Jump to content



προσπαθω αλλα δεν...


gijo

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΕΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΚΑΙ ΕΧΩ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ.ΕΧΩ ΕΝΑ Ρ4 3.2 ΜΕ Ο/C ΣΤΑ 3.6 ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΑ WΙΝ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΤΟ ΠΟΛΥ ΜΕΧΡΙ 3589 ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΕΚΑΝΕ ΕΠΑΝΕΚΗΝΗΣΗ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΥΤΕΓΑΝ ΟΙ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΠΡΟΓΡΑΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΡΙΘΜΙΣΕΙ ΝΑ ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ?

Link to comment
Share on other sites

ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΠΡΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ.ΝΑΙ ΤΗΝ ΕΧΩ ΡΙΘΜΗΣΕΙ ΣΤΟ +5% ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΗΓΕΝΩ ΣΤΟ +10% ΨΗΛΟΚΟΛΑΕΙ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 3-4 ΒΑΘΜΟΥΣ.ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΕΕΙ?ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΗ ΣΤΟ ΒΙΟΣ?

Link to comment
Share on other sites

Οι μνήμες σου με τι διαιρέτη τις έχεις? στα πόσα MHz τι timings και με ποσα volt?

(θα σε παρακαλούσα να μη γραφεις με κεφαλαία, γιατι ειναι κουραστικό στο διαβασμα αλλά και γιατί φαινεται σα να φωναζεις)

Link to comment
Share on other sites

σορυ δεν το ξανακανω.λοιπον τισ μνημεσ τισ εβαλα απο την επιλογη αυτο στα 400 ποθ ειναι κανονικα η ταχητητα τους και απο τα 2,6 που ειναι κανονικα τισ εχω στα 2.8 μεχρι 2.9 παει.πωσ και που μπορω να κανω αναβαθμηση το βιος μου μηπωσ ξερει κανεισ?

Link to comment
Share on other sites

Βάλε διαιρέτη στις μνήμες γιατί μπορέι να σε κόβουν αυτές. Αυτό τ κάνεις από το bios αν και φαντάζομαι το ξέρεις. Επίσης καλό θα ήταν να μας πεις το μοντέλο της μητρικής σου και τι μνήμες έχεις (ίσως μια περιγραφή του συστήματ;oς σου θα ήταν το καλύτερο). Επίσης κατέβασε το cpu-z (http://cpu-z.com/) και στείλε μας screenshots. Αυτά προς το παρόν...

πωσ και που μπορω να κανω αναβαθμηση το βιος μου μηπωσ ξερει κανεισ?

Official bios releases θα βρεις στο site της εταιρείας που κατασκεύασε τη μητρική σου. Επίσης εκεί θα βρεις και οδηγίεες για το ποως θα το κάνεις.

Link to comment
Share on other sites

ναι το εχω κατεβασει το cpu-z αλλα το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να βρω την μαρκα τις μοβ μου γιατι δυστηχως τον πειρα ετιμο το pc και ξερω μονο το μοντελο οπωσ και για τις μνημεσ ειναι δυο διαφορετικες γιατι ειχε μια 512 και του εβαλα αλλη μια 512.screenshots πωσ μπορω να στηλω?

Link to comment
Share on other sites

ναι το εχω κατεβασει το cpu-z αλλα το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να βρω την μαρκα τις μοβ μου

Στο tab που λέει Mainboard τι σου λέει;

screenshots πωσ μπορω να στηλω?

Από το readme του προγράμματος:

F5 : save the current tab in a bmp file

F6 : save the current tab in the clipboard

F7 : save cvf file in the current directory

Με το F5 σώζει την καρτέλα στο φάκελο που έχεις και το cpuz.exe με τη μορφή εικόνας .bmp. Αν θες στείλε όλες τις καρτέλες (αφού τις συμπιέσεις σε .jpg για να πληρούν τους όρους του forum, αλλιώς βάλτες σε κάποιο άλλο προσβάσιμο URL) να πάρουμε μια ιδέα του συστήματος...

(Στείλε φωτογραφία από την καρτέλα SPD και για τα δυο στικάκια μνήμης που έχεις)

Link to comment
Share on other sites

Όπως σου είπα πρέπει να τις ανεβάσεις στο site. Για να γίνει αυτό πρέπει να τις επισυνάψεις και για να γίνει αυτό (χεχε!) πρέπει να είναι κάτω από 100kb και 600x600

Προσθήκη αρχείων

Έγκυροι τύποι αρχείων: bmp bz2 doc gif gz jpe jpeg jpg pdf png psd rar tar tgz txt xls zip

Link to comment
Share on other sites

δεν ειμαι κ ο καταληλος αλλα νομιζω οτι οι μνημες σου σε κοβουν.. δοκιμασε να τις κλειδωσεις στα 400 αν ειναι αυτο εφικτο η να τις στα 333.. τωρα η μητρηκη σου δεν καταλαβαινω τη μαρκα ειναι αφου στο manufacturer δεν λεει κ τπτ.. ανοιξε το κουτι κοιτα μεσα κ καπου θα γραφει..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.