Jump to content



Επιλογη καρτας agp


moutsa

Recommended Posts

ειμαι ανανεσα σε δυο επιλογες 7800gs και 7600gs ποια μου προτεινετε απο τις 2 και γιατι. Υπαρχει περιπτωση να κυκλοφορισει στην ελλαδα η 7600gt και ποτε περιπου?

Link to comment
Share on other sites

Πρόκειται να κυκλοφορήσει και η PowerColor X1950PRO AGP που θα είναι η καλύτερη AGP που θα υπάρχει!

Ωραίο ακούγεται αλλά δε θα χρειάζεται και ένας δυνατός επεξεργαστής;

Πάντως nikolai η 7800 gs δε μου γεμίζει το μάτι αφού έχει τις ίδιες επιδόσεις με

την 7600 gt και είναι και ακριβότερη.

Αφού αναμένονται εξελίξεις καλύτερα να περιμένεις.

Link to comment
Share on other sites

nicolai σε τι σύστημα θα μπει η κάρτα;

Και ποιά ήταν η παλιά σου κάρτα;

Υπάρχει ήδη η 7600GT για AGP με πολύ καλές επιδόσεις. (Λίγο πάνω από 6800GT) http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.512570

Συστημα: asus p4 c800 e-deluxe p4 3.2 prescott 1gb ram. και η καρτα που εχω radeon 9800XT. Eυχαριστω για την πληροφορια.

Link to comment
Share on other sites

κανενα bench για την 7600GT που μπορω να βρω επισης αν βαλω αλλο 1GB υπαρξει μεγαλη διαφορα?

Έχεις 1gb ή 2χ512;

Αν έχεις 1gb παίρνεις άλλο ένα και είσαι οκ.

Αν έχεις όμως 2χ512 ή θα πάρεις άλλα 2χ512 (αν έχει 4 θέσεις η μητρική σου) ή από την αρχή 2χ1GB ώστε να κρατήσεις και το dual channel (αλλά σου μένουν άχρηστα τα 2χ512).

Οπότε λίγη προσοχή στην αναβάθμιση μνήμης.

Link to comment
Share on other sites

Δεν χρειάζεται να βρεις ολόϊδια τσιπάκια.

Απλώς να έχουν ίδια χαρακτηριστικά (Cas Latency κτλ) και φυσικά να πάρεις ποιοτικά (κάποια καλή μάρκα) για να μην έχεις προβλήματα ασυμβατότητας όπως λες.

Οπωσδήποτε το 4χ512 είναι πιό επισφαλές από το 2χ1GB αλλά αν δεν έχεις τι να κάνεις τα παλιά 2χ512 πιστεύω ότι αξίζει το ρίσκο.

Link to comment
Share on other sites

για πιο λόγο ειναι πιό επισφαλές το 4χ512 από το 2χ1GB ; αν οι μνημούλες σου είναι ίδιες ( εννοώ pc2100 , pc2700 ή pc3200) κάλυστα μπορείς να βάλεις ένα dimmάκι του 1giga του ιδιου χρονισμού (266 , 333 , 400) . το cas latency δεν έχει καμία σχέση με το αν θα ταιριάζουν οι μνήμες μεταξύ τους. όσο για την μάρκα , πάρε ότι καλύτερο μπορείς , κατα προτίμηση geil ή crosshair.

Link to comment
Share on other sites

Τα προηγούμενα post τα διάβασες;

2χ512 + 1GB == dual channel γιοκ

Και για το αν είναι επισφαλές το 4χ512 αναφέρομαι φυσικά στο γεγονός ότι μερικές φορές δεν δουλεύουν καλά και τα 4 slots σε μερικές μητρικές συν το ότι αν έχεις 4 dimmakia αντί για δύο υπάρχουν διπλάσιες πιθανότητες να χαλάσει κάτι. Λεπτομέρειες βέβαια αλλά γιατί να μην τις αναφέρουμε και αυτές τις περιπτώσεις;

Για το Cas Latency τέλος το αναφέρω γιατί υπάρχει περίπτωση αυτές που έχει να είναι με Latency 2.5 , 3 ή και πιό σπάνια 2. Εφόσον αν τις δουλέψει dual channel θα δουλεύουν όλες στην υψηλότερη τιμή Latency πχ 2,5 +2,5 +2 +2 θα δουλεύουν όλες στα 2.5. Οπότε να προσέξει να πάρει μνήμες με ίδιο Latency με αυτές που ήδη έχει. Για να μην υποβαθμίσει τις ήδη υπάρχουσες ή μην πληρώσει παραπάνω τις καινούριες ενώ θα του δουλεύουν τελικά σαν πιό φθηνές.

Link to comment
Share on other sites

Πρόκειται να κυκλοφορήσει και η PowerColor X1950PRO AGP που θα είναι η καλύτερη AGP που θα υπάρχει!

Εγώ αγόρασα πρόσφατα την 7800GS παρόλο που είμαι fan τις ATI γιατί φαινόταν ότι αυτή θα είναι η τελευταία καλή AGP κάρτα και ότι η ATI δεν πρόκειται να ασχοληθεί περαιτέρω με τις AGP, και τώρα βλέπω ότι θα βγάλει AGP και μάλιστα καλύτερη :( τι να πω... :(

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.