τον λιγότερο θόρυβο ή φρόντισε να έχει ρυθμιστή στροφών.

Link to comment
Share on other sites

%7Boption%7Dθα σου προτεινω αυτη που εχω εγω (3,2 GHz LGA775) και ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την αποδοση της,απο τα επιπεδα θορυβου και απο τις αντοχες της(δες στα χαρακτηριστικα)!!

Gigabyte 3D Rocket Cooler Fan Blue

http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.650205

http://tw.giga-byte.com/Peripherals/Products/Products_GH-PCU22-VG.htm

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Κι εγώ θέλω να αλλάξω ψύκτρα γιατί η δικιά μου μου έχει πάρει τα αυτιά και δεν είναι και τόσο αποτελεσματική.. Θέλω να πάρω κάποια που θα κάνει δουλειά, αν είναι δυνατόν να κάνει σε διαφορετικά sockets και να μην ξεφύγω οικονομικά. Σκεφτόμουν να συνδυάσω αυτά: http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=AeroCPUcooling&cp_id=46100 & http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=Fans&cp_id=26373 ή αυτό για οικονομία: http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=Fans&cp_id=46102 . Τι λέτε?

Link to comment
Share on other sites

Στην silent tower έβαλες και ανεμιστήρα ή λειτουργεί σαν passive cooling;

H Silent Tower δεν μπορεί να δουλέψει χωρίς ανεμιστήρα σε νορμάλ καταστάσεις . Ακόμη και η fanless tower δεν έχει έρθει από Ελλάδα μεριά κατακαλόκαιρο να δει τι σημαίνει καύσωνας.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.