Jump to content



Πως να μεταφερω τα windows και τα προγραμματα σε αλλο δισκο?


gskrekos

Recommended Posts

Νομίζω ότι υπάρχει και μέθοδος μέσα απο τα Windows ...

Επίσης μέσα από το DOS κάνε αντιγραφή τον ένα δίσκο σε έναν άλλο....νομίζω και πάλι θα παίξει.... θα πάρει ώρα βέββαια αν έχεις πολλά...

Link to comment
Share on other sites

Γιώργο μου μέσα από τα windows, για την ακρίβεια από το cd εγκατάσταση δίνεται η δυνατότητα αντιγραφής ρυθμήσεων και αρχείων, κάτι που όμως απαιτεί επανεγκατάσταση του λειτουργικού. Από οτι κατάλαβα το παληκάρι θέλει να κρατήσει ανέπαφο το λειτουργικό.. οπώτε λύσεις cloning είναι μονόδρομος.. Ίσως πάλι να μου διαφεύγει κάτι αλλά αν είναι έτσι τότε παιδεύομαι άδικα τόσα χρόνια :p

Link to comment
Share on other sites

http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=16742&highlight=acronis

θα βάλεις και τον παλιό και τον νέο δίσκο μέσα στο pc.

Θα κάνεις clone με το acronis από τον έναν στον άλλον ΧΩΡΙΣ να διαγράψεις ακόμα τον πρώτο.

Θα κάνεις boot με τον νέο και θα σιγουρευτείς ότι όλα είναι καλά. Μετά από αυτό θα σβήσεις τον παλιό σου δίσκο και θα τον στείλεις προς πώληση.

Link to comment
Share on other sites

Σιγουρέψου μόνο ότι έχεις πραγματικά διαγράψει τα πάντα και ο νέος ιδιοκτήτης του δεν θα καταφέρει να επανφέρει τα δεδομένα.Πάντως η διαδικασία είναι όπως σου είπε ο Greek.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.