Jump to content



Ψυγειο... τρυπα!


sarevock

Recommended Posts

http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showpost.php?p=165359&postcount=1

πήγαινε σε έναν τυπά που φτιάχνει η επισκευάζει ψυγεία αυτοκινήτων και θα στο κάνει σαν καινούργιο τα ίδια λεφτά θα σου πάρει όσο κάνει μια κολλα. και θα έχεις και σίγουρα αποτελέσματα

Link to comment
Share on other sites

Με την διαφορά οτι την κόλλα [7e] θα την έχει και για τις επόμενες Χ φορές που θα του χρειστεί κάτι και δεν θα χρειάζεται να τρέχει εδω και εκέι οποτε γίνει κάτι παραπλήσιο.. <--- σημαντικό .

Για να μην πολυλογώ δεν την είχα σε υπόληψη την 2 στοιχείων εως ώτου χάλασα [απο δικο μου λάθος] το μπροστά ρακόρ μιας 1250 eheim το εσφιξα πολύ και έκοψα-χάλασα το πλαστικό εμπρός μέρος της. Μία που έβαλα κόλλα και μια που δουλευει κανα 6μηνο χωρίς ίχνος διαροής . Μιλάμε η 2 στοιχεων γίνετε ΠΕΤΡΑ μέχρι και βόλτες κάνεις επάνω της [φωτό soon].

Αυτά.

Link to comment
Share on other sites

Θα συμφωνήσω και εγώ..Είχα τρυπήσει με ένα σουβλί την καταψηξη ενός παλιού ψυγείου και εδώ και ενα χρονο δεν έχει φύγει ούτε μισό ml φρέο απο μέσα .... άρα εποξικη- 2 στοιχειων και καθάρισες..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.