Jump to content

Alexisferos

Premium Members
  • Posts

    839
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Alexisferos's Achievements

  1. Alexisferos

    OffTopic;

    με μπιστόλι ζεστού αερα και ενα (νήμα χαλκού) που τραβάει το καλαι πάνω του, (δεν ξέρω πως λέγετε) κάνουν τέλεια δουλειά..
  2. Alexisferos

    OffTopic;

    edit: χρησιμοποιεί ενα 3-4% απο τον cpu και 20mb απο την μνήμη, αν και από οσο είδα μπορείς να προσθέσεις πολλά βιντεακια κ να παίζει ενα μετα το αλλο. (τότε ζητάει παραπάνω μνήμη εως και 100mb)
  3. Alexisferos

    Show your desktop

    [ame=http://www.youtube.com/watch?v=1n5RdactJqQ]YouTube - dreamscene[/ame] το dreamscene desktop μου.. ;P
  4. Alexisferos

    OffTopic;

    1n5RdactJqQ το dreamscene desktop μου.. ;P εδιτ..
  5. Alexisferos

    OffTopic;

    να σε ρωτήσω 8800 είναι. αν ναι διάβασε εδώ.. http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?p=1822178#post1822178 μια χαρά.. εχω κ εγώ μια 8800gts που δεν παει πολύ καλά της αρέσουν τα artifacts, λες να την κάνω physx?? δλδ physx δουλευει?? μμμμμ:huepfend009: δεν το είχα σκεφτεί ευχαριστώ.
  6. Alexisferos

    Show your desktop

    σήμερα...
  7. Alexisferos

    Official Windows 7 Thread

    δεν κατάλαβα τι ακριβός θέλεις να κανεις αλλά δοκίμασε ενα παλιό καλο προγραμματακι για το msn που του αφαιρεί τις διαφημίσεις κ του προσθέτει μερικά εχτρα. μπορείς να το κατεβάσεις απο δω. http://apatch.org/ κατέβασε το αντίστοιχο για την έκδοση σου
  8. Alexisferos

    Official Windows 7 Thread

    ίσως απαντάω λίγο καθυστερημένα αλλά τώρα το είδα. φυσικά κ υπάρχει κ δουλεύει θαυμάσια, μπορείς να βγάλεις τελείως αρχεία (ακόμα κ τον ie) να ενσωματώσεις οδηγούς, updates και πολλά άλλα ατελείωτα. η σελίδα του ειναι εδώ. http://www.rt7lite.com/ και το φόρουμ υποστήριξης http://www.rtwincustomize.net/web/viewforum.php?f=110 δεν υποστηρίζει τα xp και για να λειτουργήσει χρειάζεται το waik http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=en&FamilyID=696dd665-9f76-4177-a811-39c26d3b3b34 το χρησιμοποιώ εδω και καιρό και εχω φτιάξει τα ποιο ελαφριά win7ulti, και σταθερότατα (πάντα για της ανάγκες μου)
  9. Alexisferos

    Project ''Plexi'' - Part -37. LevelOne router mod. Part -4

    πολύ καλό.. θα κολλήσεις τα heatpipe στην βάση και στο σφραγιζμα με καλάι? για καλύτερη επαφή? θα τα γεμίσεις μέσα με κάποιο υγρό?
  10. Alexisferos

    Project ''Plexi'' - Part -37. LevelOne router mod. Part -4

    σταμάτα να ποσταρεις σε παρακαλώ, έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό κ δεν έχω πιει κ καφέ ακόμα...... :-O:-O:-O:-O:-O:-O:-O:-O μπράβο σου ρε φίλε..
  11. Alexisferos

    Δείξτε το κουτί σας...

    οχι όσο αυτό, αυτό είναι ένα τεράστιο σοβαρό κ πολύ επιθετικό κουτι , για μένα το cosmos μπροστά του είναι καθαρά κοριτσίστικο κουτάκι. χωρίς παρεξήγηση παιδιά. το κοριτσίστικο το έβαλα για να δώσω έμφαση στο πόσο μου αρέσει :giveup: απλά δεν ξέρω έχω κολλήσει πολύ άσχημα με αυτό το κουτί.
  12. Alexisferos

    Δείξτε το κουτί σας...

    για μένα το καλύτερο κουτί που έχει φτιάξει ποτέ η cm. χάρηκα που υπάρχει ακόμα. μπράβο φίλε μου πολύ καλό, σταθερή αξία
  13. Alexisferos

    OffTopic;

    καλημέρα...
  14. Alexisferos

    OffTopic;

    πάντα προσέχουμε.. όσο για τα δέντρα το πολυ πολύ να κόψουμε κανένα, πάντως 1 χρόνο τωρα έχουμε αλλάξει 1 μοτέρ, 3 σασμαν κ πάνω απο 10 ζαντολαστιχα, το καλο ειναι ειναι οτι τα κάνουνε μόνοι μας στο χωρίο (παλιά μου τέχνη) κ δεν δινουμε λευτα παρα μόνο για βενζίνη. απο τέτοια οπελ βρωμάει ο τόπος σε μάντρες κ πολλά πράγματα δεν θέλουν καν λεφτά. τώρα ετοιμάζετε μεγάλη σύναξη με σωστή κάμερα κ μεγάλο πλήρωμα, μετα το πασχα πιστεύω θα εχω καλό βιντεακι
  15. Alexisferos

    OffTopic;

    έχουνε παρθεί ολες οι πρώτες απαραίτητες προφυλάξεις. οσο για εμπειρία αν την μετράμε με ράμματα, πάνω μου εχω περισσότερα απο 200..
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.