Jump to content



προβληματικο liberty 500 ?


fsbmaniac

Recommended Posts

μετά από σχεδόν ένα μηνα αναμονής λόγο προβλήματος μητρικής και καμμένου επεξεργαστή...ήρθαν τελικά σιγά σιγά τα κομμάτια από το e-shop μητρική μεταχειρισμένη (να σε καλά γιώργο) όλα καλά όλα ok εχθές παραλαμβάνω και το τροφοδοτικό enermax liberty 500 όλα ok και καλά το συνδέω συμμαζεύω καλώδια..μόλις παο να πατήσω να ανάψει το pc με το τροφοδοτικό ανοιχτό από το δικό του διακόπτη ακούγεται ένας σύντομος ήχος σαν σπινθήρας σπινθηρισμός αλλα έντονος... λέω ο ανεμιστήρας θα είναι τον ακινητοποιώ..πάλι τα ίδια... κατά τα αλλα όλα μια χαρά τι λέτε ??? είναι φυσιολογικό ? το έχει πάθει κανεις άλλος?

Link to comment
Share on other sites

Πριν το πας ησοπ, επειδή υπάρχει η πιθανότητα να ακούσεις θέλουμε 3 μέρες για να το ελέγξουμε -στο απεύχομαι- κάνε ένα κόπο και έλεγξε αν βαχυκυκλώνοντας το πράσινο με μία γείωση εκτός μητρικής δίνει ρεύματα

Link to comment
Share on other sites

Εχω και εγω το συγκεκριμένο Liberty 500w και όταν πατάω το κουμπί για να ανοιξω το pc ακουγεται μια φορά ενα πολύ μικρο τσικ απο το τροφοδοτικο που εμενα μου φαινεται οτι ειναι κατι σαν ρελες που απλα ανοιγει οταν πατας το κουμπι για να παρει μπροστα το συστημα. Οταν λειτουργει δεν ακουγεται απολυτος τιποτα και ουτε παρουσιαζει προβληματα στις τασεις με αρκετα φορτωμενο συστημα και με ο/c.

Κατα τα άλλα το τροφοδοτικο το εχω πανω απο εναμιση μήνα και δεν υπάρχει το παραμικρο προβλημα λειτουργιας και μαλιστα για πολλές ώρες αφου το pc μενει ανοιχτο για κατεβασμα.

Link to comment
Share on other sites

Και εμενα στο Noisetaker ακούγεται αυτό το "τσικ" μολις πατάω το ΟΝ. Το έχω από αρχές 12/05 αλλα να πώ την αλήθεια δεν έχει δουλεψει και πολύ αφου το πισι είναι συνέχεια λυμένο και με την VGA στο ΡΜΑ...

Link to comment
Share on other sites

Αυτό το "τσαφ" που λέτε, εγώ συνήθως το έχω ακούσει όταν κλείνει ένα pc, αλλά ποτέ όταν ανοίγει. Εγώ πάντως με το enermax 465, δεν το έχω παρατηρήσει. Βέβαια, το έβαλα όταν το πήρα απ' ευθείας μέσα στο case, δεν το έχω λειτουργήσει πχ πάνω στο γραφείο, πιο κοντά στο αυτί μου δηλαδή. Εαν είναι χαρακτηριστικό ωστόσο του συγκεκριμένου μοντέλου, δεν θα πρέπει να ανησυχείτε.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.