Jump to content



ερωτηση


daffyrho

Recommended Posts

πειρα την abit fatal1ty an8 και παρατηρησα οτι η φυσα της ειναι 24pin και εχει και αλλο ενα 4pin που ειναι για τροφοδοσια.

πηγα στα multirama απ'οπου και την αγορασα για να ρωτησω για τροφοδοτικο με 24pin.ο πωλητης μου ειπε οτι οι περισσοτερες μητρικες με 24 δεν ειναι απαραιτητο να εχουν τροφοδοτικο αναλογο.

αυτοι λεει βαζουν κανονικα το 20pin και ή βαζουν και το 4pin μαζι ή το αφηνουν με 20 και βαζουν κανονικα το 4pin στη θεση του.

ισχυει κατι τετοιο?

Link to comment
Share on other sites

καταρχην σωστά σου είπαν οτι δεν είναι απαραίτητο να έχεις 24αρι τροφοδοτικό από τη στιγμη που η μητρική σου μπορεί να δουλέψει και με 20αρη (αναφέρετε στο manual λογικα).

κατα δευτερον ουδέποτε διανοηθείς και βάλεις την εξτρα 4Pin υποδοσή στα παραρελειπόνενα 4 pin της υποδοχής της μητρική σου γιατί θα την χαιρετήσεις και μαζί με αυτή ενας θεός ξέρει τι άλλο.

βάλε κανονικα το 20αρη στο βύσμα (το Manual σίγουρα λέει σε πια μεριά θα πρεπει να μείνουν τα υπόλοιπα 4 Pin ελευθερα) και το 4αρη του τροφοδοτικού στην αντίστιχη θέση πάνω στη μητρική.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.