Jump to content



help please


gskrekos

Recommended Posts

Το συστημα μου συνεχως κολλαει οτι και να κανω εχω κανει restart και ακομα συνεχιζει να κολλαει και η εικονα και ο ηχος.Εχω ενα πεντιουμ διπλου πυρηνα στα 3 γιγα, καρτα γραφικων 6600gt, και μομπο asus P5WD2 Premium.Τι να κανω?

Link to comment
Share on other sites

Δωσε λιγες ακομα πληροφοριες για το συστημα αν μπορεις... Απο temp πως τα παει? Tα windows ειναι σε καλη κατασταση ? Οταν λες κωλαει, εννοεις οτι απλα παγωνει ή βγαζει καποια μπλε οθονη? Ριξε και μια ματια στον event viewer να δεις αν σου λεει το κωλαει...

Link to comment
Share on other sites

Οταν λεω οτι κολλαει εννοω παγωνει η εικονα και ο ηχος απλως μαμιεται κανοντας ηλιθιους θορυβους για κανα δευτερολεπτο καθε 5 δευτερολεπτα, οσο για τα windows ειναι μουφα αλλα στον παλιο υπολογιστη και σ' αυτον εως τωρα κανενα προβλημα.

Link to comment
Share on other sites

Δοκίμασε με ανοιχτό το κουτί. Μπες λίγο στο ΒIOS και ανέφερε τιμές για τις στροφές του ανεμιστήρα της cpu και την θερμοκρασία της cpu (και πριν και μετά το άνοιγμα του κουτιού).

Link to comment
Share on other sites

Όπως είπε και ο αποπάνω μου, μπορείς να δοκιμάσεις να μπεις σε safe mode και να δεις τον event viewer για μυνήματα λάθους?

επίσης για να αποκλείσουμε την περίπτωση H/W μπες σε dos mode με μια δισκετα και δες αν θα κολλήσεις το μηχάνημα. Αν σε dos mode δε σου κολλήσει τότε είτε είναι λόγω software του λειτουργικού ή λόγω drivers ή κάτι φορτώνει και κολλάει. Η επόμενη κίνηση είναι να βγάλεις τα πάντα από την μητρική πλήν τα βασικά ( μνήμη καρτα γραφικών με ή χωρις δίσκο και να δεις αν κολλάει οπότε κάποιο εξάρτημα τρώει φρίκη και σου κολάει το σύστημα....

Link to comment
Share on other sites

Σε Safe mode?

Ωραία , πήγαινε στο control panel -> Administrative tools -> event viewer. Εκει έχει το ιστορικό του υπολογιστή και τα λάθη που βγάζει. Δες αν υπάρχει κάτι κόκκινο ή κίτρινο. Πές μας επίσης τις θερμοκρασίες και τα ρεύμα που έχει ο Η/Υ αν είναι δυνατο.

Δοκίμασε να περάσεις σε safe mode drivers μητρικής και κάρτας γραφικών και να απενεργοποιήσεις ότι προγράμμα ξεκινάει μήπως κα΄ποιο από αυτά είναο η αιτία...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.