Jump to content



Βοηθεια σε DVD-R/RW Laser Calibration


MADKiller7

Recommended Posts

Πηρα ενα μεταχειρισμενο DVD-R/RW Τeac DV-W50E (το εκανα μετατροπη σε Pioneer DVR-105),αλλα στην 4χ ταχυτητα εγραφης μονο,μου εβγαζε το μυνημα Power Calibration Error (ειτε σαν Teac η Pioneer),θα μου πειτε παρε ενα αλλο DVD recorder,εχω αλλο και απλα ηθελα εφεδρικο μιας το πηρα και τσαμπα.Μετα απο 3 ωρες δοκιμων (ρυθμιζα το λειζερ με το χερι),εφτιαξα το προβλημα καπως.Εχει ασχοληθει κανενας με κατι τετοιο?Θελω λιγη βοηθεια η κανα λινκ με σχετικες πληροφοριες.

Ευχαριστω.

Link to comment
Share on other sites

Εάν έχεις παλμογράφο μπορείς να βγάλεις άκρη. Θα πρέπει να βρείς παλμογράφο και την κυματομορφή που βγάζει κανονικά το dvd σου έτσι ώστε με δοκιμές να την πλησιάσεις. Ψάχνοντας στην τυχη... μόνο εαν έχεις τύχει θα το φτιάξεις. :080: :080: Έτσι κάνουμε εμέις τουλάχιστον στο σερβις επισκευές στα laser των cd's. Εαν θέλεις παραπάνω πληροφορίες ρώτα με.

Link to comment
Share on other sites

Και εγω ελεγα οτι θα παραδωσει πνευμα οταν το ειδα,αλλα δεν γινετα στα 2χ να ειναι ολα ωραια και καλα,στα CD τα ιδια,και μονο στο 4χ το προβλημα.τα δισκακια τα εκανα σκαν με το tools του Nero οταν εγραψα σε 2χ DVD και σε μαξ ταχυτητα τα CD.

Παλμογραφο.....χμμμ λιγο δυσκολο.

Link to comment
Share on other sites

Μαντ τώρα με το τελευταίο σου ποστ θυμήθηκα δική μου περίπτωση. Έτσι είναι εδώ και χρόνια το philips 4X4X32 cdrw . Πλέον στα 4 δε γράφει με τίποτα αλλά δούλευε στα 2 για αρκετό καιρό μετά. Τελικά και στα 2Χ γράφει αρεά και πού!!!

Link to comment
Share on other sites

Ειπα μερικως ανεφερα το εφτιαξα (γραφει 4χ αλλα οχι σε ολα τα δισκακια,ειναι επιλεκτικο :017: ),το θεμα οτι με το κινητο δεν μπορω να εχω καθαρη φωτο στα λεπτεπιλεπτα μερη που ασχοληθηκα.Παντως μπορω να πω με βοηθησε και το ιδιο το recorder.Ειχε κατι σημαδακια και με βαση αυτα ρυθμισα.Αν βρω ψηφιακη η βρω τετοιες φωτο στο ιντερνετ θα σας δειξω τι εκανα.Συνεχιζω να ψαχνω παντως.....για παραπανω βελτιωση

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.