Jump to content



Φτιάχνεται?


Chr1442169074

Recommended Posts

Λοιπόν παιδιά , έχω στο ράφι ένα τροφοτικό chieftec 360 , ο οποίο έκανε μπαμ όταν το έβαλα στην πρίζα. Λίγο αργότερα διαπίστωσα ότι είχα καταλάθος αλλάξει το διακοπτάκι στο πίσω μέρος σε 110V απο 220V. Κάπου άκουσα ότι φτιάχνεται , αλλά δεν ξέρω πώς. Καμία βοήθεια?

Link to comment
Share on other sites

Οχι ρε τον τρελανατε! Ασφαλεια εχει καψει! Αμα εκανε ενα απλο μπαμ! Το εχω κανει και εγω! Αλλα πηγαινε το rma για να μην εχεις αμφιβολειες!

Ασφαλεια εχει καψει σιγουρα το θεμα ειναι να μην εχει καψει και τπτ αλλο... Σε ενα psu μου που ειχε "εκραγει" ειχαν καει και κατι αντιστασεις οποτε καθε φορα που εβαζα αλλη ασφαλεια την εκαιγε... Μολις δοκιμασα να βαλω μεγαλυτερη επεφτε ο γενικος στον πινακα του σπιτιου. Οποτε η καλυτερη λυση για να εχεις και το κεφαλι σου ησυχο ειναι να το κανεις rma...

Link to comment
Share on other sites

Ειχα κανει ακριβως το ιδιο λαθος σ'ενα Levicom 420..... τελικα το πηγα σ'εναν τεχνικο και πληρωσα 30 ευρω.Εκτος απο την ασφαλεια, ειχαν καει κι αλλα εξαρτηματα.

Νομιζω οτι στην περιπτωση σου δε συμφερει να το φτιαξεις..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.