Jump to content



ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ


ΔΙΟΜΗΔΗΣ

Recommended Posts

Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα γιά μηχανολογικό σχέδιο μόνο, αν είναι δυνατόν, πλήν autocad, απλό, εύχρηστο, δίχως προκατασκευασμένα σχήματα,δηλ.να κάνει τις γραμμες, να βγάζει διαστάσεις,μοίρες, κύκλους, υπομνήματα,ελείψεις κ.λ.π.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ψάχνοντας για άλλο μηχανολογικό σχέδιο βρήκα το mechanical το οποίο είναι πολλαπλών χρήσεων αλλά μορείς να χρησημοποιήσεις για κάθε ειδικότητα ξεχωριστό πακέτο. Ενα άλλο ειναι το TOTAL CAD 2D-3D σε μικρή τιμή 10Ε στην http://www.focusmm.co.uk/shop/product.php?productid=154 και στον Παπασωτηρίου 15Ε. Δεν ξέρω αν γνωρίζει κανείς για το TOTAL CAD να μας πει αν βγάζει καλό μηχανολογικό σχέδιο.

Link to comment
Share on other sites

Τελικά επήρα το ΤΟΤΑL CAD 2D-3D της FOCUS. Το βλέπω πιο εύκολο. Με δυσκόλεψε μόνο να ξεκινήσει η εγκατάσταση [δεν την έβλεπε δεν εκκινούσε]. Τις λοξές γραμές τις βγάζει σκαλοπατοειδείς. ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΑΠΓΌΤΕΡΑ.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 3 months later...
  • 2 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.