Jump to content



με παιρνει να βαλω Opt 170 (@2400)?


squid

Recommended Posts

Aναρωτιεμαι αν στη συνθεση της υπογραφης μου, συν :

  • περιπου 4 USB συσκευες που τραβανε ρευμα μαλλον απο το PSU αλλα λιγο (τις ενεργοβορες τις εχω σε hub με δικη του παροχη),
  • PCI audigy2 value,
  • 2x90 +1x80 case fans, 4xHDD fans (Μαλλον ας πουμε iσοδυναμα 2x90 fans?) εκτος απο δυο, ολα τα fans τα εχω σε χαμηλο 5V mod.
  • 2 X PATA 133
  • 2 DVD συσκευες

μπορω με ασφαλεια να αλλαξω τον Opt 146 (@2400) με Οpt 170 (@2400) ? ...

Το http://www.extreme.outervision.com/psucalculator.jsp μου τα βγαζει πολυ απαισιοδοξα τα πραγματα ... (υποψην το PSU μου εχει peak load 530W) 510W μου βγαζει το συστημα σε 100% Peak Utilization με τον Opt 170 και 440W με το τωρινο μου configuration.

.

Link to comment
Share on other sites

να φανταστεις εγω με 430w tagan εχω τα της υπογραφης και τα εχω δοκιμασει σε οσο το δυνατον ακραιες συνθηκες για να ειμαι σιγουρος και δεν ειχα μεχρι στιγμης το παραμικρο προβλημα σταθεροτητας, θα εισαι οκ λογικα.

Link to comment
Share on other sites

ναι και 4 σκληρους και 2 ανεμιστηρες με LED του κουτιου συν το rack της x-fi μπροστα και απο usb συσκευες, που δεν τις εχω γραψει, εχω ενα card reader, μια webcam creative pc-cam 550, ενα bluetooth dongle, το δεκτη απο mouse & keyboard (ασυρματο), και καμια φορα βαζω και το pocket pc να φορτιζει. Δεν ειχα ουτε 1 φορα προβλημα ευτυχως γιατι το φοβομουνα πολυ στην αρχη. Υπ'οψην το εχω το συστημα ετσι εδω και 8 περιπου μηνες με αυτο το setup.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.