Jump to content



Αγορά τροφοδοτικού με 100€


vagsk1442169166

Recommended Posts

Χρειάζομαι τροφοδοτικό μέχρι 100€ για να καλύψει σύστημα:

Core 2 Duo E6300

2x512 DDR667

2x120 Maxtor RAID-0

ASUS GF7600GS 512MB

Aydigy 2 value

Pioneer 111D DVD-RW

ASUS DVD-RW 402P

περιστασιακή χρήση άλλου ενός δίσκου maxtor 40GB και πιθανή μελλοντική αναβάθμιση

Απαραίτητη προύπόθεση στην επιλογή είναι η αθόρυβη λειτουργία καθώς και η ύπαρξη 2 γραμμών 12V. Είμαι προς την κατεύθυνση heroichi που τα έχω χρησιμοποιήσει και στο παρελθόν χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα και στα enermax που θεωρούνται λίγο τσιμπημένα αλλά παρόλα αυτά από όσο ξέρω απολύτως αξιόπιστα.

Προτεινόμενες λύσεις:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700141 Heroichi 550W Retail

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700241 Enermax 485W

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700246 Enermax 375W

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700346 Enermax 500W Retail

Αν υπάρχει κάποια ακόμη πρόταση θα ήθελα να ακούσω. Επίσης, αν κάποιος έχει δοκιμάσει τα παραπάνω υλικά θα ήθελα να μάθω εμπειρίες, εντυπώσεις κα τα συναφή ...

Link to comment
Share on other sites

Δεν έχω κάποιο πρόβλημα μέχρι στιγμής με e-shop. Βέβαια δεν έχω αγοράσει και κάτι απαιτητικό για να πω.

Πραγματικά δεν ξέρω αν θα αγοράσω από e-shop αλλά αν θες μια πρώτη ένδειξη για το κόστος, τα τεχνικά χαρακτηριστικά και μερικές φώτο από το προϊόν σίγουρα είναι πολύ εύκολο να τα βρεις σε αυτό. :115:

Link to comment
Share on other sites

Το hyper εχς και εγω και μεχρι στιγμης παει γαμ...ντας!!! μερα νυχτα εδω και 1.5 μηνα!! πολυ καλο μεχρι στιγμησ και αθορυβο εντελως..και αν χρειαστει μπορει να παιξει μεχρι 630(απο 580 που εχει ονομαστικα watt)

Link to comment
Share on other sites

ΟΚ τα enermax είναι αξιόπιστη λύση αλλά το πλαίσιο της γειτονιάς δεν έχει ετοιμοπαράδοτο. Πότε θα ξαναφέρουν είναι άγνωστο και λόγω γιορτών έχουν και προβλήματα διαθεσιμότητας το οποίο μου επιβεβαίωσε και ο τύπος που δούλευε στο συγκεκριμένο πόστο. Η κατάσταση είναι παρόμοια και στην υπόλοιπη αγορά με προβλήματα διαθεσιμότητας.

Το Hyper-M το οποίο πρότειναν αρκετοί φαίνεται καλό στις τεχνικές προδιαγραφές αλλά δεν το έχω ξανακούσει στο παρελθόν για αυτό και το φοβάμαι λίγο.

ΤΕΛΙΚΑ :) βρήκα σε μαγαζί ετοιμοπαράδοτο ένα HEC Windmill Pro 500W στην τιμή των 89€. Μάζι με ένα φίλο χτυπήσαμε από ένα και νομίζω είμαστε υπερ- καλλυμμένοι.

HEC έχω 3 τροφοδοτικά και το μόνο πρόβλημα που έιχα στο πιο παλιό μοντέλο μου (4 και πλέον χρόνων) είναι ότι το ρουλεμάν από το ανεμιστήρι άρχισε να κάνει θόρυβο (με λίγο modding όλα μέλι-γαλα). Ασφαλής λύση.

Το μόνο πρόβλημα που βρήκα είναι ότι δεν έχει αποσπώμενα καλώδια και θα είναι λίγο ζόρι να τακτοποιήσω το εσωτερικό.

Αν υπάρχει ενδιαφέρον για μελλοντικούς αγοραστές μπορώ να ποστάρω και φωτογραφίες για να δείτε περι τίνος πρόκειται.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.