Jump to content



Opty 148 for----> Dual Core??


zaxos

Recommended Posts

έχω Οpt 148. θα δω τόση διαφορά αν περάσω σε διπύρηνο? Μακροπρόθεσμα σίγουρα, αλλα αξίζει να σκοτώσω τώρα το cpu για εναν 4400/Οpt170 ή να περιμένω και να πάρω καινουργιο τον οκτώβρη μετά τη μείωση των τιμών?? Για conroe δεν παίζει αφού μνημη+μοβο δεν θέλω να αλλάξω :048:

Thanks!

Link to comment
Share on other sites

Kαλησπέρα φίλε μου και καλώς ήρθες.Διαφορά θα δείς σίγουρα,αλλά δε μας είπες για τί χρήση τον προορίζεις?Στη θέση σου θα τον κρατούσα,αλλά φυσικά από τη τσέπη σου εξαρτάται κυρίως..

Link to comment
Share on other sites

Χτες είχα ανοίξει 7 instances για mp3pro encoding με τον 144 μου και ταυτόχρονα έτρεχαν rosetta ,αλεπού με 30 καρτέλες, τορεντς, flashget , nod32, outpost και κάνα δυο ακόμη. Τι να σου πω, δεν είδα καμιά αργοπορία στο σύστημα

Link to comment
Share on other sites

Thanks για το καλοσώρισμα :)

Το pc βασικά δεν το χρησιμοποιώ τόσο για παιχνίδια ούτε θέλω να τα παίζω σε 1600χ1200 ;)

Δεν μου λείπει επεξεργαστική ισχύς, κάθε άλλο! Απλά όταν έχω πολλές εφαρμογές ανοιχτές δε θα με χάλαγε να τις διαχειρίζεται καλύτερα.

Ξέρω(?) ότι οι δύο πυρήνες στα ΧΡ είναι εν σειρά, δηλαδή όταν "γεμισει" ο ένας ξεκινάει ο δεύτερος. Τώρα με τα vista πιστεύω/ελπίζω ότι θα αλλάξει αυτό γι'αυτό και η σκέψη να περάσω σε διπύρηνο.

Τελικά δεν μου πάει καρδία να πουλήσω τον 148.... μου οπότε θα τον κρατήσω και ίσως αλλάξω αργότερα :) Απλά ανησυχώ κατα πόσον θα καταφέρω να βρω σε 3 μήνες Opteron dual core 939 και δει σε καλή τιμή :)

Link to comment
Share on other sites

κράτησε τον και πάρε έναν χ2 3800+ που είναι και πολύ φθηνος

αυτο συνεπαγεται να στησει ενα 2ο μηχανημα όμως.

εγω αν με ενδιεφερε το Χ2 δε θα το αργουσα για εμτα τον Οκτωβρη. Δε πιστευω να υπαρχουν 939 για πολύ καιρό ακόμα.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.