Jump to content



Δεν μπορώ να σβήσω αρχείο


Recommended Posts

Παίδες χέλπ. Κατέβασα ένα αρχείο torrent και την έκανα extract σε κάποιο σημείο στον σκληρό. Το το έγραψα σε DVDR και μετα είπα να σβήσω το αρχείο. Αμ δε. Cannot deleteIt is beeing used by another person or program. Close any programs that might be using the file and try again. Ενοείται οτι έχω κλείσει όλα τα προγράμματα ακόμα και αυτά που δέν χρησημοποιούν την ταινία. Μέχρι και το antivirus δοκίμασα να κλείσω. Δοκίμασα και restart.. Τίποτα.. Εντομεταξύ 4.35 GB είναι πολλά. Έχει κανεις κάποια ιδέα πώς να σβήσω το αρχείο?

Link to comment
Share on other sites

Και υπάρχει και το κλασσικό τρικ

Ανοίγεις τον Task Manager και κάνεις "End Process" στη διεργασία "explorer.exe"

Μετά πάλι από τον Task Manager File>New Task(Run) και πληκτρολογείς cmd

Στο παράθυρο που θα ανοίξει κάνεις del <όνομα αρχείου> και τις περισσότερες φορές το σβήνει.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

αν καταλαβα καλα προσπαθεις να σβησεις το τορρεντ ή το αρχειο που κατεβηκε!Μηπως ειναι στην λιστα για να το στελνεις????ΑΝ ειναι ετσι ..σβηστο απο την λιστα upload του προγραμματος και μετα ξαναπροσπαθησε να το κανεις delete!

Link to comment
Share on other sites

BoNito ευχαριστώ για το ενδιαφέρον αλλά τελικά με κάποιο πρόγραμμα που ανέφεραν τα παιδιά πιο πάνω το έλυσα το πρόβλημα.. Πληροφοριακά το αρχείο που προσπαθούσα να σβήσω ήταν ένα iso dvd file που δέν ήταν ούτε το torrent ούτε το αρχείο που κατέβηκε αλλά το αρχείο που είχε δημιουργηθεί απο το extract που είχα κάνει απο το αρχείο που είχε κατέβει. Και μετά απο λίγες μέρες κατάλαβα γιατί δέν μπορούσα να το σβήσω!! Είχα κάνει ένα virtual drive με τα daemon tools και είχα κάνει mount το image file να δώ αν αξίζει να κάψω DVD η όχι. Μετά δέν το έκανα unmount και το είχα αφήσει εκεί κάποιες μέρες με αποτέλεσμα να ξέχασω και την ύπαρξή του.. Η συνέχεια γνωστή..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.