Jump to content

Είναι όλες οι value ίδιες;

talos_2002

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ως την Παρασκευή λέω να αγοράσω 2 ram 512ΜΒ DDR400 για Abit NF7-S.

Επειδή είναι κάπως παλιό το μηχάνημα, λέω να μην πάρω ακριβή μνήμη.

Αλλά ποιά να διαλέξω τώρα; Είναι όλες τους ίδιες; Ποιά θα πάει πιο ψηλά τον Barton 2500+;

GSkill, Apacer, Samsung, Twinmos, όλες σε πολύ καλές τιμές, αλλά ποιά;

Τί προτείνετε εσείς;

Eγω θα σου προτεινα τις twinmos γιατι μπορει και να πετυχεις (ή αν ψαξεις λιγο) κανενα καλο τσιπακι!

Σαν δευτερη επιλογη τις g-skill και εγω δεν θα επερνα apacer!

Θα σε πρότεινα Kingston η καλύτερα Corsair ValueSelect με CL 2.5, αν και λίγο ακριβές

Εγω θα εψαχνα καμια παλια Kingston valueram , που ειχαν κατι καλα τσιπακια καποιες απο αυτες και ειναι τσαμπα τωρα πια!!:116:

Εγώ θα σου έλεγα να μην πας σε twinmos γιατι προφανώς έχεις μητρική με nforce2 οπότε παίζει να έχεις προβλήματα ασυμβατότητας όπως είχα εγώ και αναγκάστηκα να τις γυρίσω . Επειδή και εγώ είμαι στην δικια σου κατάσταση και ψάχνω ραμ μπας και ανεβάσω λίγο τις επιδόσεις είμαι ανάμεσα σε gskill από eshop

και samsung από infoshop .

Αλήθεια αυτές τις samsung τις έχει κανείς? είναι 2.5 ? Αξίζουν ?

Βασικά έχω δοκιμάσει Τranscend 2x512MB πάνω σε AN7 από Πλαίσιο με τσιπάκια Jetram.

Ήταν οι μόνες που μπόρεσα να τις τρέξω με 1Τ και 2.5-3-3-7 στα 220ΜΗz!

Πιστεύω πως είναι ότι καλύτερο σε Value.

Μακριά απο Micron 5B-G....σε NF2 ΝF7-s και AN7 παίξανε και κλοκάρανε μόνο με 2Τ 3-2-2-6 σε Single!!!! με bandwidth απογοητευτικό.

Οι jetram πλαισίου είναι 2.5 ? Αξίζουν σαν value ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.