Jump to content

Alexisferos

Premium Members
  • Posts

    839
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by Alexisferos

  1. Alexisferos

    OffTopic;

    με μπιστόλι ζεστού αερα και ενα (νήμα χαλκού) που τραβάει το καλαι πάνω του, (δεν ξέρω πως λέγετε) κάνουν τέλεια δουλειά..
  2. Alexisferos

    OffTopic;

    edit: χρησιμοποιεί ενα 3-4% απο τον cpu και 20mb απο την μνήμη, αν και από οσο είδα μπορείς να προσθέσεις πολλά βιντεακια κ να παίζει ενα μετα το αλλο. (τότε ζητάει παραπάνω μνήμη εως και 100mb)
  3. Alexisferos

    Show your desktop

    [ame=http://www.youtube.com/watch?v=1n5RdactJqQ]YouTube - dreamscene[/ame] το dreamscene desktop μου.. ;P
  4. Alexisferos

    OffTopic;

    1n5RdactJqQ το dreamscene desktop μου.. ;P εδιτ..
  5. Alexisferos

    OffTopic;

    να σε ρωτήσω 8800 είναι. αν ναι διάβασε εδώ.. http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?p=1822178#post1822178 μια χαρά.. εχω κ εγώ μια 8800gts που δεν παει πολύ καλά της αρέσουν τα artifacts, λες να την κάνω physx?? δλδ physx δουλευει?? μμμμμ:huepfend009: δεν το είχα σκεφτεί ευχαριστώ.
  6. Alexisferos

    Show your desktop

    σήμερα...
  7. Alexisferos

    Official Windows 7 Thread

    δεν κατάλαβα τι ακριβός θέλεις να κανεις αλλά δοκίμασε ενα παλιό καλο προγραμματακι για το msn που του αφαιρεί τις διαφημίσεις κ του προσθέτει μερικά εχτρα. μπορείς να το κατεβάσεις απο δω. http://apatch.org/ κατέβασε το αντίστοιχο για την έκδοση σου
  8. Alexisferos

    Official Windows 7 Thread

    ίσως απαντάω λίγο καθυστερημένα αλλά τώρα το είδα. φυσικά κ υπάρχει κ δουλεύει θαυμάσια, μπορείς να βγάλεις τελείως αρχεία (ακόμα κ τον ie) να ενσωματώσεις οδηγούς, updates και πολλά άλλα ατελείωτα. η σελίδα του ειναι εδώ. http://www.rt7lite.com/ και το φόρουμ υποστήριξης http://www.rtwincustomize.net/web/viewforum.php?f=110 δεν υποστηρίζει τα xp και για να λειτουργήσει χρειάζεται το waik http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=en&FamilyID=696dd665-9f76-4177-a811-39c26d3b3b34 το χρησιμοποιώ εδω και καιρό και εχω φτιάξει τα ποιο ελαφριά win7ulti, και σταθερότατα (πάντα για της ανάγκες μου)
  9. Alexisferos

    Project ''Plexi'' - Part -37. LevelOne router mod. Part -4

    πολύ καλό.. θα κολλήσεις τα heatpipe στην βάση και στο σφραγιζμα με καλάι? για καλύτερη επαφή? θα τα γεμίσεις μέσα με κάποιο υγρό?
  10. Alexisferos

    Project ''Plexi'' - Part -37. LevelOne router mod. Part -4

    σταμάτα να ποσταρεις σε παρακαλώ, έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό κ δεν έχω πιει κ καφέ ακόμα...... :-O:-O:-O:-O:-O:-O:-O:-O μπράβο σου ρε φίλε..
  11. Alexisferos

    Δείξτε το κουτί σας...

    οχι όσο αυτό, αυτό είναι ένα τεράστιο σοβαρό κ πολύ επιθετικό κουτι , για μένα το cosmos μπροστά του είναι καθαρά κοριτσίστικο κουτάκι. χωρίς παρεξήγηση παιδιά. το κοριτσίστικο το έβαλα για να δώσω έμφαση στο πόσο μου αρέσει :giveup: απλά δεν ξέρω έχω κολλήσει πολύ άσχημα με αυτό το κουτί.
  12. Alexisferos

    Δείξτε το κουτί σας...

    για μένα το καλύτερο κουτί που έχει φτιάξει ποτέ η cm. χάρηκα που υπάρχει ακόμα. μπράβο φίλε μου πολύ καλό, σταθερή αξία
  13. Alexisferos

    OffTopic;

    καλημέρα...
  14. Alexisferos

    OffTopic;

    πάντα προσέχουμε.. όσο για τα δέντρα το πολυ πολύ να κόψουμε κανένα, πάντως 1 χρόνο τωρα έχουμε αλλάξει 1 μοτέρ, 3 σασμαν κ πάνω απο 10 ζαντολαστιχα, το καλο ειναι ειναι οτι τα κάνουνε μόνοι μας στο χωρίο (παλιά μου τέχνη) κ δεν δινουμε λευτα παρα μόνο για βενζίνη. απο τέτοια οπελ βρωμάει ο τόπος σε μάντρες κ πολλά πράγματα δεν θέλουν καν λεφτά. τώρα ετοιμάζετε μεγάλη σύναξη με σωστή κάμερα κ μεγάλο πλήρωμα, μετα το πασχα πιστεύω θα εχω καλό βιντεακι
  15. Alexisferos

    OffTopic;

    έχουνε παρθεί ολες οι πρώτες απαραίτητες προφυλάξεις. οσο για εμπειρία αν την μετράμε με ράμματα, πάνω μου εχω περισσότερα απο 200..
  16. Alexisferos

    OffTopic;

    j4Piq_RgNwE νεο βιντεακι απο κινητό..
  17. Alexisferos

    Watercooling Picture Thread

    :respect:
  18. Alexisferos

    Watercooler's Gallery

    ρε φίλε μόνος σου τα λες κ παλι δεν βγάζεις άκρη που?? (Εξ'αρχης ειπες) ότι είναι ακραίο????. αυτό κάνω εγώ, που το κατάλαβες (χακερ) την έχω στην κατάψυξη μαζί με τα κεφτεδακια της μάνας. να το δοκιμάσεις καμιά φορά κ εσύ, ιδικά με τα κεφτεδακια αποδίδει καλύτερα.
  19. Alexisferos

    Watercooler's Gallery

    είδες πόσο κάλος είμαι, ξέρω να χρησιμοποιώ κ τον γουγλη. 1- 2- τι να πω είμαι νέος, τόσα χρόνια με τις αντλίες στα pc δεν έχω βάλει καμία στο ψυγείο για να δουλεύει ψυχρότερα μια που αν δεις σε πόσο θερμοκρασία δουλεύουν ακόμα κ σε καταστάσεις πίεσης θα δεις οτι είναι πάρα πολύ ψυχρές.φυσικά εσύ τα ξέρεις αυτά κ αυτό λες. οσο για το ε9 δεν το βρήκα, γίνετε να μου στείλεις γιατί πραγματικά με ενδιαφέρει...
  20. Alexisferos

    Watercooler's Gallery

    ναι μάλλον είμαι πολύ μικρός για τον James Clerk Maxwell κ με της αντλίες κ με τους υπολογιστές, σε ευχαριστώ που μου το θύμησες. αλλά από όσο βλέπω στην φωτογραφία είναι τυλιγμένη με κάποιο είδος σφουγγάρι σαν αυτό που δίνουν μέσα στις μητρικές όταν τις αγοράζεις καινούργιες και σελοταιπ περιτυλίγματος. εσύ τι λες για αυτά τα πράγματα μια που είσαι ποιο παλιός απο έμενα κ από τον Maxwell
  21. Alexisferos

    Watercooler's Gallery

    θερμική απαγωγή με την αντλία τυλιγμένη σαν αρκουδάκι. καινούργιο αυτό?
  22. Alexisferos

    OffTopic;

    ένας ικανοποιημένος πελάτης του e-shop είμαι εγώ. όλο ακούω κ βλέπω παράπονα στα διάφορα φόρουμ αλλά εγώ θα ρίξω το κατεστημένο. πριν αρκετούς μήνες είχα αγοράσει έναν wd 640alss που για δικούς μου λόγους (γα#$$^^!@$^) χτύπησε κ δεν δούλευε. τον είχα παραλάβει από το υποκατάστημα κοντά στο χωριό μου, κ μου τον άλλαξαν ενώ πήγε η αδελφή μου στην θεσ/νικη αμέσως. σε 2 μέρες είχα πάλι τον δίσκο στα χέρια μου. άλλο ένα που μου έτυχε τα Χριστούγεννα. είχα πάρει στο όνομα μου κάτι πράγματα για το γραφείο ενός φίλου, κ επειδή είχα επιλέξει τον νέο σελερον ε3200 έψαχνα μητρική να τον δουλέψει χωρίς bios update, η φτηνή asrock που παρήγγειλα δεν ήταν διαθέσιμη κ μου έστειλαν μνμ στο κινητό. αμέσως πήρα τηλ στην εξυπηρέτηση πελατών κ ένα παιδί με βοήθησε αρκετά, βρήκαμε μητρική στο χρηματικό όριο που υπήρχε κ σε 8 ώρες την είχα στα χέρια μου, τι να πω είμαι απόλυτα ικανοποιημένος κ από το τμήμα πωλήσεων κ από το rma.
  23. Alexisferos

    Watercooler's Gallery

    την αντλία γιατί την κατέστρεψες έτσι.. την έχεις τυλίξει γιατί? ακουγοτανε? μήπως είχε αέρα μέσα το κύκλωμα? κ επειδή έχεις το ψυγείο στην οροφή θέλει λίγο κούνημα ολο το κουτί μαζί για να βγει ο αέρας απο το ψυγείο που είναι στο ψηλότερο σημείο. μετά δεν μου έκατσε καλά η ολη η διάταξη σου. για μένα γύρνα το ψυγείο με τα ρακορ μπροστά, βάλε την αντλία κολλητά στο τανκ, να κάθετε στο κενό δλδ η αντλία κ απο την έξοδο της στείλε πλέον στα ρακορ του ψυγείου που ειναι ακριβός απο πάνω της.
  24. Alexisferos

    OffTopic;

    απο το χιονοδρομικό της vitosha(ς) στα 20 λεπτά απο το κέντρο της ΣΟΦΙΑΣ αρχίζει το τελεφερίκ, εκτός αν θέλεις να πας με το αμάξι μέχρι τέρμα πάνω. είναι κοντά στο σπίτι μου, φτηνό κ με πολύ καλη εξυπηρέτηση. το τιμάω συχνά για της τούμπες μου..
  25. Alexisferos

    OffTopic;

    χτες το βράδυ πήγα για snowboard, ορίστε μια καλλιτεχνική. κάτω από την ομίχλη είναι η ΣΟΦΙΑ και μια που είδα θερμοκρασίες μερικά ποστ ποιο πάνω, μέσα στην πόλη την τετάρτη το πρωί είχε -16 xmas2
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.