Jump to content



neon λαμπες


aoratos

Recommended Posts

θα ηθελα να μου πειτε πως μπορω να κανω τις λαμπες που εχω στο κουτι μου να αναβοσβεινουν!τη χριαζεται για να το κανω κ πως θα το κανω!

Link to comment
Share on other sites

θα πρεπει να ψαξεις σε βιβλια ηλεκτρονικων. Ακομη και σε περιοδικα τα βαζουν κατα καιρους. Πιθανον να βρεις και απο τα ετοιμα κιτ της SmartKit. Kανε μια επισκεψη σε μαγαζι με ηλεκτρονικα και πες στον πωλητη τι θελεις να κανεις.

Link to comment
Share on other sites

και εγώ έχω είμαι από θες και τα πήρα από το "τεχνοοραση"!!!καλο μαγαζάκι αλλα λίγο "κολοπιασημο".....!!εμενα έχουν να αναβοζβινουν με τον ήχο αλλα και κάθε 2 δευτερολεπτα!!!!!:

Link to comment
Share on other sites

Τεχνοραση ειναι ΠΟΛΥ (_|_)πιασημο....αξιζει μονο για πραματα που ΙΣΩΣ να μη βρεις πουθενα αλλου...οι λαμπες που πηρα εγω απο το πλαισιο με 4,5 ευρω εκει πηγαιναν στα 11-12 !!!!!!!Βεβαια δεν ειναι τοσο τραγικες οι διαφορες σε ολα τα πραματα

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.