Jump to content



Πρόβλημα με οθόνη ή κάρτα γραφικών??


Recommended Posts

Καλησπερα.

Έχω το εξής προβλημα.

Εχω μια χ800 cecube 256 την οποία είχα overklokarei -χωρίς να πειράξω το hardware- με το γνωστό πρόγραμμα:066: Rivaturner 2.

Kαι ενω όλο πηγαίνανε καλα :067: στα παιχνίδια και γενικά ,πριν δυο μερες που εκανα εκiνηση τον Η/Υ η οθόνη άρχισε να βγάζει μιγαράκια.:108:

Έκανα επανεκίνιση στον υπολογιστη πολλές φορές ώσπου μετά το σήμα των windows na δειχνει μια μαυρη οθόνη(κοινώς να μην δείχνει τίποτα)!!!!

Σαν "εμπειρος" απο υπολογιστές ξέρω ότι μπορεί να κάικε η κάρτα.

Μπορεί όμως να φταίει κάτι άλλο και να διορθώνετε;;

Γνωρίζει κανείς;

Link to comment
Share on other sites

Θερμοκρασίες ήλεγχες? Define μυγαράκια. Λύστα όλα και άστα λίγες ώρες εκτός ρεύματος. Μηδένισε BIOS και ξαναπροσπάθησε. Δοκίμασε την κάρτα αν δεν παίξει σε άλλο μηχάνημα. Αν επιμένει τότε όντως απεβίωσε εν τόπω θερμό

Link to comment
Share on other sites

Ta μυγαράκια βγαίνουνε σε πολύ μεγάλο βαθμό στην εκκίνηση και μετά μου εμφανίζει μαυρη οθόνη αντί για την μπλε του κωδικού.

Σημειωτέον τον υπολογιστή τον άφησα μια νυχτά κλειστό αφότου είχε δημιουργηθεί το πρόβλημα και την επομενη μου έκανε το ίδιο πράγμα.!

Link to comment
Share on other sites

Φακ μυγαράκια μπαααααντ θινγκκκ. Βγάλε βάλε ψύκτρα κάρτας. Όταν λέμε αφήνουμε το πισί κλειστό εννοούμε εκτός ρεύματος. Αφαιρούμε το καλώδιο από το τροφοδοτικό. Αν έχουμε dfi ίσως να το πάμε και σε δωμάτιο χωρίς καθόλου ρεύμα

Link to comment
Share on other sites

Στην εκκινηση? Μυγαράκια? Μαλλον σου κάηκε φιλε... (προσέχεις δπλωματικός τόνος?)

Πηγενε την στο Πλαισιο πες πως όταν εγραφες στο powerpoint ΤΣΟΥΠ! εσβησε το πισι και απο τότε βγάζει μυγαράκια.

(Αμα πεις artifact δε καταλαβαίνουν, τους είπα μια φορά έτσι και νομισαν οτι τους εβρισα...)

Link to comment
Share on other sites

Ωραία η μαγκιά για το πλαίσιο αλλα δεν τα θεωρώ τόσο:101: χαζά τα άτομα να δεχτούνε μια κάρτα που την πηρα απο αλλού.

Όσο για τις γνώσεις τους εντάξει μπορεί να πέσεις και σε παλικάρι γάτο:znaika: ,όπως σε ένα γνωστό μου που δουλεύει στο πλαισιο της θεσσαλονίκης.

Παντως σε πλειοψηφία η περισσότεροι είναι του ΙΕΚ το πολύ και αυτο με κάνει εντύπωση!!!!

Στο θέμα μας .Ευχαριστω σε όσους βοηθήσανε με αυτά που είπανε αλλα είλικρινά δεν περίμενα να μου χαλάσει μια κάρτα χωρίς να την έχω πειράξει καθόλου απο hardware σε τόσο γρήγορο χρονικό διάστημα (ουτε έξι μήνες).

Link to comment
Share on other sites

Είχα την εντύπωση πως την πήρες απο πλαίσιο σορρυ λάθος μου...

και σε παλικάρι γάτο ,όπως σε ένα γνωστό μου που δουλεύει στο πλαισιο της θεσσαλονίκης

Σε ποιό στη Θεσ/νίκη? Στην Εθν. Αντιστάσεως μήπως? Αν ναί τότε --->ROFLMAO....

Eπισης επειδή η μνήμη μου βρισκεται σε καλή κατάσταση θυμομουν πως είχες πεί αυτό στο #15.

Ισως βεβαια να είχες κάνει typo. ;)

Link to comment
Share on other sites

Παντως σε πλειοψηφία η περισσότεροι είναι του ΙΕΚ το πολύ και αυτο με κάνει εντύπωση!!!!

Άσχετο αλλά τι περίμενες να έχουν διδακτορικά στα microchips? Αλλά και να είχαν, μην νομίζεις ότι παίζει και κάνα ιδιαίτερο ρόλο. Και το πτυχίο ΙΕΚ μια χαρούλα είναι.

Όσο για την κάρτα, απλά δοκίμασέ την σε κανένα άλλο PC.

Link to comment
Share on other sites

Παντως σε πλειοψηφία η περισσότεροι είναι του ΙΕΚ το πολύ και αυτο με κάνει εντύπωση!!!!

Συγνώμη αλλά αυτό δεν νομίζω οτι είναι μέτρο για να κρίνεις τις γνώσεις κάποιου... Εγώ στα χαρτιά είμαι απόφοιτός λυκείου,, και μάλιστα με βαθμό που σκοτώνει γιατί στα 17 μου το μυαλλό μου ήταν πάνω απο το κεφάλι :035: .

Παρόλαυτα η εργασιακή μου εμπειρία (10 χρόνια στον χώρο. οχι πολλά αλλά όχι και λίγα) μου απέδειξε οτι οι γνώσεις μου είναι πολύ ανώτερες από τον μέσω όρο των παιδιών που έβγαλαν πληροφορική.. ο λόγος.. γιατί μεγάλο ποσοστό πήγαν πληροφορική γιατί είναι τις μόδας και όχι γιατί είχαν ή ήθελαν να έχουν καμία σχέση με το αντικέιμενο...

Εμένα η εμπειρία μου με έχει διδάξει οτι ο χομπίστας ανεξάρτητα απο το πτυχίο που έχει ή δεν έχει, είναι αυτός που έχει τις περισότερες γνώσεις, γιατί αγαπάει αυτό που κάνει και δεν το κάνει απλα και μόνο για λόγους επιβίωσης.

Link to comment
Share on other sites

Γεγονός είναι ότι θα πρέπει να τσεκάρεις σε άλλο μηχάνημα είτε την κάρτα είτε την οθόνη.... Αν η οθόνη παίζει καλά όταν ο υπολογιστής είναι σε dos mode ή στην οθόνη του BIOS τότε μάλλον έχει πρόβλημα η κάρτα γραφικών που σου δημιουργεί προβλήματα. Αν το τροφοδοτικό σου είναι εντάξει βέββαια και δεν έχεις πρόβλημα θερμοκρασίας. Δοκίμασε να αφαιρέσεις κάποια εξαρτήματα από τον υπολογιστή ώστε να μειώσεις την κατανάλωση απο το τροφοδοτικό και να ανοίξει το κουτί για καλύτερη θερμοκρασία και δεν αν το κάνει ξανά. Αν ναι τότε μάλλον πάς για κάρτα...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.