Jump to content



HELP!!!! ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ!!!!!


Whiteyez1442169121

Recommended Posts

Έχω την Radeon Χ800xt και μόλις της άλλαξα ψύκτρα και της έβαλα την ATI SILENCER 4 , μόλις την έβαλα στο pc σύνδεσα την τροφοδοσία της ανοίγω το pc και απλά η οθόνη με γράφει saving (safe) mode κάτι τέτοιο και δεν κάνει κανέναν ήχο όπως έπρεπε να κάνει όταν ανοίγη,άλλαξα την κάρτα με μία πιο παλία που είχα και δουλέυει.Τι μπορεί να φταίει? άλλαξα πάλι την ψύκτρα με την μαμίσια της και πάλι τα ίδια και παρατηρώ πως στην μαμα ψύκτρα σταματάει ο ανεμηστήρας.

Link to comment
Share on other sites

Είναι απλό. Αλλάζεις κάρτα. Welcome to the club. Ελπίζω να την έχεις πάρει από σοβαρό κατάστημα και να σου την αλλάξουν με κάποια nVidia.

Y.Γ.: Τα παραπάνω είναι λόγια ενός οχτάκις πικραμένου, ίσως να κάνω και λάθος αν και χλωμό.

Link to comment
Share on other sites

MSI K8N NEO platinum, 1giga mnimi , 1 sata, τροφοφοτικό antec 430w, LG 1915S sapphire X800xt, ρε παιδιά πρίν 2 βδομάδες την άλλαξα επειδή είχε πρόβλημα λόγο άλλου τροφοδοτικού,και μου έδωσαν ολοκαίνουργια,αα! η οθόνη γράφη power saving mode.

Link to comment
Share on other sites

δεν βρίσκει...μια χαρά την κούμποωσα, αφού έβαλα ξανά την παλία ψύκτρα και πάλι τα ίδια..θα μου την ξαναλάξουν με κάτι άλλο ίσως (MSI). ???? 530eura ηταν αυτά....να πώ ότι την κάρτα την είχα αγοράσει απο τον MATSOUKA στην θεσσαλονίκη.

Link to comment
Share on other sites

Τό περίεργο είναι ότι δεν κάνει ούτε έναν ήχο....να μου δώσει να καταλάβω τουλάχιστων ότι έχει πρόβλημα. Ακόμα και την τροφοδοσία της κάρτας να μήν βάλω δεν μου σφιρίζει τo pc όπως θα έπρεπε.

Link to comment
Share on other sites

Δεν ξερω αν θα σου την αλλαξει.Αν και μενω θεσσαλονικη δεν εχω παρει κατι απο αυτο το μαγαζι γιατι ειναι πανακριβο.Ρωτα παντως δεν εχεις να χασεις τιποτα.μονο μην πεις οτι πριν δουλευε και αφου την πειραξες χαλασε!

Link to comment
Share on other sites

Βάζεις την παλιά ψύκτρα έτσι ώστε να φαίνονται όλα όπως πριν και ζητάς άμεση αντικατάσταση της κάρτας από το κατάστημα. Αν τυχόν καθάρισες τον πυρήνα και άλλαξες την πάστα, πάρε μία ίδιου χρώματος και βάλτην στον πυρήνα ώστε να μη φανεί κάτι ακόμα κι αν στην ψειρίσουν από το κατάστημα.

Αν το κατάστημα σου δίνει τη δυνατότητα, πάρε μια nVidia αν θες τη γνώμη μου.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.