Jump to content



Μεγάλο δίλλημα..Περιμένω σχόλια.


DevilCry

Recommended Posts

Έχουμε και λέμε.Ας υποθέσουμε ότι σαν έρχοντε 500e ουρανοκατέβατα και μετά απο σκέψη αποφασίζετε να τα ξοδέψετε σε μια κάρτα γραφικών επειδή γουστάρετε τα παιχνίδια!Το πρόβλημα είναι το εξής.Υπάρχει η Nvidia 7800gtx,πολύ καλή κάρτα αναμφισβήτητα,αλλά ως παλιός κάτοχος Ati 9700 pro και μάλιστα ευχαριστημένος,αλλά και "απογοητεύμενος" με τα γραφικά της υπάρχον κάρτας (6600gt..δεν λέω γρήγορη κάρτα αλλά για μένα καμιά σχέση με την απόδωση της παλιά μου..προσωπική άποψη) δεν μπορώ να αποφασίσω αν πρέπει να περιμένω για την χ1800 της Ati ή να τσιμπήσω πάλι την Nvidia..Τι λέτε?Να περιμένω για Ati ή να πάρω τις έτοιμες και τεσταρισμένες 7800 Gtx....Είμαι και ανυπόμονος,τρομάρα μου..

Link to comment
Share on other sites

δυστυχώς η Ati θα κάνει περισσότερα από 500 ευρώ.....

η 7800 gtx είναι πολύ καλή, αλλά θα σου έλεγα να κρατήσεις ακόμα λίγο καιρό την κάρτα σου...

υπάρχει βέβαια και η λύση την πουλάς και παίρνεις μια 6800gt.....

το ξέρω είναι δύσκολη η απόφαση.....

Link to comment
Share on other sites

Σαν ποιότητα εικόνας το πιο πιθανό είναι να μη δεις μεγάλη διαφορά στην μετάβαση από 6600gt σε 7800gtx. Η μόνη σίγουρη διαφορά είναι στις υψηλότερες αναλύσεις και περισσότερα frames. Αν πιστεύεις οτι αξίζει τον κόπο την τσιμπάς, αλλίως περιμένεις τη νέα ati.

Link to comment
Share on other sites

όντως μεγάλο δίλημμα :p ....παρε 7800GT και κράτα λίγα λεφτά για καμιά μπυρίτσα..........κατα τη γνώμη μου η 7800gtx είναι αυτή τη στιγμή just a <<censored>> waste of money...δινεις 70-80 ευρώ παραπάνω από μια GT για ποιο λογο?-για να παίζεις με 5-10 fps{από τα 60 και άνω} περισσότερα σε 1600 ανάλυση......cheers :p

Link to comment
Share on other sites

Κοιτα η 7800gtx ειναι μια παρα πολλη καλη καρτα.Κατα τη γνωμη μου η Ati εχει μεινει λιγο πισω!To καλυτερο ειναι να περιμενεις λιγο ΑΛΛΑ απο την αλλλη τι να περιμενεις τωρα

500 ειναι αυτα δοστα να πανε στο καλο!!!!!!!!!!!

7800 Rulezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Link to comment
Share on other sites

δυστυχώς η Ati θα κάνει περισσότερα από 500 ευρώ.....

.....

w0w!!Πόσο στο περίπου δηλαδή?Επίσεις υπάρχει καμιά ενδεικτική ημερομηνία για την διαθεσιμότητα των χ1800 στην ελληνική αγορα?
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.