Jump to content



Αsrock 939 SLI32 ή ΑSUS A8N NF4 SLI-SE ?


squid

Recommended Posts

.

Παιδια ποιο απο τα δυο λετε να προτιμησω? (ναι εχω σκοπο καποια στιγμη στο μελλον να κανω SLI, μου αρεσε που για το ASUS διαβασα οτι κανει σταθερο SLI ακομη και με 400αρι PSU)

To ULi 1697 εντωμεταξυ λεγεται οτι ειναι πολυ γρηγορο, (εδω συνδυαζεται και με το 1695 που στεκεται και αυτο καλα) αλλα και το SLI 16x δε φαινεται να εχει ουσιαστικα, απτα πλεονεκτηματα στη πραξη σε σχεση με το 8x SLI

.

Link to comment
Share on other sites

Νομίζω ότι η κατηγορία τιμής των 2 μητρικών είναι διαφορετική, ή κανω λάθος;

Πάντως δεν σου προτείνω να μπλέξεις με modded bios κλπ. Επίσης, νομίζω στις Asrock, αν βάλεις καμιά λάθος τιμή στο bios, πιθανόν να πρέπει να κάνεις clear cmos χειροκίνητα, τουλάχιστο έτσι θέλει η dual sataII. Τίμιες οι Asrock, αλλά μην περιμένεις να έχει τις ευκολίες που έχει μια Asus.

Link to comment
Share on other sites

Αν πας για το Α8n sli se ξεχασέ το Είναι πολύ χειρότερο απο το Α8n sli

Σε δυνατοτητες Ο/C ? απο οτι ειδα στο site της ASUS δεν φαινεται να του λειπει κατι που να το χρειαζομαι , κατι optical spdif και 8 καναλος ηχος και firewire δε με απασχολουν ας πουμε

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Τα αsrock τελικα παιζουν με τις παρτιδες παραγωγης απο οτι φαινεται. http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=23102&page=3 Οι περισσοτεροι δεν εχουν ζητηματα ΟC με τα ASRock αλλα το δικο μου (oπως και μερικων αλλων που βρισκουν σε αλλες συχνοτητες τοιχο) για καποιο λογο δεν μπορει να ξεπερασει το νουμερο 240 στο FSB (για παραδειγμα ακομη και σε 250x8). Το bios επιτρεπει και 300 αλλα μερικα board κολλανε συνηθως γυρω στα 250 (άλλα στα 270-80). Ομως και με τα ΑSUS συμβαινει καμμια φορα. Γιατι οχι κανενα μεταχειρισμενο DFI?

Link to comment
Share on other sites

Αυτό με τον "τοίχο" στα FSB νομίζω ήταν πρόβλημα BIOS.

ASRock κοιτάω γιατί θέλω να κρατήσω CPU/μνήμες τώρα και σε κανένα χρόνο να αναβαθμίσω.Necro είδα κι εγώ ένα review που η ASRock sli32 είχε ελάχιστα κατώτερη απόδοση από την Asus A8N32-SLI. Είδα και συγκριτικό ανάμεσα στην ASRock sli32 με ΑΜ2 upgrade card και την AM2 SLI μητρική της ΑSRock και απέδιδαν ακριβώς το ίδιο.

Link to comment
Share on other sites

Τα αsrock τελικα παιζουν με τις παρτιδες παραγωγης απο οτι φαινεται. http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=23102&page=3 Οι περισσοτεροι δεν εχουν ζητηματα ΟC με τα ASRock αλλα το δικο μου (oπως και μερικων αλλων που βρισκουν σε αλλες συχνοτητες τοιχο) για καποιο λογο δεν μπορει να ξεπερασει το νουμερο 240 στο FSB (για παραδειγμα ακομη και σε 250x8). Το bios επιτρεπει και 300 αλλα μερικα board κολλανε συνηθως γυρω στα 250 (άλλα στα 270-80). ?
Το είπαμε τώρα η απόφαση δικήσ ου
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.