Jump to content



- Ξαναγέμισμα Μελανιών -


Jimo

Recommended Posts

Σκεφτήκατε ποτέ να πάτε να αγοράσετε μελάνη για σφραγίδες που κάνει 50 λεπτά κ να το χώσετε στο δοχείο μελάνης του εκτυπωτή? Το δοκιμάσαμε λοιπόν με ένα φίλο σε εναν ΗP και σας πληροφορώ - ΜΕΙΝΑΜΕ ΕΚΠΛΗΚΤΟΙ - εκτύπωνε τό ίδιο με το αυθεντικό (Τώρα με τα έγχρωμα κάτι θα σκαρφιστούμε...)

Πάντως το μαύρο που χρησιμοποιείται πιο πολύ ... Βρήκαμε τη Λύση!!:045: :045:

Link to comment
Share on other sites

Το είχα κάνει και στο παρελθόν κι εγώ σ ένα πολυμηχάνιμα canon για το μαύρο.....μάλλον κι εσείς πετύχατε το ιδανικό ιξώδες γι αυτό και δε σας τρέχει ή αντίθετα δε τυπώνει. Αλλά ρίξτε μια ματιά στις συνθήκες φύλαξης διότι το pelikan που είχα βάλει ξεράθηκε σε απίστευτα μικρό χρόνο, παίρνοντας στο τάφο και το crtridge αφού έγινε στόκος μέσα του.

Link to comment
Share on other sites

To μαύρο για ασπρόμαυρες εκτυπώσεις δεν έχει ιδιαίτερο πρόβλημα ακόμη και να έχει μισό κιλό magenta μέσα του. Το θέμα είναι τι θα γίνει αν αφήσετε αυτό το μελάνι μέσα στην κεφαλή χωρίς να τυπώσετε για 1 βδομάδα. Παρόλα αυτά πρέπει να ομολογήσω ότι με παλιό ΗΡ είχα πάθει πλάκα που στο μαύρο έβαζα μέχρι και από toner μελάνια ή ό,τι άλλο μου είχανε πασάρει και όλα δουλεύανε καλά.

Link to comment
Share on other sites

για να είμαι ειλικρινής ο ΗP είναι αρκετά παλιός , δεν το θυμάμαι το μοντέλο μιας και δεν είναι δικός μου , απλώς το δοκιμάσαμε κ το αναφέρω... άλλωστε ποτέ σε καινούργιο μηχάνημα δεν θα δοκίμαζα εγώ κάτι τέτοιο...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.