Jump to content



Connect3D X800 GTO 12->16 pipes mod


bfc_xxx

Recommended Posts

Στο techpowerup γραφουν οτι και σε αυτη τη καρτα γινετε παρομοιο μονταρισμα σαν αυτο με την GTO2 της Sapphire.

Η διαφορα ειναι οτι η καρτα της Connect3D χρησιμοποιει πυρηνα 423 και μνημες 2.0ns και το ποσοστο επιτυχια δεν ειναι 100%.

H καρτα αυτη υπαρχει στο Overclockers.uk και κοστιζει περιπου 205 ευρω με ταχυδρομικα, οποτε πιστευω αν καποιος θελει μια Χ800 οχι ακριβη μπορει να παρει τη συγκεκριμενη με μεγαλες πιθανοτητες να του κατσει το μονταρισμα. Αν παλι δε του κατσει του μενει μια καλη Χ800 με 12 pipes. Οποιος παλι θελει να ειναι 100% σιγουρος για το mod δινει κατι παραπανω και παιρνει την GTO2.

Link to comment
Share on other sites

το mod γινεται στην connect 3d!εχει γινει απο γνωστο και θα ελεγα οτι η καρτα τα παει αρκετα καλα!βεβαια υπολογιζε να δεις λιγο χειροτερα αποτελεσματα λογο του επεξεργαστη του που ειχε το παιδι! http://www.octech.gr/forum/viewtopic.php?t=558

Link to comment
Share on other sites

Χτύπησε σε κομμάτι το παλικάρι απο ότι ειδα :117:

by the way Gto2 και στην Ελλάδα now , , ,

με ότι αυτο συνεπάγεται [ευκολότερο Rma ;);) καλύτερη μεταπώληση ;);) ]

αρκει να μην ειναι λακαμακιες , και να ειναι οντως η gto2 , αν και απο οτι βλέπω εχουν και banner την saphire , μαλλον κανουν εισαγωγή απευθύας.

εδιτ . gto2 ειναι 100% , μολις μίλουσα με το κατάστημα .

1 τεμάχιο accuired . :D / και sory για το offtopic .

2o edit . μολις ακυρωσα την παραγγελια , gto fireblede 2plo stol cool και οτι ναναι . τεσπα ευτυχως ., το αναφέρω για να μην παρασύρω κανενα , ηδη οι τυποι αλλαξαν και τον τιτλο . .

lol αλλάξαν και την εικονα , μπραβο..

Link to comment
Share on other sites

καλησπερα! h x800gto τι διαφορα εχει απο την x800gto2

η gto2 εχει πυρηνα r480(αναφερομαι παντα σε saphhire)ενω η gto to r423!την τεταρτη θα εχω κατα πασα πηθανοτητα μια gto με r423 στα χερια μου για modarisma οποτε θα δουμε το ποσο πετυχενει απο πρωτο χερι!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.