Jump to content



Ερώτηση για Winfast 2000 TV Expert


ee4649

Recommended Posts

θα ήθελα να μου λύσετε την εξής απορία,όπως εμάθα από εσας και από άλλα

άτομα που ασχολούνται με την επεξεργασία εικόνας μου πρότειναν να πάρω την leadtelk winfast 2000 tv expert διότι ήθελα να έχει πολύ καλό capture.Η αλήθεια είναι όμως ότι δεν έχω μείνει ικανοποιημένος,ένας φίλος μου έχει μια της avermedia και την είχε αγοράσει γύρω στα 100 ευρω και από ότι έχω δει είναι πολύ καλύτερη στο capture από την δικιά μου.μήπως οφείλεται

στον επεξεργαστή μου που έχω?1.8 athlon ενώ ο φίλος μου έχει 3.0 sempron,επίσης πριν την winfast είχα μια Chronos Video schutle II και παρατηρώ ότι δεν έχει διαφορές στο capture και τείνω στο συμπέρασμα

ότι παίζει ρόλο ο επεξεργαστής.λύστε μου την απορία αν μπορείτε.Ευχαριστω.

Link to comment
Share on other sites

Μήπως δεν έχεις καλή λήψη? Ο επεξεργαστής παίζει μόνο αν δοκιμάζεις κάποιον "δύσκολο" αλγόριθμο συμπίεσης. Επίσης μήπως βάζεις μεγάλη συμπίεση και το τελικό αποτέλεσμα λογικά δεν είναι ικανοποιητικό.

Link to comment
Share on other sites

λήψη έχω καλή από την τν κάνει πιστεύω καλό capture αλλά όταν θέλω να κάνω capture μέσω βίντεο τότε δεν είναι και πολύ ικανοποιητικό το αποτέλεσμα,να φτάει τίποτα στην σύνδεση του βίντεο?όταν θέλω να κάνω capture γράφω στο βίντεο από την τν και μετά συνδέω το βίντεο με το pc για να κάνω capture αυτό που έγραψα και δεν μένω ικανοποιημένος.που να οφείλεται άραγε?

Link to comment
Share on other sites

Το video έχει γενικά μικρή αναλυτικότητα ( κάτι λιγότερο από 300 οριζόντιες γραμμες ) + ότι η εγγραφή στην κασέτα έχει και άλλες ίσως απώλειες.

Για καλύτερα αποτελέσματα κατευθείαν εγγραφή στο PC.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.