Jump to content



17 η' 19 lg vs Eizo


fsbmaniac

Recommended Posts

προκειται για τον αδερφο μου.καταρχην δεν παιζει πολλα παιχνιδια και δεν ξερει απο ghosting.ειμαι αναμεσα σε αυτες αλλα βλεπω οτι η 19 ιντσων ειναι πολυ φτηνη και γιατι να μην εχει μια 19 απο μια 17 ? LG 17'' 1750SQ-SN αυτη ειναι η πρωτη και αυτη ειναι η 19αρα LG 19'' LCD L1915S TCO'99. ποια εχει καλυτερο πανελ ??? ποια ειναι ποιο ποιοτικη επιλογη. η 17 δεν θα τον χαλασει και πολυ...δεν εχει τρελεσ απαιτησεισ απολα να μην με βριζει μετα εμενα.!!!! σκεφτομασταν να παμε σε EIZO EIZO 17'' L551K BLACK ZERO PIXEL ΕΓΓΥΗΣΗ με 16 ms.. αλλα εχω να ρωτησω τα εξης. η εγγυηση καλυπτει οτι πιξελ και να καει ? πρτασινο κοκκινο κτλ ? τα 16ms παιζουν παιχνιδια ? ταινιες κτλ.. βασικα αλλο eizo και αλλο lg.. σκευτομαι σοβαρα την ειζο. καποιον να απαντησει παιδια αυριο παραγγελια.

Link to comment
Share on other sites

16 ειναι λιγο για games...θεωριτικα νομιζω 8 ειναι για παιχνιδια...η Lg ομως ειναι στα 12 και ειναι επισης καλα και για games και για ταινιες.Στην προτεινω μιας και ειμαι κατοχος της και πληρως ευχαριστημενος :)

Link to comment
Share on other sites

Egώ θα έπερνα ΕΙΖΟ γιατί έχω και μαρέσει... (κάτοχος L568k), και γιατί η ειζο είναι για πολύωρη και ξεκούραστη χρήση ενώ με την ΛΓ γκαβώνεσαι(πρωσωπική εμπειρία) μετά από κανα 2 ώρες.

ΑΛΛΑ(το τονίζω), αν τον αδερφό σου δεν τον ενδιαφέρει η απολύτως ξεκούραστη χρήση της οθόνης και η κορυφαία ποιότητα απεικόνισης, και καίγεται να μην έχει afterdrawing(ελληνιστί ghosting) καθώς και αν θέλει τον καλύτερο λόγο κόστος/απόδοση ας πάρει την 1915.

Τέλος για τα μιλισέκοντ... η δικία μου έχει 25, αλλα γκοστ στις ταινίες ΔΕΝ υπάρχει. σε παιχνίδια είναι ψιλοορατό αλλα δεν ενοχλεί. Το προσέχεις μόνο αν παρατηρείς προσεκτικά. Και οταν λέω παιχνίδια εννοώ φαρκραη, UT κτλ. Μεγαλύτερη εντύπωση προκαλεί πάντως η καθαρότητα/ποιότητα απεικόνισης.

Υ.Γ. Ντάξει ρε μη βαράτε ΕΙΖΟ φαν speaking λέμε.

Link to comment
Share on other sites

Μου ειπε και το κορυφαιο ..."καλα ρε μου λεει δεν ξερεις οτι η Lg φτιαχνει κατσαρολεσ και ψυγεια ? τι ξερει απο οθονες " χεχεχε αλλοι τησ τις φτιαχνουν

!! και γω ετοιμαζομαι για τρελη οθονη ΕΙΖΟ 19 γυρω στα 500 ευρα....

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.