Jump to content



BRITATE


ee4649

Recommended Posts

Δεν σου φτάνει τα 10000!!!? Για ποιο λόγο να πας παραπάνω το bitrate? Μέχρι 10000 πρέπει να υποστηρίζουν τα ποιο πολλά προγράμματα. Το Winfast PVR που είναι για τις κάρτες TV της Leadtek έχει ως max τα 10000. Διαθέτει και δυνατότητα για variable bitrate, με max επίσης τα 10000, που ίσως να είναι αρκετό να βελτιώσει την ποιότητα σε βαθμό που να δείχνει για video μεγαλύτερου bitrate από το max των 10000.

Link to comment
Share on other sites

Χρησιμοποιώ το movie factory κ φτάνει μέχρι 9500 σε mpeg θέλω ένα πρόγραμμα αν υπάρχει που να το πηγαίνει πιο πάνω γιατί έχω δει μια κάρτα της aver ενός φίλου μου κ φτάνει μέχρι 14600 το bitrate και είναι τρομερή η ποιήτητα του capture μεταξύ 13000-14600,ξέρει κανείς κανένα πρόγραμμα?αυτό της roxio μέχρι πόσο φτάνει?

Link to comment
Share on other sites

Μόλις άνοιξα το WINDVR και βλέπω max bitrate 448 Kbits/sec.

Αυτό θα είναι για τον ήχο, όχι για το video!

Όσο για το υψηλό bitrate, νομίζω πως πάνω από ένα όριο (μου φαίνεται τα 9500kbps) το βίντεο δεν είναι συμβατό με το DVD format. Οπότε τι να το κάνεις το 14000kbps capture, αφού μετά θα το μειώσεις για να το γράψεις σε dvd. Γι'αυτό και τα διάφορα προγράμματα σε αφήνουν να γράψεις μόνο σε χαμηλότερα bitrates.

Αν λέω βλακείες ας με μαζέψει κάποιος! :075:

Link to comment
Share on other sites

έχω την winfast που φτάνει μέχρι 10000 κ έβαλα μια avermedia ενός παιδιού που φτάνει μέχρι 14600 κ ήταν ίδιο το capture μέχρι τις 10000 αλλά επειδή εκείνη έφτανε μέχρι 14600 ήταν πολύ καλύτερη κ για το λόγο αυτό ψάχνω αν υπάρχει πρόγραμμα έως 14600,δεν έχω κανένα παράπονο στο capture μου απλώς επειδή αν φτάσει ακόμα πιο ψηλά το bitrate γίνεται πολύ καλύτερο,έχω amd athlon στα 1.8 GHZ.

Link to comment
Share on other sites

δεν έχω κανένα παράπονο στο capture μου απλώς επειδή αν φτάσει ακόμα πιο ψηλά το bitrate γίνεται πολύ καλύτερο

Εγώ πιστεύω πως το καλύτερο capture μπορεί να οφείλεται σε οτιδήποτε άλλο εκτός από το υψηλότερο bitrate. Σκέψου ότι το καλύτερο DVD να αγοράσεις, πάνω από 7000kbps bitrate δε θα έχει. Όσο για το πρόγραμμα που ψάχνεις, δύσκολα θα βρεις για το λόγο που εξήγησα πιο πάνω.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.