Jump to content



Albatron 6600GT AGP S.O.S!


Guest

Recommended Posts

Μολις μου ήρθε η ανωτέρω απο πλαισιο. Εχουμε και λεμε. Την βάζω στο συστημα της υπογραφής να δω πως παιζει στο συστημα μου. Ολα ωραια και καλά βαζω και ντραιβερια και πάω να δώ την θερμοκρασια... 67C είναι λογικο αυτο? Συνεχιζω τρεχοντας το ακουαμαρκ. Ε, εκει μετα απο πεντε δεκα δευτερα αρχισε να πετάει κατι τρελα αρτιφακτς και κλάταρε το μηχάνημα... Αυτό έγιναι οσες φορες δοκιμασα. Και μαλιστα τώρα εχει αρτιφακτς και στο ντεσκτοπ. Τι έχει? Τι να κάνω? Λιγο γρηγορα ομως παιδια γιατί καιγομαι στ αλήθεια...

Link to comment
Share on other sites

οτι ζεταινεται,ζεσταινεται.

και η δικια μου εχει πιασει και 90αρες αλλα artifacts δεν μου εχει βγαλει.

δεν ξερω αν το εχεις παρατηρησει αλλα το συστημα ψυξης δεν ειναι αυτο που διεχνει η Alba στο site της

RMA!

Link to comment
Share on other sites

αυτη εχω κι εγω.η ψυκτρα ειναι πιο χαλια κι απ`το χαλια.ειχα 65c idle.πουθενα ομως artifacts.ουτε οταν χτυπαγε 90αρια.προφανως σου ειναι ελλατωματικη.μαλλον την πας οπως ειναι πισω...

και παρε και τα λεφτα σου..

Link to comment
Share on other sites

Για το πλαισιο δεν ξερω παντως με e-shop οταν ειχα καποιο προβλημα με μια μητρικη ηρθαν σπιτι μου κ την πηραν.Πιθανο να το κανει κ το πλαισιο αυτο.Το καλυτερο που χεις να κανεις ειναι να παρεις τηλεφωνο να τους ρωτησεις..

Link to comment
Share on other sites

πριν μερικές μέρες άκουσα για μια παρόμια περίπτωση για κάρτα Albatron 6600 από το πλαίσιο η οποία είχε τα ίδια προβλήματα. ο φίλος μου μίλησε το πλαίσιο και του είπαν να την επιστρέψει. Χαλασμένη Παρτίδα?

Link to comment
Share on other sites

Aπό τηλέφωνο δεν ειδα προκοπή και πήγα να τους επισκεφτώ αυτοπροσώπως. Τους την αφήνω και μου λένε πως πρέπει να κάνουν εξέταση για να δουν τί έχει. Η τελική διαγνωση? "ΔΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ". Αρχισαν να λένε κάτι για ειδική παραγγελία, πιστωτικό αλλα τους είπα πως είμαι από Σέρρες και δε σηκώνω πολλά πολλά τέτοια. Τι να έκαναν μου δωσανε πίσω τα Λ7ακια μου και ολα ΟΚ. :) :) :)

Τώρα πήρα MSI 6800Vanila από ε-σοπ με 155 ευρά. Ευχαριστώ Πλαίσιο!!!!!

A, kαι επειδή είμαι λίγο ψειρας πριν την πάω για επιστροφή, την έψαξα λίγο την καρτούλα και διαπίστωσα πως αυτό που φταίει έιναι το οτι κατά την τοποθέτηση της ψηκτρας έσπασε μια γωνιά από το core. και επίσης η ίδια η ψηκτρα δεν εφάρμοζε αφόύ τα πλαστικά κλιπσάκια της ήταν σπάσμένα. Μου θυμισε πάντως η κάρτα έντονα refurbished προιόν. Ξερετε όταν είναι δουλεμένο το εργαλείο φένεται... :068: :102:

Link to comment
Share on other sites

πάντως μεσα στη γκαντεμιά μου είδα και μια ηλιαχτίδα φωτός. Πηγανε να με δουλεψουνε και την έβγαλα καθαρή. Αμα έμπλεκα με ταχυδρομεία και ιστορίες τρεχα γύρευε...

Link to comment
Share on other sites

εριξα και μια ματια στο e-shop.αυτες τι ειναι παλι?

προσφορες μπαμ??

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.515627

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.514151

6800 με 140 ευρώ? Έλε0ς, κι εγώ την είχα πάρει 340 :042:. Και δε ξεκλειδώνει κιόλας

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.