Jump to content



ΤΡΕΜΟΠΑΙΖΕΙ Η ΕΙΚΟΝΑ


InMyMemory

Recommended Posts

Υπαρχει το εξης προβλημα :

Σε μια εταιρεια που ειμαι πηραν τρεις TFT AOC σε προσφορα απο το Πλαισιο.

Και οι τρεις παρουσιαζουν το προβλημα οτι τρεμοπαιζει η εικονα , σε σημειο που δεν μπορεις να κατσεις παραπανω απο μιση ωρα στο pc. Τι μπορει να ειναι ?

Ειναι τα μοντελα του κ..λου η μπορει να φταιει κατι αλλο ? Επειδη δεν εχω TFT δεν ξερω και πολλα .Οταν μια TFT ειναι ρυθμισμενη στα 60hz ειναι το ιδιο κουραστικη με μια crt στα ιδια hz???

Link to comment
Share on other sites

Δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ CRT & TFT ως προς το συγχρονισμό της κάθετης ανενέωσης. Έτσι ενώ σε μια CRT τα 60Ηz θα σου "βγάλουν τα ματάκια" στην TFT τα 60Hz "λειτουργούν" λες και έχεις 100Hz.

Οπότε τη συχνότητα ξέχαστη!

Το πιθανότερο είναι το πρόβλημα να είναι στις κάρτες γραφικών (μάλλον ίδιες και πολύ φθηνές ... λογική των εταιριών) που σε συνδιασμό με την αναλογική έξοδό τους (το πιθανότερο για εταιρία) τα κάνουν "μαντάρα".

Πιστεύω όμως ότι μάλλον ανάλογα προβλήματα θα είχατε και με τις CRT οθόνες που είχατε πρωτύτερα...

Link to comment
Share on other sites

Ναι και εγω αυτο πιστευω οτι πρεπει ειναι θεμα καρτας γραφικων .Οσο και φτηνες να ειναι οι AOC δεν δικαιολογειται να τρεμοπαιζει η εικονα τους σαν TFT που ειναι .Οποτε λετε λογικα και αλλη TFT καλυτερη να παρουν οπως Samsung, Lg κτλ να εχουν το ιδιο προβλημα?

Link to comment
Share on other sites

Δεν υπάρχει ζήτημα συχνότητας ανανέωσης στις TFT γιατί απλούστατα δεν υφίσταται αυτή η τεχνολογία στις TFT. Θεωρώ περίεργο να τρεμοπαίζουν. Μήπως είναι δίπλα σε τίποτα ηλεκτρομαγνητικά πεδία ή τίποτα τέτοιο?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.