Jump to content



- Backup απο σκληρό -


Jimo

Recommended Posts

Έχω ένα Western Digital ata-100 250 γίγα.

Βασικά άρχισε τα τρελά του , οταν τον ανοίγω , κάνει επαννεκίνηση ο υπολογιστής. Κουφό...

Ετσι πήρα την απόφαση να κάνω backup στα 230 gb που έχω και τα χρειάζομαι πανω - κάτω όλα. Θέλω να κάνω backup σε DVD. Βασικά , θέλω να μου πείτε ποιο πρόγραμμα και τι διαδικασία θα ακολουθήσω για να κάνω backup στα DVD. Σκεφτόμουν με διαδικασία μετατροπής σε .iso . Τι πρέπει να κάνω για να χωρέσουν όσο το δυνατόν περισσότερα αρχεία σε DVD? Μέθοδοι συμπίεσης (χωρια του .zip...)

Έχετε καμια καλή ιδέα? :017:

Link to comment
Share on other sites

Νομίζω το ποιο απλό θα ήταν η αγορά ενός δίσκου 250+ GB και μετά να κάνεις το backup με την ησυχία σου. Η ιδέα πάλι για απόλυτη συμπίεση και τα ρέστα θα σε γλυτώσει π.χ. από 10 DVD, αλλά θα προσθέσει ίσως φασαρία που δεν αξίζει τον κόπο σε καμιά περίπτωση. Άσε που κάθε τι που θα χρειάζεσαι μετά θα πρέπει να το ψάχνεις ανάμεσα σε 50 DVDs και όταν το βρίσκεις θα πρέπει να το αποσυμπιέσεις κιόλλας.

Link to comment
Share on other sites

Συμφωνω και εγω.Backup 250Gb σε DVD ειναι μεγαλη φασαρια.Ασε που μετα απο λιγο καιρο μπορει να αρχισουν να κολλανε μερικα θα αναγκαστεις τελικα να αγορασεις σκληρο και θα φας αλλη ποση ωρα για να περασεις τα DVD στον καινουργιο δισκο

Link to comment
Share on other sites

Ο χρόνος που θα καταναλώσεις για να γράψεις 62+ dvd σε συμφέρουν να πάρεις έναν άλλον σκληρό και με κάποιο προγραμμα να κάνεις mirror αυτόν που έχεις. Έτσι θα γλιτώσεις και το format. Έτσι και αλλιώς άμα σου βαράει ο σκληρός όπως λες, αργά ή γρήγορα θα σε αφήσει. Οπότε πάρτον μία ώρα νωρίτερα...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.