Jump to content



ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΚΑΜΕΡΑ ΖΤ-816


tina1442169161

Recommended Posts

μήπως μπορεί να μου απαντήσει κάποιος αν έχει δυνατότητα να μην έχει εγκατασταθεί έξω από το διαμερισμά μου, αλλά μέσα σε αυτό και να μπορεί να καταγράφει τη κίνηση των ανθρώπων που βρίσκονται έξω από την πόρτα του διαμερίσματός μου? (επειδή αντιμετωπίζω σοβαρό πρόβλημα)

επειδή έτσι λέει σε ένα σαιτ από όπου είδα τα χαρακτηριστικά της αλλά δεν γνωρίζω από κάμερες. αν γνωρίζει κάποιος μπορεί να μου απαντήσει. http://www.nextchoice.gr/

ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 50
  • Created
  • Last Reply

ναι αυτό θα ήθελα

το σαιτ που βρηκα αυτη την καμερα γραφει

Εγχρωμη κάμερα CMOS. Ευκολη σύνδεση, 0 LUX έως 5 μέτρα, με ήχο. Δυνατότητα αποστολής εικόνας και ήχου μεσα απο τοίχους σε υψηλή ανάλυση και σε απόσταση ως 500 μέτρα. Κατάλληλη για: αναγνώριση επισκέπτη, ασφάλεια οικίας, εργασίας κλπ, φροντίδα μωρών, ασθενών. ΕΓΓΥΗΣΗ 1 ΕΤΟΣ

ετσι δεν λέει ή δεν καταλαβαινω καλά?

Link to comment
Share on other sites

nai ayto tha hthela

το σαιτ που βρηκα αυτη την καμερα γραφει

Εγχρωμη κάμερα CMOS. Ευκολη σύνδεση, 0 LUX έως 5 μέτρα, με ήχο. Δυνατότητα αποστολής εικόνας και ήχου μεσα απο τοίχους σε υψηλή ανάλυση και σε απόσταση ως 500 μέτρα. Κατάλληλη για: αναγνώριση επισκέπτη, ασφάλεια οικίας, εργασίας κλπ, φροντίδα μωρών, ασθενών.

η αποστολή ήχου και εικόνας μέσα απο τοίχους αναφέρεται στην ασύρματη μετάδοση δεδομένων και όχι για λήψη εικόνας μέσα από τοίχους.

Link to comment
Share on other sites

όμως μετάδοση δεδομένων όταν λέει, δεν εννοεί και εικόνας? εικόνα δεν θα μεταδίδει καθόλου έστω και μέσα στο χώρο? μπορείς να μου εξηγήσεις λίγο καλύτερα γιατί είμαι άσχετη?

μήπως ξέρεις κάτι άλλο που μπορώ να βλέπω τους ανθρώπους που είναι έξω από την πόρτα του διαμερίσματός μου? χωρίς να τοποθετήσω έξω διότι θα φαίνεται και δεν το ρισκάρω να καταλάβουν.

Link to comment
Share on other sites

σαφώς και μεταδίδει εικόνα στον χώρο, δεν τραβάει όμως μέσα από τοίχους.

δε γνώριζω κάτι άλλο εκτός από εξωτερικές κάμερες που να κάνουν ότι ζητάς, μπορείς να ψάξεις για κάμερα ψείρα που δεν φαίνεται, σαν και αυτές που έχουν οι δημοσιογράφοι για τα κρυφά ρεπορτάζ αλλά δεν ξέρω τι άλλο εκτός από ρεύμα θα θέλει κοντά για αν αποθηκεύει τα δεδομένα.

Link to comment
Share on other sites

Από ότι καταλαβαίνω χρειάζεσαι μια κρυφή κάμερα την οποία θα βάλεις έξω από την πόρτα σου και η οποία θα μεταβιβάζει το σήμα στο εσωτερικό του σπιτιού. Μια τέτοια κάμερα πρέπει να είναι καμουφλαρισμένη ώστε να μη γίνεται αντιληπτή. Ρίξε μια ματιά ΕΔΩ και ΕΔΩ.

Εγώ θα προτιμούσα κάτι ΤΕΤΟΙΟ αλλά δεν ξέρω αν μπορείς να το βρεις στην Ελλάδα.

Link to comment
Share on other sites

οποις ξέρει που πουλάνε τέτοιες κάμερες στο κέντρο, ας μου πεί τον παρακαλώ να την αγοράσω. ευχαριστώ

ειναι ενα μαγαζι που λεγεται ΑΚΤΙΝΙΟΝ αλλα δεν μπορω να βρω το site!και ειναι μου φενεται στην Ομονοια

Link to comment
Share on other sites

Κοίτα , αυτές οι κάμερες μεταδίδουν ασυρματα ήχο ακόμα και εικόνα. Διακρίνονται σε έγρωμες και ασπρόμαυρες. Οι ασπτόμαυρες προτιμούνται όταν θέλουμε κατακύριο λόγο να βλέπουμε τι γίνεται σε συνθήκες σκότους. Πέρα από το χρώμα υπάρχεικαι το θέμα της τροφοδοσία. Μπορείς να βάλεις μπαταρία με σχετικά μικρή διάρκεια ( ακόμα και επαναφορτιζόμενες να έχεις θα πρέπει να αλλάζεις κάθε μέρα ) ή να δώσεις τροφοδοσία απο μέσα απο το σπίτι. Έχει κάμερες ψέιρες, ή λίγο πιο μεγάλες ακόμα ( αν θυμάμαι καλά) και με αισθητήρα κίνησης. Μπορείς ακόμα και να βάλεις και εξωτερικό κουτι προστασιας. Η κάμερα έχει και τον πομπό. Ο δέκτης είναι ένα μικρό κουτι που καταλήγη σε scart οπότε το βάζεις στην τηλεόραση και απο εκεί μπορεί α παρακολουθείς τι γίνεται. Το μόνο κακό είναι ότι to σήμα της ασύρματης κάμερα δεν είναι κωδικοποιημένο για το δέκτη της και αν κάποιος άλλος έχει ένα παρόμοιο σύστημα ή κατι που σχετικό μπορεί να δει τι βλέπει η κάμερα σου .Φυσικά η εμβέλεια δεν είναι πολύ μεγάλη αλλά και πάλι ποτέ δεν ξέρεις.

Link to comment
Share on other sites

ευχαριστώ σε όλους όσους μου απαντήσανε. Για έξω δεν το διακινδυνεύω να τοποθετήσω όσο μικρή και να είναι. Ο διπλανός μου είναι αστυνομικός και μπρεί να το καταλάβει. Σκέφθηκα να πάρω αυτήν που βρήκα σε ένα σαιτ που λεει κάμερα μάτι. που την βάζεις στο μάτι πιστεύω από το εσωτερικό της πόρτας και καταγράφει έτσι απέξω. όσο παιρνει. Τα βασικά θέλω γιάτί προσπαθούν να με ενοχοποιήσουν και πρεπει να καταγράφω τι σχεδιάζουν έξω ακριβώς από το διαμερισμά μου. το σαιτ που το βρήκα είναι http://www.drele.com/catalog/index.php

ευχαριστώ πάρα πολύ.

Link to comment
Share on other sites

Κοίτα, για μένα ο καλύτερος τρόπος είναι να βάλεις την κάμερα απέξω για να το αντιληφθούν και οι γείτονες ώστε να αποτρέψει τα χειρότερα... Εκτός και αν θες να το κάνεις στα κρυφά ώστε αν γίνει κάτι να μπορεις να αποδείξεις ποιος φταίει. Παράνομο δεν είναι μιας και πρόκειται για δημόσιο χώρο ( εστω κοινοχρηστο αν πρόκειται για πολυκατοικία ) και δεν χρησιμοποιειθεί για κακόβουλους σκοπούς αλλά για θέμα ασφαλείας...Όποια κάμερα πάντως και να πάρεις κάνει για το μάτι μιας και η διατομή του φακού είναι περίπου σε αυτό το μέγεθος......Αν θες ακόμα καλύτερα , βάλε ένα γραμματοκιβωτιο απέξω απο την πόρτα ή καμμια γλάστρα ή κάποιο άλλο διακοσμητικό( ή ακόμα και μάτι με φώς ώστε να δικαιολογήσεις και τα καλώδια τροφοδοσίας)και βάλε την εκει μέσα ώστε να έχεις καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα... Τις μπαταρίες μπορείς να τις κρύψεις στον πάτο....κλπ κλπ....

Link to comment
Share on other sites

ευχαριστώ. βέβαια τη συνομοσία εναντίον μου την έχω καταγράψει και φαίνεται από το μαγνητο΄φωνό μου, αλλά λένε αυτό δεν είναι αποδεκτό από το δικαστήριο.

γι αυτό σκέφθηκα τη λύση της κάμερας. να αποδείξω ποιος φταίει θέλω, greek. αυτό είναι για μένα όλο το θέμα. εν πάση περιπτώσει θα πάω και στην κάνιγκος σήμερα το απόγευμα να δω και απο κοντά εκει ρωτώντας.

ευχαριστώ και παλι

Link to comment
Share on other sites

Αυτό στο είπε δικηγόρος ή κάποιςο φιλος? Αν πάντως έχεις όρεξη και αποδείξεις άσκησε ασφλιστηκά μέτρα σε όποιον σε ενοχλει και καθάρισες...

Παιδιά κανένας απο νομική σχολή να βοηθήσει με τις γνώσεις του?

Link to comment
Share on other sites

Χωρις να ξερω νομικα, αλλά αν δεν ειναι αποδεκτή απο το δικαστηριο η καταγραφή συνομιλίας, αλλο τόσο δεν θα ειναι και η καταγραφή με αυτόν τον τροπο εικόνας.

Νομιζω παντος ότι μπορει να χρησιμοποιηθεί ως πειστήριο αν για παραδειγμα οι δύο από τους τρεις γνωρίζουν ότι η συνομιλία καταγραφεται.

Παντος πολυ Τζειμς Μποντ και αστυνομικό/δικαστικο θριλερ (χωρις παρεξηγηση).

Ελπίζω να ξεμπλεξεις γρηγορα.

Link to comment
Share on other sites

Αν κρίνω απο τον τριανταφυλλόπουλο μάλλον νόμιμο είναι αφου δεν έχει καταδικαστεί ακόμα καισε όσες περιπτώεις τον έχουν κυνηγήσεοι είναι γιατί ήταν σε ιδωτικό χώρο αλλα και πάλι έχει δημοσιογραφική ιδιότητα...

Link to comment
Share on other sites

Αυτό που θελω να πω ειναι ότι αν ειναι νομιμη η καταγραφη εικονας και ηχου απο καμερα τότε θα ειναι και η μαγνητοφωνηση, οποτε δεν θα χρειαζεται να αγοραζει καμερες.

Παντος ο Τριανταφυλλοπουλος δεν νομιζω να τις εχει χρησιμοποιησει σε δικαστηριο, ενώ αντιθετα έχει εισπραξει πάρα πολλά προστιμα από το ραδιοτηλεοπτικο, για αυτή του την πρακτική (που δεν νομιζω να ειναι και νομιμη γενικότερα, ασχετα ότι δεν του κανουν τίποτα). Εδω και οι τραπεζες σε προειδοποιούν ότι υπάρχει κλειστό κύκλωμα, για να αποφεύγουν μηνυσεις, ενώ και οι φωτογραφίες της τροχαίας δεν ειναι κοντινες ώστε να μην καταγράφονται πρόσωπα και ας ειναι σε δημοσιο δρομο.

Παντος σε τετοια θέματα δεν παιζουν, Θα σου έλεγα να συμβουλευτείς κάποιον δικηγόρο και όχι να αγοραζεις καμερες, οι οποίες μπορουν να αποδειχτούν μπουμεραγκ.

Link to comment
Share on other sites

ευχαριστώ παιδιά και πάλι. κοιτάχτε, εγώ δεν μαγνητοφωνώ σε ιδιωτικό χώρο άλλων, ούτε καν στον διάδρομο της πολυκατοικίας. Είμαι στο σπίτι μου μέσα και καθώς μου χτυπάνε και κλωτσάνε τη πόρτα τρεις ιδιοκτήτες, απέξω και μετά φεύγουν για να μην τους βρει το 100 γιατί καταλαβαίνουν ότι θα το καλέσω, το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να ανοίγω το μαγνητοφωνό μου μέσα στο διαμερισμά μου, όπως μπορεί ο καθένας να ανοίξει το ραδιοφωνό του, τον υπολογιστή του κλπ. εγώ λοιπόν είμαι μόνη μου και ακούγοντας όλο αυτό το αίσχος από έξω, ενώ βρίσκομαι μέσα και διαβάζω και με ταράζουν, και ακούω να βρίζουν, αντι να ανοίξω γιατί αν ήμουν αντρας και δεν φοβόμουν θα άνοιγα και έπεφτε ξύλο, αλλά φοβάμαι. ετσι αυτό το μέσο έχω αυτό χρησιμοποίησα μέσα όπως κάθομαι στο σπίτι μου. αυτό δεν ξέρω αν είναι παράνομο. άμα εσπαγαν δηλαδή τη πόρτα προχθές από τις κλωτσιές, και εγώ μόνη μου μέσα, πως θα είχα μάρτυρες ότι με σκοτώνουν π.χ. αφου μένω μόνη μου/

Εχω υποβαλει μηνυση για ολα αυτα που κανουν και ο δικηγόρος μου είπε, μέχρι να γίνει το δικαστήριο, (γιατί έχει σταλει εξωδικο μέχρι τώρα) εάν μου ξαναδημιουργησουν επεισόδια έξω, αφου και η αστυνομία δεν προλαβαίνει να έρθει να τα δεί όταν την καλώ, να μαγνητοφωνώ, και αν τα δεχτεί ο εισαγγελέας, καλώς. αλλιώς δεν βρίσκω το μπελά μου, ούτε παρανομία κάνω ενώ βρίσκομαι μέσα στο σπίτι μου και μαγνητοφωνώ τις απειλές , τις κλωτσιές, τις βρισιές έξω ακριβώς να γίνεται μία συναυλία από όλα αυτά όπου ακούγονται μιλάμε μέχρι το δρόμο όχι απλώς σε ολη την πολυκατοικία. αλλά τους τρέμουν οι υπόλοιποι συγκάτοικοι και δεν βγαίνει κανένας έξω να τους πει γιατί κάνετε έτσι, φοβουνται για τις περιουσίες τους, έχουν πολλά κόλπα αυτοί που ξέρουν. γι αυτό και δεν μιλάει κανένας. εγώ ειμαι καινουργια, και πριν μου λέγανε κατι παλιοι ότι ούτε καν διαχειριστές δεν δέχονται να μπούνε γιατί αυτοι κινδυνευουν να πάνε φυλακή δεν θα αντέξουν δηλαδή από την συμπεριφορά των τσαμπουκαδων που υπάρχουν εκει. δεν ήξερα και εγώ όταν πήγα και αγορασα αυτό το διαμερισμα ότι μένουν τέτοιοι άνθρωποι εκει. εγώ όλα αυτα τα αντιμετωπιζω με απολυτη σιωπη, φοβάμαι βέβαια πάρα πολύ γι αυτό και καταφεύγω και γράφω και σε εσάς έτσι μόνη μου που είμαι/

οταν κλωτσαγαν προχτες και φωναζαν π.....άνοιξε, με το ένα χέρι ΄κρατουσα τη πόρτα να μην πεσει και με το άλλο καλουσα το 100 και τους έβαζα να ακουσον τι γινεται εδω και πόσο επικινδυνα είναι. ηρθαν μετά μισή ώρα, αυτοι εξαφανιστηκαν γιατι ακουγαν εγω μεσα ότικαλουσα το 100. τι άλλο να έκανα.

περιτο ότι έτρεμαν τα ποδια μου και κατέβηκα μέχρι το περιπτερο να καλεσω ταξι με εβαλαν και έκατσα, να ηρεμησω από το φόβομου, τρομοκρατηθηκα δηλαδη με αυτό που έγινε που σας περιγράφω. πήγα κατέθεσα μήνυση. κάνω ότι νόμιμο μπορώ να σκεφτώ. δεν ξέρω τι άλλο. τη καμερα, την σκέφτομαι, μήπως προβουν σε τίποτα χειρότερο μήπως τυχόν χρειαστεί να φανουν κάποια πράγματα. ποτε δεν θα χρησιμοποιησω ουτε καν το μαγνητοφωνο εάν δεν μου ζητηθεί. εγώ θα πω ότι μεσα στο σπίτι μου αυτό έκανα, και αν το δεχτούν καλώς.

συγγνώμη που σας κούρασα. απλώς προσπαθω να σας πω ότι δεν νομιζω ότι κανω κατι παρανομο αφου μαγνητοφωνω μεσα στο ιδιο μου το σπίτι.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.