Jump to content



Usb problem


PainkiLer

Recommended Posts

Καλησπερα.Ακουστε με τη σειρα πως εγιναν τα πραγματα.

Ενας φιλος μου ανοιγει το pc του.Φορτωνει το pro 5 και εκεινη την ωρα συνδεει δυο χειριστηρια στις usb.Του κολλισε το συστημα και το εβγαλε απο την μπριζα.Τωρα που πηγα και το ειδα δεν δουλευουν οι usb και το card reader του.Λετε να εχει καιει κανενα south chipset(ή μηπως δεν εχει καμια σχεση);Τι να κανω για να τον βοηθησω;

Link to comment
Share on other sites

Χαιρετώ.

Για South Bridge το κόβω χλωμό για΄τι δεν θα άνοιγε καθόλου το pc ή τέλος πάντων δεν θα φόρτωνε τα παράθυρα (το SB ελέγχει και τους IDE διαύλους αν δεν κάνω λάθος). Αν ήμουν στη θέση του φίλου σου θα προσπαθούσα να επαναφέρω το σύστημα σε ημερομηνία προγενέστερη του συμβάντος. Αν δεν έπιανε αυτό θα έκανα επανεγκατάσταση των drivers της μητρικής. Μετά θα τσαντιζόμουν... (χεχε!)

Link to comment
Share on other sites

Xμ, δεν είναι σπάνιο φαινόμενο, έχει συμβεί στο παρελθόν και σε μένα. Για δοκιμάστε να αλλάξετε από το bios την τιμή "pci latency", ή από ένα utility που υπάρχει, μου διαφεύγει το όνομα, που μπορείς να το αλλάξεις ξεχωριστά για κάθε συσκευή.

Ελπίζω να μην κάηκε καμία USB, διότι όντως είναι παράξενο, ότι μετά από restart δεν δουλεύουν.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Εφοσον έχει περάσει διάστημα μεγαλύτερο του μήνα χωρίς καμία απάντηση, το θέμα πλέον δεν ανήκει στην κατηγορία επείγοντα περιστατικά και κλειδώνει.

Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις τους.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.